Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 9 mai 2015

BALLAD OF SEO DONG

"Balada lui Seo Dong” a fost o melodie ce a fost folosită de un tânăr ambiţios pe nume Seo Dong pentru a se căsători cu frumoasa prinţesă pe nume Seon-hwa acum 1400 de ani. Povestea din spatele serialului "Balada lui Seo Dong”. Numele real al lui Seo Dong era Jang iar mai târziu a devenit al 30-lea rege al regatului Baekje numit Regele Moo. Era o persoană talentată, dar îşi ducea traiul din vânzarea cailor în tinereţe. Oamenii de rând îl numeau pur şi simplu Seo Dong. După ce a auzit de frumuseţea remarcabilă a Prinţesei Seon-hwa, care era a treia fiică a Regelui Jin-pyeong al regatului Silla, îşi rade părul pentru a se deghiza ca un preot budist şi pleacă spre Silla pentru a o lua de soţie. Se împrieteneşte cu copii din capitala regatului Silla, dându-le cai şi învăţându-i un cântec simplu. Numele cântecului era "Cântecul lui Seo Dong”. Veştile despre cântecul scandalos ajung în curând la palatul regal din Silla, iar prinţesa este exilată într-un loc îndepărtat...
Regina îi dă prinţesei un lingou de aur înainte de a o exila iar pe timpul călătoriei, Seo Dong apare şi îi spune prinţesei să îl urmeze. Deşi prinţesa nu ştia de unde era Seo Dong, crede că va fi drăguţ să aibă un prieten în călătoria sa lungă şi îl urmează. Prinţesa începe să îl placă pe Seo Dong deoarece se dovedeşte de încredere şi în cele din urmă se căsătoresc. Mai târziu află, că numele său este Seo Dong şi realizează cum un simplu cântec i-a adus împreună. Serialul Seo Dong Yo/Balada lui Suh Dong, realizat de SBS, este alcătuit din 55 de episoade.