Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 7 august 2013

S DIARY

S DIARY (comedie romantica, 2004). În momentul în care se desparte de iubitul ei, Nah Jin-hee află că modul ei de a iubi este absolut sufocant şi, probabil, din acelaşi motiv a fost părăsită de toţi foştii ei iubiţi. Pentru a-şi da seama dacă într-adevăr aşa stau lucrurile, Jini încearcă să recupereze o parte din amintirile iubirilor trecute prin intermediul jurnalelor pe care le ţinea în acele vremuri. Dar această incursiune în trecutul ei amoros nu-i schimbă însă cu nimic părerea şi anume că nu-i nimic greşit în felul în care iubeşte. Şi totuşi, Jini răspunde provocării şi îi caută pe foştii iubiţi pentru a-i întreba dacă au iubit-o cu adevărat. Din nefericire, răspunsurile acestora sunt departe de a o măguli iar această dezamăgire se adăugă altor dezamăgiri din trecut determinând-o să ia o hotărâre foarte neplăcută pentru cei trei foşti. Unde o va conduce pe Jini această hotărâre riscantă? Va avea mai mult de câştigat sau de pierdut? Şi, în fond, ce caută ea cu atâta insistenţă? În această comedie romantică o veţi recunoaşte pe Kim Sun-ah (actriţa care a interpretat rolul Kim Sam-soon din serialul My Lovely Sam-soon) alături de mai tânărul Gong Yoo (fermecătorul Choi Han Kyul din Coffee Prince).

Sursa: https://www.a-queens.ro

6 YEARS IN LOVE

6 YEARS IN LOVE (comedie romantica, 2008). Da-jin şi Jae-young sunt un cuplu de peste 6 ani. Da-jin lucrează la o editură şi visează să devină director până la vârsta de 30 de ani iar Jae-young este producătorul unei emisiuni la un canal de shopping. Deşi relaţia lor a ajuns să semene mult cu o căsnicie, cei doi locuiesc fiecare în apartamentul lui (dar sunt vecini) mai mult pentru a păstra o aparenţă de vieţi separate. O relaţie de lungă durată are avantaje şi dezavantaje. Da-jin vede mai mult avantaje - faptul că au ajuns în timp să ştie totul unul despre celălalt. Jae-young pare să vadă dezavantajele - datorită rutinei ajunge să o perceapă pe Da-jin ca pe o soră luând iubirea ei ca pe ceva sigur pentru care nu mai trebuie să lupţi. Când în viaţa fiecăruia intervine câte un factor perturbator, lucrurile nu pot decât să se complice.

Sursa: https://www.a-queens.ro 

AN AFFAIR

AN AFFAIR (drama romantica, 1998). So-hyun este o femeie de aproape 38 de ani ce pare a fi o mamă, soţie şi fiică perfectă. Îşi duce fiul de 10 ani la şcoală şi la activităţile extraşcolare la care acesta participă, îşi îndeplineşte toate îndatoririle casnice, are grijă de tatăl său care e bolnav. Dar în viaţa ei atât de bine organizată intervine un factor neaşteptat. Datorită faptului că sora ei fusese reţinută în SUA din cauza serviciului o perioadă mai lungă decât se aşteptase, So-hyun se vede pusă în situaţia de a prelua pregătirile pentru nunta surorii sale până la întoarcerea acesteia. Fiind sora mai mare, una din îndatoririle ce îi reveneau era aceea de a-l cunoaşte pe viitorul soţ pentru a se asigura că acesta reprezintă o alegere înţeleaptă. Dar din clipa în care îl cunoaşte pe Woo-in, So-hyun descoperă că poate fi mai mult decât o mamă, soţie şi fiică perfectă... poate fi o femeie îndrăgostită.

Sursa: https://www.a-queens.ro

THE KING AND THE CLOWN

THE KING AND THE CLOWN (drama, 2006) . În timpul dinastiei Chosun al Evului mediu coreean, îndrăzneţul Jang-sang şi frumosul Gong-gil, sunt nevoiţi să părăsească în grabă trupa de actori ambulanţi în care jucau mici scenete amuzante în târguri şi sate, din cauza unul conflict sângeros cu şeful trupei. Ei ajung în Seul, unde formează o nouă trupă alături de alţi actori-saltimbanci şi îndrăznesc să joace mici scenete care caricaturizează regele şi obiceiurile de la Curtea sa. Vestea ajunge curând la urechea dregătorilor şi sceneta trebuie să fie jucată chiar în faţa regelui, care are drept de viaţă şi moarte asupra supuşilor săi ireverenţioşi. Dacă Maiestatea Sa găseşte sceneta amuzantă, au şansa să scape de pedeapsa cu moartea, dacă nu, trebuie să plătească cu viaţa pentru fapta lor. Spre marea surpriză a tuturor, regele găseşte amuzantă sceneta şi decide să păstreze trupa de actori la palat. Jang-sang, Gong-gil şi prietenii lor pătrund într-o lume unde minciuna, corupţia, depravarea şi moartea violentă sunt la ordinea zilei. Începe un joc periculos, al cărui final e imprevizibil pentru toata lumea. La apariţia sa, filmul a fost un adevărat succes de casă şi a reprezentat propunerea Coreei de Sud pentru Oscarurile din 2006 la secţiunea "Cel mai bun film străin".

FLY, DADDY FLY

FLY, DADDY FLY (actiune, 2006). Jang Ga-Pil este un om obişnuit, un funcţionar mărunt la o mare companie, un cetăţean care trăieşte o viaţă pasnică alături de soţia lui şi de fiica lor adolescentă. Visul lui e să îşi plătească apartamentul cumpărat în rate şi să fie promovat anul viitor la locul de muncă. E modelul tipic de subaltern, are însă o poreclă răsunătoare, " seful". Într-o zi, fiica lui adorată este bătută crunt la karaoke de un tânăr bogat şi cu relaţii, care în plus e şi campionul de box şi mândria şcolii. Măruntul nostru funcţionar trebuie să se confrunte acum cu o situaţie neaşteptată, care îl destabilizează. Prima sa reacţie e să îşi certe fiica, deşi aceasta e nevinovată, apoi să ceară agresorului socoteală pentru cele întâmplate, dar se loveşte de un zid de neînţelegere şi ameninţări din partea conducerii şcolii şi de insolenţa tânărului. Blândul nostru funcţionar se află în situaţia de a pierde încrederea fiicei şi soţiei sale că le poate proteja şi, lovit în mândria sa de bărbat şi părinte, decide să îşi faca dreptate. Va reuşi acest om modest şi cuminte să recâştige respectul familiei sale şi, mai ales, respectul faţă de sine însuşi ? Poate fi o răzbunare făcută în limitele corectitudinii, fără a încălca propriile principii morale ?

Sursa: https://www.a-queens.ro 

LEVEL 7 CIVIL SERVANT

LEVEL 7 CIVIL SERVANT (romantic, comedie, actiune, 20 episoade, 2013).
O comedie romantică despre un cuplu de spioni care-şi ascund unul faţă de celălalt adevărata identitate, ilustrând în acelaşi timp iubirea, prietenia şi conflictele interne din cadrul departamentului, dintre noua generaţie de agenţi. Gil Ro (Joo Won) este un tânăr care-n copilărie s-a uitat la filmele cu James Bond: Agentul 007 şi a crescut visând că va deveni un spion, muncind din greu să-şi îndeplinească dorinţa. Deoarece tatăl lui a devenit bogat peste noapte, el a trăit o viaţă plină de lux încă de tânăr. Nu numai că este binevoitor şi milostiv cu ceilalţi, dar Gil Ro este şi foarte frumos, fiind o persoană căreia i se potriveşte foarte bine „Gangnam Style”. După ce, în sfârşit, ajunge agent al serviciilor secrete, luptă din greu pentru a depăşi toate obstacolele. În paralel, Kim Seo Won (Choi Kang Hee) e o agentă inteligentă, cu foarte dârză şi frumoasă, dar lipsită de avere. Ea munceşte din greu pentru a-şi întreţine familia.

COUPLE BREAKING

COUPLE BREAKING (4 episoade). In aceasta miniserie este vorba de un cuplu care sunt impreuna de 5 ani, dar la un moment dat isi dau seama ca sunt atat de diferiti unul fata de celalalt incat hotarasc sa se desparta si fiecare sa o ia pe drumul lui. Destinul face ca in viata fiecaruia sa apara o noua persoana, o noua iubire un alt stil de viata. Acum stam si ne intrebam: Oare poate iubirea sa dureze pentru totdeauna?

BICHUNMOO

BICHUNMOO (istoric, actiune, romantic, 14 episoade, 2008). În secolul al XIV-lea, în urma repetatelor invazii, numeroşi locuitori din Goryeo ajung să fie luaţi sclavi şi duşi în China dinastiei mongole Yuan. Printre aceştia se află şi un general care moştenise de la strămoşii săi un manual de mânuire a sabiei cunoscut sub numele de „Manualul celor 12 Zboruri Celeste” sau „Manualul Divin”. Despre acest manual circulau numeroase zvonuri conform cărora cel care îl deţinea putea cuceri lumea. Datorită acestui manual generalul din Goryeo ajunge să fie ucis de un ministru al dinastiei Yuan dar nu înainte de a încredinţa preţioasa moştenire şi pe fiul său nou-născut, Yu Jin-ha, unui slujitor credincios. După 20 de ani în care au fost în permanenţă urmăriţi şi atacaţi, slujitorul credincios şi tânărul stăpân ajung în satul Floare de Prun. Aici tânărul Yu Jin-ha o cunoaşte pe Sullie de care se îndrăgosteşte iremediabil şi pe Namgung Junkwang pe care îl consideră un adevărat prieten. Ce nu ştie însă Jin-ha e faptul că Sullie e fiica generalului care i-a ucis tatăl iar Namgung Junkwang e fiul ministrului care dorea să aibă Manualul Divin cu orice preţ.

MY SASSY GIRL

MY SASSY GIRL (2001). Filmul se deschide cu Kyun-woo, un student milos, care tot intra în necazuri. In drum spre casă într-o noapte el întâlneşte o femeie frumoasă, care in metrou il numeste "iubitule" si apoi lesina. Cu ochii pasagerilor atintiti catre el, el nu are altă soluţie decat să-şi asume responsabilitatea pentru ea. Astfel el începe o relaţie cu domnisoara care ii fură inima.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

MADELEINE

MADELEINE (comedie romantica, 2003). Ji-suk (Jo In-sung) şi Hee-jin (Shin Min-ha) se reîntâlnesc întâmplător în Seul şi hotărăsc să încerce timp de o lună să aibă o relaţie.Cei doi fuseseră colegi de şcoală dar, ca şi în trecut, nu par să aibă nimic în comun. El, fostul şef al clasei, îşi doreşte să devină scriitor şi e mereu cu nasul în cărţi. Ea, cândva o elevă oarecare, şi-a dorit mereu să devină coafeză şi chiar a reuşit. El vrea să-şi trăiască viaţa în ritmul unei plimbări prin parc iar ea în ritmul unei curse de viteză. Conştienţi că sunt foarte diferiţi, cei doi caută drumul unul către celălalt şi împărtăşesc momente menite să-i apropie şi să creeze amintiri demne de a fi retrăite peste ani. Dar oriunde ne-am duce ne luăm cu noi trecutul iar acesta are prostul obicei de a se amesteca în prezentul nostru. În cazul celor doi, foste iubiri îşi fac simţită prezenţa şi ameninţă să distrugă totul. Oare alegerile pe care fiecare trebuie să le facă îi vor apropia sau îi vor îndepărta definitiv?

Sursa: http://www.filmecoreene.com

SWALLOW THE SUN



SWALLOW THE SUN (romance, actiune, 25 episoade, 2009)
"Swallow the Sun" se învârte în jurul a trei tineri din Insula Jeju si modul în care acestia dezvolta Seogwipo, Jeju într-un mare oras.
Jeong-Woo Kim ( Ji Seong ) este copilul nelegitim al unui tată gangster si un (o freediver traditională) mama haenyeo. El a fost crescut într-un orfelinat si a dezvoltat în curând un temperament rebel. Jeong-woo, un copil orfan, creste pe partea aspră de pe străzi, si devine un huligan mic-timp. Când el salvează viata presedintelui bogat si puternic de o mare corporatie, devine biletul pentru o viată mai bună. Presedintele îl trimite la Seul să se uite după ce fiul său, Tae-hyeok.
Su-Hyeon Lee ( Seong Yu-Ri ) are o vointă puternică si este axat pe atingerea obiectivelor ei. Ea a depăsit multe situatii nefericite din viata ei la primul studiu de peste mări si apoi să devină organizator pentru o celebra echipa de performantă lume.
Tae-hyeok ( Lee Wan ) a fost crescut fără să stie vreodată tatăl său. După ce a intrat în maturitate, Tae-hyeok întâlneste Min-ho Jeong, un om de afaceri bogat, care pretinde a fi tatăl său. Acest lucru se schimba viata Tae-hyeok lui în întregime în timp ce lucrează acum pentru a excela in managementul afacerilor.
Tae-hyeok (Lee Wan) vrea un singur lucru de la el - să-l ajute câstiga inima de femeie pe nume Su-Hyeon. Jeong-woo va face nimic pentru a câstiga favoarea cu familia presedintelui, din păcate, femeia Tae Kyuk iubeste dovedeste a fi prima iubire Jeong-Woo. Soo Hyuk, care nu-si aminteste Jeong-woo, se trezeste treptat atras de el, ca el o urmăreste sub numele stăpânului său.
După ce a aflat adevarul devastator de adevărata identitate a tatălui său, Jeong-Woo este setat pe un vârtej de o căutare care implică crima, dragoste si răzbunare, luându-l de la luminile strălucitoare ale Las Vegas la minele de diamante din Africa.

FOG STREET


FOG STREET (romantic, 2006)
Yoon Soo (Kim Jung Hoon) este reporter la o revistă de artă dar, în zori, livrează ziare pentru a-şi ajuta fratele care are un birou de distribuire a presei. Într-o dimineaţă ceţoasă Yoon Soo zăreşte în parc o tânără aşezată pe o bancă. Pentru că nu era o oră tocmai potrivită pentru o plimbare, acest fapt îi atrage atenţia iar zâmbetul ei prietenos atinge o coardă sensibilă în sufletul lui. Astfel ajunge să o caute cu privirea în fiecare dimineaţă când trece prin parc şi uneori o regăseşte pe aceeaşi bancă, cu acelaşi zâmbet deschis sau dansând desculţă şi lipsită de griji după o melodie pe care şi-o fredonează singură. Ducându-se să ia un interviu pentru revista la care lucra, Yoon Soo dă chiar peste tânăra neobişnuită din parc dar, surpriză, aceasta nu pare să-l recunoască. Ce anume ar putea determina o astfel de atitudine din partea ei? Oare doar se preface sau chiar nu-şi aminteşte cine este el?

Sursa: http://www.filmecoreene.com

SEDUCING MR. PERFECT

SEDUCING MR. PERFECT (romantic, 2006)
Min-Joon (Uhm Jung Hwa), crede în iubirea adevarată, de aceea se dedică trup şi suflet iubitului ei, dar de fiecare dată rezultatul este o despărţire dureroasă. Deşi este o adevărată femeie de afaceri, atunci când vine vorba de iubire, Min-Joon este neştiutoare. De ziua ei plănuieşte o excursie la Hong Kong împreună cu prietenul ei, dar acesta nu apare la locul stabilit, deci ziua ei este ruinată, iar ca să fie tacâmul complet, mai are şi un mic accident auto, din cauza neatenţiei, lovind o maşină destul de scumpă. Nervoasă iese din maşină dând cu ochii de un bărbat foarte chipeş (Daniel Henney) care iese şi el furios din maşina care tocmai fusese lovită. Pentru a ieşi cu basma curată din această situaţie, Min-Joon se preface că nu înţelege o iotă din limba engleză, însă străinul are metodele lui de a o face să-şi accepte greşeala pe care tocmai a făcut-o şi mai ales faptul că trebuie să plătească paguba produsă, în cele din urmă ea îi dă cartea ei de vizită cerându-i să-i şteargă fotografia pe care el i-a făcut-o cu telefonul mobil. De aici intervine hazardul destinului.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

HUMMING

HUMMING (comedie romantica, 2008)
Jun Seo este un tanar promitator, caruia i se deschide o cariera de cercetator stralucita in viitor. Impreuna cu prietena lui, Mi-yeon, merge la cursuri de catarat, mentinandu-se in forma si incercand sa lupte cu viciul fumatului. Insa se apropie aniversarea celor 2.000 de zile de cand acesta e impreuna cu prietena lui, si simte ca nimic nu mai e ca la inceput. Desi inca indragostit de ea, relatia cu aceasta i se pare plictisitoare, motiv pentru care incearca sa se desparta o perioada mai lunga de timp, aplicand pentru un post de cercetator tocmai la Polul Sud, la peste 17.000 km distanta de Coreea. Ea afla de intentiile lui si, documentandu-se unde se afla Polul Sud, ia cursuri de radio-amator pentru a pastra legatura cu el in decursul viitorului an, prin undele radio. In seara in care ii ducea aparatul prietenului ei, Mi-yeong are un accident, iar viata aproape i se sfarseste. Si totusi, a doua zi de dimineata, Jun Seo se trezeste la sunetul soneriei, deschide usa si o gaseste in fata usii de prietena ei, teafara, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

PLEASE TEACH ME ENGLISH

PLEASE TEACH ME ENGLISH (comedie/romantic, 2003)
Na Young Ju (Lee Na-young) este ratusca cea urata de la biroul public din Seul, cu alte cuvinte o bugetara din administratia coreeana. Intr-una din zile, un american vine la ghiseul ei si incepe sa-i reclame, intr-o limba care tuturor li se pare ciudata - engleza -, faptul ca factura de electricitate i-a fost umflata cu 100.000 de woni. Drept urmare, pentru a preintampina alte viitoare situatii similare, seful lui Na Young Ju hotaraste sa-l trimita pe unul din subordonati la un curs de limba engleza. Niciodata castigatoare la loto, niciodata norocoasa (sarmana creatura !), Na Young are aceasta sansa unica, impotriva vointei sale. Neavand de ales, se inscrie la cursul platit de stat, iar aici il cunoaste pe Park Moon-su (Jang Hyuk), un playboy ce lucreaza ca vanzator de pantofi, si care participa la curs pentru a putea conversa cu sora lui ce urmeaza sa revina din State, care fusese data spre adoptie de mica. Dar gandurile lui Moon-su sunt departe de a invata engleza, nescapand nici o oportunitate de a agata fetele frumoase ce urmau a participa la curs. Dupa ce-si aleg un prenume englezesc si dup ace prin prin botezul autoimpus de sexy-profesoara Cathy devin Candy si Elvis, acesta din urma nu are ochi decat pentru profesoara lui. La randul ei, Candy se simte atrasa de Elvis si, printr-o serie de evenimente, ajunge sa creada ca acesta ar fi interesat de ea. De aici pana la o multime de incurcaturi nostime nu mai e decat un simplu pas. Sa fie limba engleza atat de importanta pentru a-si putea exprima sentimentele?

Sursa: http://www.filmecoreene.com

THE SNOW QUEEN

"The Snow Queen" (drama romantica, 16 episoade, 2006). Drama incepe cu un tanar de 17 ani pe nume Han Tae Woong care intra la un liceu de prestigiu si care este un geniu al matematicii. El aici il intalneste pe Kim Yeong Kyu, de asemenea un geniu in matematica. Intre cei doi se dezvolta imediat o rivalitate si tensiune dar mai tarziu devin cei mai buni prieteni. In timpul unei conversatii aflam ca Kim Yeong Kyu e un mare admirator de box. Intre timp Han Tae Woong da peste o fetita agresata in strada si o salveaza. Fetita dezvolta o pasiune pentru el si ii da pagerul ei pentru a se putea intalni din nou, dar nu si-au facut cunoscut numele unul celuilalt. Si -au promis sa se intalneasca din nou dar asta nu se mai intampla datorita imprejurarilor. La Olimpiada Internationala de Matematica, Kim Jeong Kyu nu se ridica la nivelul asteptarilor tatalui sau si se sinucide de rusine. Han Tae Woong care castigase medalia de aur se simte responsabil de aceasta tragedie, renunta la scoala si dispare de acasa. Opt ani mai tarziu il gasim pe Tae Woong un boxer anonim care duce o viata total diferita. A abandonat matematica si practica boxul in memoria prietenului sau a caror amintiri dureroase inca le poarta. Intr-un lant de evenimente el o intalneste pe Kim Bo Ra o tanara frumoasa dar cu o inima rece. Ea este fiica unui om de afaceri bogat dar sufera de o boala incurabila. Tae Woong ajunge sa fie angajat soferul ei, iar in final cei doi se indragostesc, dar Tae Woong descopera ca ea e fetita pe care a cunoscut-o cu 8 ani mai devreme si ca este sora mai mica a lui Kim Yeong Kyu. De a lungul serialului cei doi invata sa descopere adevarata fericire ajutandu-se reciproc. Tae Woong o ajuta pe Bo Ra sa-si deschida inima iar aceasta il ajuta sa treaca peste dureroasele amintiri ale trecutului.

Sursa: http://serialecoreene.pusku.com/