Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 21 octombrie 2014

BIRTH OF BEAUTY

"Birth of a Beauty" (noiembrie 2014). Han Tae Hee este mostenitorul unei mari companii. Pentru a-si recupera fosta dragoste, acesta este dispus sa o transforme pe neatractiva Sa Geum Ran in frumoasa Sara. In acest proces, Han Tae Hee se indragoste de Sara.

Dr. FROST

"Dr. Frost" (drama, 10 episoade 2014). Inspirat dintr-un Webtoon scris de Lee Jong Bum, spune povestea lui Baek Nam-Bong (Song Chang Ui), cunoscut drept Dr. Frost. A devenit profesor de psihologie la o varsta frageda, este foarte inteligent, dar are dificultati sa simpatizeze cu alte persoane datorita unei accidentari al lobului frontal cand era copil. Pe zi, lucreaza ca un consilier la un centru, iar noaptea lucreaza ca barman.

MISTER BAEK

"Mister Baek" (drama, SF, comedie, 20 episoade 2014). Choi Go-Bong este un barbat de 70 de ani care gestioneaza un mare hotel si nu a stiut altceva in viata decat sa castige bani. Intr-o zi, el se transforma intr-un barbat de 30 de ani si se indragosteste pentru prima data in viata.
 
Sursa: http://www.viki.com/tv/24428c-mister-baek?q=mr.+baek

WITCH OF LEGEND

"Witch of Legend " (premiera octombrie 2014). Soo-In (Han Ji-Hye), Bok-Nyeo (Ko Du-Shim), Poong-Geum (Oh Hyun-Kyung) si Mi-O (Ha Yeon-Soo) erau vecine de celula in inchisoarea de femei si toate au propria poveste despre de ce erau acolo. Cand acestea isi recapata libertatea, datorita lectiilor de brutarie facute in inchisoare, reusesc sa isi deschida propriul magazin cu produse de panificatie si incep sa-i faca concurenta unei mari companii (de panificatie.).
 
Sursa: www.viki.com/tv/24709c-witch-of-legend