Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 27 iulie 2014

HATEFUL BUT ONCE AGAIN

Hateful But Once Again (romance, 24 episoade). Lee Min Soo, este versiunea lui Paris Hilton in varianta masculina. Un playboy , frumos, multimilonar care joaca femeile pe degete. El o intalneste pe Choi Yoon Hee, in incercarea de a scapa de "fanele" lui care il urmareau. Mama lui Min Soo, se gandeste cum sa faca sa il dezvete de caracterul lui de playboy si sa-l faca responsabil. El o angajeaza pe Choi Yoon Hee, femeia cu care Min Soo s-a intalnit intamplator, promitandu-i ca daca il va scapa de caracterul lui de playboy, va devenii sotia fiului ei. Oare Min Soo isi va mentine statutul de playboy sau se va indragostii de Choi Yoon Hee, lasand la o parte statutul lui de playboy ?
 
Sursa: http://www.koreandrama.org/?p=758

NIGHT WACHMAN’S JOURNAL

Night wachman's journal (istoric, fantezie, supranatural, tineret).Acţiunea dramei se petrece în perioada dinastiei Joseon şi povesteşte munca a patru gărzi de corp ale regelui în timpul rondului de noapte, în misiunea lor de a captura fantomele şi a nu le mai lăsa să intre în palat. Lee Rin (interpretat de Jung Il-woo), este un prinţ rebel, bogat dar care urăşte bogăţia şi faima familiei lui, aşa că, se angajează ca paznic de noapte în palat; aceasta şi datorită faptului că el este înzestrat cu capacitatea de a vedea fantome.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

GOLDEN TOWER

Golden tower (familie, comedie, 20 de episoade). Drama prezintă povestea vieţii zilnice a locuitorilor dintr-o localitate rurală şi a iubirii dintre o fată din sat şi un băiat elegant şi emancipat, sosit de la oraş.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

IT’S OK, IT’S LOVE

It’s OK, It’s love (melodramă, romantic, medical, 16 episoade). Aceasta este prima dramă coreeană cu un puternic subiect din domeniul psihiatric. Este povestea care va prezenta realitatea vieţii şi a iubirii persoanelor din perioada contemporană, viaţa plină de stres şi modul cum trăiesc persoanele care duc poveri psihologice ascunse. Drama ne mai prezintă şi faptul că în ciuda tuturor acestor probleme, dragostea apare în cele mai ciudate locuri şi în minţile cele mai ciudate, cu urme adânci ale trecutului. Până la final, povestea va încerca (nu se ştie dacă va şi reuşi) să dea un răspuns sincer şi serios la întrebarea „Ce te faci atunci când inima devine împietrită, sau când apar boli incurabile”? Jae Yeol (interpretat de Jo In-sung) este un celebru şi misterios scriitor de romane poliţiste şi în acelaşi timp, un DJ-radio, dar care suferă de tulburare obsesiv compulsivă, care duce la gânduri nedorite şi la comportamente repetitive. Boala care, se pare că, i-a apărut sau i s-a accentuat după ce prietena lui l-a părăsit, dându-i o explicaţie şocantă pentru asta. Hye Soo (interpretată de Gong Hyo-jin) este în anul întâi la facultatea de medicină, unde şi-a ales specializarea psihiatrie, asta nu că i-ar fi plăcut prea mult, ci doar pentru că, în viitor nu va trebui să facă gărzi de noapte şi intervenţii chirurgicale. Deşi ea credea că astfel va avea o viaţă uşoară, totul se dă peste cap când îl întâlneşte pe celebrul scriitor. În relaţia dintre ei, cei doi se vor ajuta reciproc, prin natura profesiilor lor, încercând să-şi rezolve problemele emoţionale şi inevitabil se vor îndrăgosti.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

CHEONGDAMDONG SCANDAL

Cheongdamdong scandal (familie, romance, 120 episoade). Drama prezintă un scandal urât din clasa superioară din Cheongdamdong (cartier rezidenţial din Seul), unde prin faimă şi bogăţie se încearcă a diminua acest scandal cu rădăcini adânci în trecutul personajelor principale.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

TEMPTATION

Temptation (melodramă, romantic, familie, 20 de episoade). Cha Seok-hoon (interpretat de Kwon Sang-woo) este un băiat naiv care a crescut într-un sat, dar care datorită inteligenţei sale a reuşit să intre la o facultate prestigioasă, în ciuda sărăciei familiei sale. Astfel pentru a-şi putea plăti studiile el a făcut numeroase munci part-time, iar într-una dintre acestea a întâlnit-o pe Na Hong-joo (interpretată de Park Ha-sun), o fată care provine dintr-o familie la fel de săracă, dar care-i înfrumuseţează viaţa grea, aducându-i fericire şi speranţa într-o viaţă mai bună. Ei se căsătoresc şi ea se dovedeşte a fi o soţie calmă şi înţelegătoare, gata oricând să se sacrifice pentru familia ei, făcând numeroase compromisuri. Cu toate acestea naivul său soţ se trezeşte aruncat în datorii masive. Yoo Se-young (interpretată de Choi Ji-woo) este o fiică-moştenitoare a unui cheobol, care a fost pregătită de mică pentru a prelua compania familiei. Ea este o femeie de fier, o dependentă de muncă, un lider încăpăţânat şi nu o interesează dragostea sau căsătoria. Unul dintre prietenii ei de familie este Kang Min-woo (interpretat de Lee Jung-jin), un playboy frumos şi bogat care în trecut a încercat fără succes să o seducă. Acest frumos şi impunător playboy, are tot ce şi-ar putea dori vreodată, dar filozofia lui de viaţă este că, trebuie să aibă 100 de feţe, pentru tot atâtea femei care să-i înfrumuseţeze şi să-i viaţa. În trecut, el a fost căsătorit doar pentru că asta a fost o condiţie pentru a putea primi moştenirea. În timpul unei călătorii de afaceri în Hong Kong, bogata Se Young, întâlneşte familia fericită a lui Seok Hoon, dar care e înglodată în datorii şi le face o ofertă periculoasă, ca în schimbul achitării datoriilor lui, el să accepte supunere oarbă, iar ea să aibă dreptul de proprietate asupra trupului lui. De dragul soţiei şi copilului lor, Seok Hoon, face o alegere crucială şi acceptă afacerea. Dar relaţia sa ciudată cu Se Young, în curând pune în pericol căsătoria lui, în timp ce arogantului playboy i se aprind călcâiele după Hong Joo, soţia lui Seok Hoon.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

HIGH SCHOOL LOVE ON


High school love on (romantic, tineret, şcoală, 20 de episoade). Drama prezintă povestea lui Lee Seul-bi (interpretată de Kim Sae-ron) care este un înger trimis pe pământ să-l urmeze pe Shin Woo-hyun (interpretat de Nam Hyun-woo). El este un băiat care locuieşte cu bunica lui şi care în suflet are urmele adânci ale suferinţei în urma faptului că a fost abandonat de părinţii săi. În ciuda comportamentului său rece şi distant, el este popular în şcoală, datorită aspectului său plăcut şi datorită talentului la cântat. Când prietenul său Hwang Sung-yeol (interpretat de Lee Seung-yeol), descoperă un secret despre el şi când începe să o placă pe Seul Bi, cei doi prieteni se vor transforma în rivali. Oare fata va putea să reziste primei iubiri şi să-l protejeze pe Hyun Woo?
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/
 

MARRIAGE NOT DATING

Marriage not dating (comedie, romantic, 16 episoade). Drama prezintă povestea unui bărbat care nu vrea să se căsătorească şi a unei femei care nu are noroc să găsească un bărbat cu care să se mărite. Goong Ki-tae (interpretat de Yun Woo-jin) este un burlac de succes, un afemeiat care nu vrea să se însoare deoarece consideră că a fi single, este lucrul cel mai grozav şi este singura opţiune pentru viaţa lui. El crede că viaţa lui este perfect planificată şi că toate celelalte sunt doar lucruri auxiliare care vin şi pleacă din viaţa lui. El este un expert în chirurgia estetică şi conduce o clinică din Cheongdamdong (cartier rezidenţial din Seul). După numeroase întâlniri aranjate la care l-a trimis familia lui şi pe care le-a respins sub diferite pretexte, ca să scape de presiunile familiei el ticluieşte un plan pentru a mai avea puţin răgaz şi a scăpa pentru un timp de insistenţele familiei. Astfel el încheie o înţelegere cu Joo Jang-mi (interpretată de Han Groo), pentru a o prezenta familiei sale, ca pe logodnica falsă, sigur fiind că aceasta nu va fi pe placul alor săi. Jang Mi a terminat şcoala într-un oraş mic şi acum lucrează într-un mare magazin, dar fără mari aşteptări de schimbare în viitor. Ea este o fată de modă veche şi crede în dragostea adevărată, însă orice bărbat care o place, găseşte seriozitatea ei împovărătoare şi astfel sfârşeşte prin a fi mereu părăsită. Însă planul burlacului nostru nu ajunge să aibă finalul dorit de el şi de aici numeroase scene comice, care vor fi pe placul iubitorilor de comedii romantice.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

FATED TO LOVE YOU

Fated to love you (romantic, comedie, 16 episoade). Drama prezintă povestea unei femei fără voinţă, fără personalitate, care accidental, rămâne însărcinată cu un fiu de cheobol. Lee Hyun-soo (interpretat de Jang Hyuk), este preşedintele companiei de familie, companie care fabrică produse cosmetice şi este profund îndrăgostit de prietena lui balerină, dar pe care familia lui nu o accepta. Kim My-young (interpretată de Jang Na-ra), după ce a absolvit liceul în provincie, s-a angajat la o firmă de avocatură, dar din cauză că este extrem de amabilă cu oricine şi nu refuză pe nimeni, colegii ei profită de ea, dându-i să facă munci uneori, chiar înjositoare. Cei doi, supuşi fiind pe de o parte destinului, pe de altă parte conspiraţiei colegilor, vor petrece neintenţionat o noapte împreună, doar din cauză că erau beţi, noapte în urma căreia, ea rămâne însărcinată. În urma acestui fapt, ei vor fi constrânşi să se căsătorească şi vor trebui să facă faţă multor probleme necunoscute, uneori comice, care apar în relaţia (forţată) de cuplu şi de diferenţe de scară socială.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com