Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

vineri, 9 august 2013

BAD LOVE

BAD LOVE (romantic, 20 episoade, 2007) Na In-jung este o tânără violoncelistă cu un viitor promiţător. Cu ocazia unui eveniment la care fusese invitată să cânte, In-jung cunoaşte un tânăr om de afaceri, Lee Soo-hwan. La foarte puţin timp după această primă întâlnire, cei doi se reîntâlnesc întâmplător într-un parc, mai exact, într-un labirint verde. Împreună, cei doi găsesc drumul spre ieşire dar şi către o iubire pe cât de pasională, pe atât de luminoasă şi fericită. Na In-jung e în al nouălea cer de fericire şi toată lumea ei începe să se învârtă în jurul bărbatului iubit până într-o zi când acesta îi mărturiseşte un adevăr îngrozitor: e căsătorit. Totul pare să se fi sfârşit căci In-jung e terifiată de situaţia în care fusese pusă fără voia ei. Şi totuşi, iubirea ei e prea puternică şi nu ţine cont nici de faptul că fusese minţită deliberat şi nici de convenţiile sociale pe care le încălcase involuntar. Spunându-i că preferă să sufere pentru că-l iubeşte decât să plângă pentru că l-a pierdut, In-jung îl iartă pe Soo-hwan şi-i promite să-i fie alături până va divorţa. Consecinţele acestei alegeri devin curând dramatice căci soţia lui Soo-hwan află de relaţia lor. Din acel moment, întreaga viaţă a lui In-jung începe să se năruie iar ea nu poate face nimic. După câţiva ani, In-jung îşi regăseşte puterea de a merge mai departe şi întâlneşte o nouă iubire. Dar mai are ea dreptul să iubească ? Pusă să aleagă între vechea iubire pentru care sacrificase totul şi o iubire nouă dar complicată, ce va alege ea?

Sursa: https://www.a-queens.ro

BELOVED

BELOVED (romantic, 16 episoade, 2012) ne spune o poveste de dragoste care începe acolo unde cele mai multe poveşti se termină şi urmează doar… “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Dacă v-aţi întrebat vreodată ce ar putea să se mai întâmple după ce EL şi EA reuşesc în sfârşit să se căsătorească în ciuda tuturor diferenţelor, obstacolelor, împotrivirilor şi suferinţelor prin care au trebuit să treacă, în cazul acesta BELOVED vă poate oferi un răspuns. Şi dacă mult dorita nuntă are loc de obicei în ultimele minute ale serialului, aici o avem în primele minute, puţin neconvenţională dar plină de culoare, râsete şi fericire. Şi într-adevăr, EL (Go Jin-se) şi EA (Suh Chan-joo) ajung să aibă o căsnicie atât de fericită încât pare nereală. Nimic nu pare să le întunece zilele senine doar că, undeva în adâncul sufletului, fiecare poartă răni ce refuză să se vindece, sentimente de vinovăţie, frici şi complexe care, într-o clipă de neatenţie, pot ieşi oricând la suprafaţă. Şi într-o zi, inevitabilul se produce. Suh Chan-joo se întâlneşte într-un bar cu fostul ei iubit care o părăsise cu trei ani în urmă pentru a se căsători cu o femeie bogată iar Go Jin-se se reîntâlneşte cu fiica unor foşti profesori faţă de care mereu avusese un sentiment de vinovăţie şi responsabilitate căci nu reuşise să respecte o promisiune pe care i-o făcuse cu mult timp în urmă. În faţa unui trecut care năvăleşte asupra prezentului, iubirea şi căsnicia celor doi vor rezista? 

Sursa: https://www.a-queens.ro

MIRACLE IN CELL No. 7

MIRACLE IN CELL No. 7
Young Goo este o persoană cu handicap mintal, ce este acuzat pe nedrept de o crimă pe care nu a comis-o şi este trimis la închisoare.
În 1997, Young Goo deşi are inteligenţa unui copil trăieşte fericit împreună cu fiica sa, o scumpete de fetiţă, în vârstă de 6-7 anişori, Ye Seung. În fiecare zi ei se plimbă şi se opresc în faţa unui magazin pentru a privi un rucsac galben Sailor Moon, pe care speră din tot sufletul ca într-o zi să-l poată cumpăra fiicei sale.
Într-o zi, cei doi observă că ultimul rucsac galben Sailor Moon este vândut. Young Goo intră în magazin pentru a explica faptul că ar dori să cumpere el rucsacul, dar tatăl care cumpărase rucsacul deja, sfârşeşte prin a-l lovi pe Young Goo. A doua zi, fata a cărui tată îi cumpărase rucsacul galben Sailor Moon, îl vede pe Young Goo lucrând în parcarea magazinului. Aceasta îi spune că ştie ea un magazin de unde poate cumpăra rucsac galben Sailor Moon. Young Goo, o urmează pe micuţă, spre o piaţă tradiţională, în aer liber pentru a-i arăta acel magazin. După un timp, fata cade la pământ fără suflare. El încearcă să-i acorde primul ajutor şi să o resurciteze. O femeie trece în acele momente prin preajmă şi îngrozită de ceea ce văzuse (şi înţelesese greşit) sună la poliţie. Young Goo este arestat sub acuzaţia de răpire şi crimă. Tatăl fetei decedate este şeful Agenţiei Naţionale de Poliţie. După ce este dus în faţa completului de judecată, Young Goo primeşte sentinţa pedepsei cu închisoarea pe viaţă şi este dus la o închisoare de maximă siguranţă. În închisoare, el va împărţi celula cu încă 5 deţinuţi (ce sunt închişi pentru comiterea de infracţiuni sau adulter). Iniţial, toată lumea din închisoare este uimită de noul venit cu corp de adult dar cu comportament de copil, dar ulterior toţi îl vor îndrăgi şi încep să aibe grijă de el. Într-o zi, Young Goo salvează viaţa unui coleg de celulă, So Yang-Ho, care fusese atacat de un lider al unei benzi rivale. Cel salvat doreşte să-i întoarcă salvatorului său favoarea, promiţându-i că-l va ajuta atunci când va avea nevoie. Young Goo primeşte periodic scrisori de la fiica sa, pe care i le citesc colegii de celulă.
Young Goo le spune cu lacrimi în ochi, că îşi doreşte din tot sufletul să-şi vadă fetiţa, de care îi este tare dor. Zis şi făcut. Cei cinci colegi de celulă ai săi, plănuiesc să facă un miracol pentru a o aduce lui Young Goo pe fiica sa, în ciuda faptului că politica exigentă a închisorii nu permitea vizitatori. Ei gândesc un plan bine pus la punct şi anume ca Ye Seung (fiica lui Young Goo) să ajungă în celulă, fiind livrată sub forma unui colet.
Ajunsă în incinta celulei cu numărul 7, Ye Seung trece printr-o sumedenie de aventuri care mai de care mai interesante şi mai palpitante împreună cu tatăl său şi colegii acestuia de celulă. La început ca şi tatăl ei, întâmpină reticenţele şi reţinerile colegilor de celulă, dar odată cu trecerea timpului aceştia ajung să fie cuceriţi pe deplin de ,,micul miracol din celula numărul 7”, să o îndrăgească foarte mult ca pe propria lor fiica, îi citesc poveşti, îi fac rost de mâncarea cea mai bună şi nu numai, când stă la soare îi fac umbră şi multe alte lucruri frumoase pentru un copil.

I DO, I DO

I DO, I DO (16 episoade, 2012) este o comedie romantică, având-o ca protagonistă pe Hwang Ji An, o femeie de succes trecută de 30 de ani, creatoare de pantofi şi totodată director într-o mare companie. Hwang Ji An este o femeie singură, pasionată doar de meseria ei, o perfecţionistă care nu este interesată de întâlnirile aranjate de părinţii ei pentru a-si găsi un soţ. Park Tae Kang este un tânăr care îşi câştigă existenţa vânzând pe străzi pantofii executaţi de tatăl său după mărci renumite şi, din această cauză, nevoit să fugă mereu de raidurile poliţiei. Cei doi se întâlnesc întâmplător şi, sub influenţa nefastă a lui Bachus, ajung să petreacă o noapte împreună. Hwang Ji An rămâne însărcinată şi toată viaţa şi cariera ei sunt bulversate de această veste. Va păstra sau nu copilul năbădăioasa directoare? Dar, dacă-l va păstra, va alege să-l crească lângă Jo Eun Sung, care pare un viitor soţ perfect sau va risca o relaţie cu Park Tae Kang, care e mult mai tânăr, destul de imatur şi evident înspăimântat de perspectiva de a se căsători şi de a avea un copil.

Sursa: https://www.a-queens.ro

THE LOBBYIST

THE LOBBYIST (actiune, romantic, 24 episoade, 2007)
“The Lobbyist” e un serial despre o femeie lobbyst, Maria, care are de-a face cu traficantii internationali de arme. Scopul ei e razbunarea mortii parintilor ei decedati in copilarie, cand a emigrat in Statele Unite. Kang Tae Hyuk e mostenitorul detinatorului celei mai importante fabrici de munitie din Coreea. Acesta e un tanar om de afaceri de success, educat, ce sties a-si convinga partenerii de afaceri. In plus, are o abilitate speciala de lobbyst, stiind sa puna presiune cand trebuie si cat trebuie pe partenerii sai. Mai mult, cand vine vorba de a pacali pe cineva, Tae Hyuk e cel mai priceput. Planul lui este unul ambitios: controlarea intregii piete asiatice a traficului cu arme. Destinul lui Mary se va intersecta cu cel al lui Tae Hyuk, ia lupta pentru suprematie incepe…

THE CONCUBINE

THE CONCUBINE (istoric, actiune, romantic, 2012). Într-o perioadă incertă, plasată undeva între sfârşitul erei Goryeo şi începutul Dinastiei Joseon, palatul regal este un loc aflat în permanentă fierbere. Pentru că regele nu are un moştenitor iar între el şi Regina Mamă nu există legături directe, de sânge, prin palat circulă zvonuri ciudate despre intenţiile acesteia. Având în vedere poziţia precară pe care o avea la palat o fostă concubină al cărei fiu nu a devenit rege, e de la sine înţeles că Regina Mamă se află în mijlocul intrigilor. Pentru a închide gura bârfitorilor, aceasta decide să-i găsească regelui o nouă concubină. Aflând că fiul ei, prinţul Seong-won, îşi pierde timpul cu vânătoarea şi prin casa ministrului Shin Cham-pan deoarece se îndrăgostise de fiica acestuia, Regina Mamă o alege pe Hwa-yeon pentru a fi concubina regelui. Dar tânăra nu acceptă ordinul regal şi fuge cu iubitul ei, Kwon-yoo, deşi era conştientă ce fel de viaţă o aşteaptă. Ministrul Shin îi găseşte repede pe cei doi îndrăgostiţi şi drept urmare Hwa-yeon intră la palat ca şi concubină regală iar Kwon-yoo scapă cu viaţă dar nu şi cu trupul intact. După cinci ani, o regăsim pe Hwa-yeon la palat… dar ca regină căci între timp îi dăruise regelui moştenitorul mult dorit. Regele însă e bolnav iar moartea lui o aruncă pe regină într-o situaţie disperată căci viaţa ei şi a micului prinţ mai atârnă doar de un fir de păr.

Sursa: https://www.a-queens.ro

GIANT

GIANT (actiune, 60 episoade, 2010). Anul 1970, Coreea de Sud. După Războiul Coreean, care a pus faţă în faţă fraţii din nord şi sud într-o luptă sângeroasă ce nu s-a terminat nici azi, vremurile sunt tulburi şi supravieţuirea dificilă. Familia Li, o familie săracă dar cinstită, încearcă să îşi ducă viaţa de pe azi pe mâine, sperând într-un viitor mai bun datorită unei investiţii în pământ care le-a stors toate resursele. Curând însă, capul familiei şi prietenul său cel mai bun sunt implicaţi în aducerea în ţară prin contrabandă a unui transport de lingouri de aur, la care râvnesc însă mulţi oameni gata de orice pentru a se îmbogăţi. Unul dintre ei este maiorul Jo Pilyon, care nu ezita să îl ucidă în timpul operaţiunii de contrabandă pe cinstitul Li Desu, sub ochii înmărmuriţi ai fiului său cel mare. Începe urmărirea - toţi cei ce ştiu de implicarea maiorului trebuie să moară, iar familia Li e vânată fără milă. În încercarea de a se salva, membrii familiei Li se pierd rând pe rând unii de alţii, dar nu uită de promisiunea pe care şi-o fac: de a se întâlni în ultima zi a lunii la cea mai înaltă clădire din Seul. Însă promisiune e greu de îndeplinit. Anii trec şi lumea se schimba atât de mult... Se schimbă şi copiii familiei Li: Songmo devine agent de securitate avându-l ca şef direct pe maiorul Jo Pilyon, Gangmo devine mâna dreaptă a unui mare magnat în construcţii, iar micuţa Miju ajunge servitoare în casa celui mai mare adversar al acestuia. Visul lor rămâne însă să se regăsească şi să-şi răzbune părinţii.

Sursa: https://www.a-queens.ro/

TONE DEAF CLINIC / LOVE CLINIC

TONE DEAF CLINIC / LOVE CLINIC, 2012
Na Dong-ju lucreaza, la cei 28 de ani ai ei, la dublarea de animatii si reclame, vocea fiind cea care o ajuta sa-si castige existenta. Mama ei are o placintarie, iar cand Dong-ju scapa de la serviciu, nu ezita sa lipeasca afise cu reclama la placintaria mamei sale, pentru ca mai apoi sa-i ceara bani pentru aceasta activitate. Intr-una din zile, ca de obicei, isi pune casca de motociclist pe cap (probabil de rusine, pentru a nu fi recunoscuta) si incepe sa lipeasca pe fuga afise peste afisele altcuiva. Doar ca respectiva persoana o surprinde, o mustruluieste, si dupa o scurta cearta o iau amandoi la sanatoasa intr-o urmarire demna de animatiile cu “Tom si Jerry”. Era completarea unei zile ingrozitoare pentru Dong-ju, care la serviciu a avut surpriza sa constate ca regizorul a introdus in partitura de dublat o melodie proprie pe care… nu a reusit nicicum sa o interpreteze, motiv pentru care isi si da demisia. Si astfel iese la iveala marele defect al acesteia, anume ca e total afona, nu are deloc ureche muzicala. Prietena ei o anunta ca Park Min-soo vine din Japonia in Coreea, si dintr-odata ziua cea neagra se lumineaza. Min-soo nu e nimeni altcineva decat marea ei iubire din anii facultatii, baiatul pe care l-a iubit din umbra si caruia nu a avut niciodata indrazneala sa-i marturiseasca sentimentele. Acum era un regizor de succes, in toata firea, si… era tot singur. Astfel ca Dong-ju decide sa treaca la atac si isi propune sa-l impresioneze cum altfel decat… interpretand o melodie la care tinea mult. Numai ca tot cercul de muzica isi aminteste, la reuniune, cat de mult falsa tanara lor colega in anii facultatii, astfel ca melodia pe care aceasta urma a o interpreta solo la nunta unuia dintre ei (cu scopul de a-i impresiona pe Min-soo) devine o povara pentru aceasta. Pentru a nu distruge nunta si a fi sigura ca reuseste sa-si impresioneze iubitelul din facultate, Dong-ju se deghizeaza in eleba pentru a obtine o reducere de 50% si se inscrie la o Clinica vocala, pentru perfectionarea vocii. Dar nu mica ii e surpriza cand aici da peste cel ce a fugarit-o cand lipea afisele. Iar ca balamucul sa fie complet, tocmai acesta urma a-i fi instructor!

Sursa: www.asiacinefil.com