Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 27 iulie 2013

INVINCIBLE LEE PYUNG KANG

INVINCIBLE LEE PYUNG KANG (sau Taming on the Heir), este o miniserie cu 16 episoade, genul: comedie- romantică, ce a fost difuzată în 2009.
În viaţa anterioară prinţesa Pyung Kang a regatului Goguryeo, fusese o persoană răsfăţată şi iresponsabilă, dar în viaţa prezentă Lee Pyung Kang este o persoană puternică, responsabilă şi ambiţioasă, dorind să fie un angajat model, care îşi duce treburile mereu cu bine la bun sfârşit. Ea este angajata unui club de golf, dorind să calce pe urmele tatălui său şi să devină designer de terenuri de golf, iar pentru asta ea munceşte din greu fiind mândră de ceea ce face. Totul părea că merge ca pe roate pentru ea, asta până să apară în viaţa sa, Woo On Dal, fiul risipitor al şefului ei. Între ei încep să existe frecvent ciocniri şi nepotriviri de caracter şi idei, creând nişte situaţii foarte amuzante. Atât în trecut cât şi în prezent ei mereu se ciondănesc şi nu reuşesc să se pună de acord cu nimic, asta până să apară acei fluturaşi drăguţi în sufletele lor.

http://wiki.d-addicts.com/Invincible_Lee_Pyung_Kang
http://koreafilm.ro/blog/2013/02/invincible-lee-pyung-kang/

http://www.gooddrama.net/korean-drama/invincible-lee-pyung-kang


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu