Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 13 octombrie 2013

EMPRESS KI

"Empress KI" (aka, Hwatu sau Battle of Flowers) (drama, istoric, romantic, 60 episoade, 2013). Drama ne va prezenta povestea Imparatesei Ki, o figura legendara reala din istoria straveche a Coreei. Va fi povestea unei tinere nascuta in Goryeo dar luata pentru a fi concubina Imparatului Yuan-ului (interpretat de Ji Chang-wook). De acolo ea va lupta pentru a ajunge Imparateasa Ki (interpretata de Ha Ji-won) o figura inteligenta si influenta care va lupta pentru a sustine mandria regatului Goryeo condus de Regele Chunghye (interpretat de Joo Jin-moo . Imparateasa Ki va lupta pentru echilibru in politica dintre cele doua regate Goryeo si Yuan. Drama va incerca sa se inspire din farmecul unic al actritei Ha Ji-won si sa portretizeze o parte mai putin cunoscuta a imparatesei printr-o frumoasa si dureroasa poveste de dragoste intre Imparateasa Ki si Regele Goryeo.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com

BASKETBALL

"Basketball" (romantic, perioada istorica, sport, 24 de episoade, 2013). Va fi povestea a doi barbati in perioada turbulenta a ocupatiei japoneze in Peninsula coreeana si care apeleaza la baschet pentru a-si ocupa timpul intr-un mod util in acele vremuri urate. Actiunea se petrece inainte ca peninsula sa fie divizata in cele doua Corei. Unul dintre barbati Kang San (interpretat de Do Ji-han) a crescut sarac intr-un mic satuc, dar perseverand, reuseste sa se ridice prin baschet si sa aiba succes ajungand in echipa olimpica din 1948 a Coreei care a ajuns in sferturile de finala la Jocurile Olimpice. Kang San, se indragosteste de o fata care face parte din aristocratia coreeana Choi Shin-young (interpretata de Lee Elijah), fata care dupa ce a studiat in Japonia se intoarce in orasul Kyeongseong (capitala Seul de astazi) si va lucra ca jurnalista la un ziar sportiv. Kang San viseaza sa elimine barierele sociale de clasa cu puterea iubirii lor. De remarcat ca atunci a fost prima si ultima echipa nationala coreeana, inainte de divizarea peninsului. Celalalt barbat Min Chin-ho (interpretat de Jung Dong-hyun) este o stea a baschetului, extrem de popular, care cu faima lui inspira mandrie si patriotism compatriotilor sai, care urau ocupatia japoneza. Si el se va indragosti de aceeasi fata.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

REPLY 1994

"Reply 1994" (aka: Answer Me 1994) (comedie-romantica-sport, 16 episoade, 2013). Povestea va urmari evenimentele culturale si sportive ale anului 1994 din Coreea. Astfel vom afla despre grupul kpop Seo Taiji and Boys; care a fost primul grup-pop masculin modern, precursor al fenomenului Hallyu, grup care a avut un mare succes in industria muzicala din Coreea de Sud, la acea vreme. Vom mai afla si despre Liga coreeana de baschet. Cei trei eroi masculini ai povestii vor locui impreuna la o pensiune in timp ce invata la o facultate din Seul. Pensiunea este condusa de un cuplu care are o fiica (interpretata de Go Ah-ra) si care este mare fan al unui jucator de baschet. Tineretea cu toate lucrurile ei frumoase si cu toate intrebarile cu si fara raspuns, va fi prezenta pe durata celor 16 episoade.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

YOUR NEIGHBOR’S WIFE

"Your neighbor’s wife" (familie, romantic, comedie, 20 de episoade, 2013). Povestea urmareste viata a doua cupluri casatorite care locuiesc in acelasi bloc avand apartamentele unul deasupra celuilalt. In apartamentul de sus locuieste seful departamentului, dar care e atras de sotia celui din apartamentul de jos. Song-ha (interpretata de Yeom Jeong-ah) lucreaza ca sef al unei echipe de marketing dintr-o agentie de publicitate si e o profesionista si o perfectionista acasa si la serviciu, dar uraste faptul ca sotul ei este medic. Un sir intreg de conflicte si situatii comice si uneori jenante vor aparea si care vor solicita inteligenta personajelor pentru a iesi cu fata curata din probleme.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

MI RAE’S CHOICE

"MI RAE’S Choice" (aka: Choice of The Future, Future Choice sau Marry Him If You Dati) (romantic, fantezie, calatorie in timp, 20 de episoade, 2013). Este povestea unor persoane ce lucreaza intr-o televiziune. Astfel Na Mi-rae (interpretata de Yoon Eun-hye) este o femeie de 32 de ani, varsta la care ar putea fi prea tarziu pentru a incepe ceva nou sau putin prea devreme sa renunte la ceva. Ea este o scriitoare vesela si luminoasa, mereu sigura pe ea si care descopera puterea de a calatori in timp si asfel va profita si va calatori in trecut pentru a o sfatui pe Mirae mai mica sa nu se casatoreasca cu Kim Shin (interpretat de Lee Dong-gun), incercand astfel sa-si schimbe viitorul, luand-o pe alt drum. Kim Shin este crainic Tv, un tip cu un comportament schimbator si imprevizibil. Park Se-joo (interpretat de Jung Yong-hwa) este un producator frumos si talentat, cu scoala in SUA, care viseaza sa construiasca un conglomerat media care sa faca totul in domeniul TV. In acelasi timp el este si nepotul Presedintelui retelei de radiodifuziune unde lucreaza eroii nostri si impreuna cu Seo Yoo-kyeong (interpretata de Han Chae-ah) reporter la aceeasi televiziune, vor completa relatia amoroasa si complicata a celor patru. Daca Mi-rae va reusi sa schimbe trecutul asa cum vrea, sau daca-l va complica mai mult vom afla doar vizionand aceasta drama care se pare ca va semana cu drama Nine.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

MEDICAL TOP TEAM

"Medical Top Team" (medical, romantic, 20 de episoade, 2013). Este povestea unei echipe fantastice de medici de top, a relatiilor lumii medicale, precum si a luptei pentru putere in cadrul spitalului.
* Park Tae-shin (interpretat de Kwon Sang-woo) este un chirurg de geniu care este gresit inteles din cauza modului sau direct de a vorbi, dar care este un om bun si milos.
* Seo Joo-young (interpretata de Jung Ryu-won) este o ambitioasa si charismatica doctorita de chirurgie toracica.
* Han Seung-jae (interpretat de Joo Ji-hoon) este un renumit internist al carui comportament ascunde o inima de ghiata.
* Choi Ah-jin (interpretata de Oh Yeon-seo) este cel mai tanar membru al echipei de top, o doctorita specializata in chirurgia cardio-toracica, insa cu o experienta de doar doi ani.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

GHOST SEEING DETECTIVE CHEO YOUNG

"Ghost seeing detective Cheo Young" (actiune, mister, horror, 10 episoade, 2013). Detectivul Cheo-yong (interpretat de Oh Ji-ho) s-a nascut cu o putere supranaturala care-i da posibilitatea sa vada si sa auda fantome. Folosindu-se de aceasta abilitate el va rezolva cazuri misterioase cu ajutorul unei colege-detectiv si cu ajutorul fantomei unei eleve de liceu moarte.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

UNEMPLOYED ROMANCE

"Unemployed romance" (comedie-romantică, 10 episoade, 2013). Eroina Seung -hee (Lee Yeong-ah) incearca din rasputeri sa devina scriitoare si pentru a se antrena in acest sens si-a parasit serviciul si a intrat in somaj sperand ca timpul liber ii va aduce inspiratia salvatoare. La biroul pentru somaj unde trebuie sa se prezinte lunar, stupoare, il intalneste pe Jong-dae, prima ei iubire din liceu. El lucreaza acolo pe timp determinat deoarece asa poate beneficia de unele burse de studiu. Bineinteles ca nu este fericit cand o vede din cauza ca inca din liceu a considerat-o a fi un mare ghinion pentru el, deoarece de fiecare data cand ea era in preajma lui, mereu i se intampla ceva rau. Seung-hee are o buna prietena din liceu Seon-joo (interpretata de Bae Seul-gi), care contrar ei, este o scriitoare de succes care a stiut sa prinda sansa in zbor, o tipa vicleana care il iubeste din scoala pe Jong-dae, dar nu s-a putut apropia de el din cauza eroinei noastre, insa acum nu mai vrea sa piarda sansa de a-l cuceri. Wan-ha (Seo Joon-yeong) este cel mai bun prieten al lui Jong-dae inca din scoala, acum un avocat de succes. In incercarea lor de a-si rezolva problemele trecutului si de a-si implini visele si dorintele, cei patru eroi se vor gasi in multe situatii comice, a caror desfasurare sigur ne va descreti fruntile cand vom viziona.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com