Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 27 iulie 2013

THE HEIRS

"The Heirs" (romantic, comedie, scoala, 20 episoade, 2013).Va fi povestea unui grup de elevi de liceu, privilegiat, elevi care se pregatesc sa preia imperiile de afaceri ale familiilor lor extrem de bogate. Acestia par sa aiba totul sub control, cu exceptia sentimentelor pe care nu le pot controla.
* Kim Tan (interpretat de Lee Min-ho) este mostenitorul Empire Group, un tip arogant si egocentric in ciuda faptului ca e eclipsat de fratele sau vitreg Kim Won. El se indragosteste de Cha Eun-sang, o fata saraca.
* Kim Won (interpretat de Choi Jin-Hyuk) este perfectul frate vitreg al lui Kim Tan, un tanar expert-director ce conduce enormul imperiu al familiei.
* Cha Eun-sang (interpretata de Park Shin Hye), este mostenitoarea unei familii sarace, fiica menajerei familiei lui Kim Tan. Ea a crescut impreuna cu Yoon Chan-young si va intra intr-un triunghi amoros cu Kim Tan si Choi Young-do.
* Choi Young-do (interpretat de Kim Woo-bin) este un mostenitor bogat, cu un coeficient de inteligenta ridicat (QI=150), insa prefera sa-si foloseasca istetimea pentru a-si denigra si chinui prietenii, inloc sa studieze.
* Yoon Chan-young (interpretat de Kang Min-hyuk) este fiul secretarului Empire Gold si e cel mai bun prieten al fiicei menajerei. El se va indragosti de fosta logodnica a lui Kim Tan, Lee Bo-na.
* Lee Bo-na (interpretata de Krystal Jung) are un stil de viata de basm datorita faptului ca tatal ei domina lumea divertismentului. Prima ei iubire, ex-logodnicul Kim Tan nu a mai iubit-o si a parasit-o. Fiul secretarului ii va vindeca inima distrusa.
* Jo Myung-soo (interpretat de Park Hyung-sik), este fiul presedintelui unei firme ce importa autovehicule. El stie mereu cum sa infrunte si sa depaseasca orice situatie, insa este un tip lenes dar care vrea sa mosteneasca fara efort averea familiei.
Filmarile au inceput in SUA la o ferma de migdali din California si au continuat in Los Angeles, pe plajele din Malibu si in alte locatii.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu