Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 30 septembrie 2014

A NEW LEAF

"A new leaf" (drama, 18 episoade, 2014). Este posibil sa te intorci la viata ta si sa revii vechiul tu atunci cand nu ai nicio amintire despre ea? Kim Seok Joo (Kim Myung Min) este un avocat corporatrist vicios care foloseste orice mijloace disponibile pentru a castiga cazurile lui si de o obtine ce vrea. Dar este implicat intr-un accident si isi pierde memoria. In timp ce se lupta pentru a se intoarce la fostul lui stil de viata si pentru a reveni persoana care obisnuia sa fie, el incepe sa vada viata si munca foarte diferit, ceea ce-l pune in dificultate cu fostul sau mentor si sef, Cha Young Woo (Kim Sang Jong). Lee Ji Yoon (Park Min Young), o tanara stagiara la firma de avocatura incepe sa-l vada pe Seok Joo intr-o lumina noua, in timp de logodnica lui, Yoo Jeong Seong (Chae Jung O), trebuie sa decida ce simte pentru noul Seok Joo.

Sursa: http://atanase2012.blogspot.ro/

STAR'S LOVER



"Star's Lover" (20 episoade, 2008). Lee Mae Ri este o actrita celebra, care este urmarita constant de 4 barbati. Cei patru barbati devin din medii diferite si au aspiratii diferite. Unul este absolvent de literatura, care viseaza sa devina scriitor (Yoo Ji Tae), altul un fotograf celebru (Choi Phillip),al treilea este mostenitorul unei familii chaebol (Ki Tae Young), iar ultimul barbat care o urmareste pe Ma Ri e un director tanar care lucreaza la o corporatie mass-media (Lee Ki Woo).

Sursa: http://atanase2012.blogspot.ro/

THE SPRING DAY OF MY LIFE



"The Spring Day of My Life" (16 episoade, 2014). Lee Bom Yi (Choi Soo Young) suferă o operatie de transplant de inimă. Ea încearcă să-si trăiască viața într-un mod pozitiv pentru persoana care i-a donat inima. Kang Dong Ha (Kam Woo Sung) este crescător de vite. Din moment ce şi-a pierdut sotia într-un accident, i-a crescut pe cei doi copii de unul singur. Într-o zi, Lee Bom Yi se întâlneşte cu Kang Dong Ha. Răposata lui sotie este cea de la care a primit inima Lee Bom Yi.

Sursa: http://atanase2012.blogspot.ro/

THE LAST SCANDAL OF MY LIFE

"The Last Scandal of My Life" (16 episoade, 2008). Vedeta Song Jae-Bin (Jung Joon-Ho) a mintit cu privire la numele si la varsta lui adevarata cand a inceput sa lucreze in lumea divertismentului. Numele lui real e Jang Dong-Chul. Intr-o zi, Je-Bin merge la filmarea unei reclame si acolo o intalneste pe HongSun-Hee (Choi Jin-Shi). De fapt, Sun Hee a fost prima dragoste a lui Jae-Bin in timpul liceului. La inceput, Jae-Bin nu o recunoaste pe Sun-Hee pentru ca ea s-a schimbat foarte mult. Intre timp, Sun Hee este casnica. Ea se afla intr-o situatie financiara dificila din cauza afacerii esuate a sotului sau. Cand ea il intalneste pe Jae-Bin la filmarea reclamei, spera ca acesta ar putea s-o ajute finaciar.Rezultatul final neasteptat este ca Sun-Hee incepe sa lucreze in casa lui Jae-Bin ca menajera. Sun-Hee se muta in casa lui cu fiica sa Ji-Min (Han B0-Bae). Mai tarziu, sotul lui Sun-Hee ii cere divortul. Dupa 20 ani, Jae-Bin si Sun-Hee sunt din impreuna ca patron si angajat. Uneori se cearta si alteori se consoleaza reciproc. De asemena ei se indragostesc din nou....

Sursa: http://atanase2012.blogspot.ro/

90 DAYS, TIME TO LOVE

"90 Days, Time to Love" (16 episoade, 2006). O soartă care depăşeşte tabu-ul şi o iubire care depăşeşe moralitatea. În apogeul vârstei sale, la 31 de ani, mai are de trăit doar 3 luni. El va muri, dar lumea nu-şi va opri cursul vieţii, va continua de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Chiar şi soţia lui, într-o zi, îşi va şterge lacrimile spunându-şi că aşa e în viaţă: viii cu viii şi morţii cu morţii. Unui bărbat, Hyun Ji Seok (Kang Ji Hwan), şi unei femei, Go Mi Yeon (Kim Ha Neul), le-a fost sortit să se întâlnească, dar, printr-o întorsătură neaşteptată a sorţii, le-a fost destinat să să se departă. El se căsătoreşte cu Park Jung Ran (Jung Hye Young), dar nu ea este iubirea lui adevărată. Aflând că mai are numai 3 luni de trăit, cei doi, Hyun Ji-Seok şi Go Mi Yeon, insistă să se iubească ultima oară pe pământ înainte să moară. Va putea dragostea lor să depăşească realitatea dură a societăţii?
Sursa: http://atanase2012.blogspot.ro/