Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

vineri, 30 august 2013

VAMPIRE PROSECUTOR

"Vampire prosecutor" (fantasy, mystery, investigation, 12 episoade, 2011) Yeon Jung-Hoon (“Jejoongwon“) joaca rolul Procurorului Min Tae-Yeon, care in urma cu cativa ani a fost transformat de un vampir, si de atunci poate vedea momentul unei crime daca bea din sangele victimei, fapt foarte folositor in meseria sa. Ca sa nu mai punem la socoteala si puterea superumana pe care o detine.
Lee Young-Ah va juca o Procuroare incepatoare care nu reuseste sa intre in gratiile Procurorului Min si care este si foarte curioasa din fire. Lee Won Jong este un Detectiv cu experienta si prietenul Procurorului Min, fiind aparent singurul care-i cunoaste secretul.
Cei trei, impreuna cu un intern si un medic legist, alcatuiesc o echipa speciala care se ocupa de cazurile neobisnuite.

Sursa: http://serialesifilmecoreene.wordpress.com

A WHEREWOLF BOY

"A wherewolf Boy" (romantic, fantezie, drama, 2012), e un film după o tematică mai mult americană, o tematică care la baza ei e inspirată de unul din elementele supranaturale ce domină lumea de mult timp, şi anume Vârcolacul. Filmul prezintă trecutul unei doamne în vârstă la momentul desfăşurării acţiunii, când la frageda ei pruncie juca fotbal cu vârcolacul şi-l dresa precum câinii cu zăhărelul, a.k.a cartoful, prin buzunare, ca să-l facă mai maleabil cu doamnele şi să înveţe a se purta în societate. Filmul începe cu drama familiei rămasă fără tată şi obligată să se mute la un conac dintr-o pădure, locul unde are să se întâmple majoritatea lucrurilor din film. Acolo facem cunoştinţă şi cu „urmaşul lui Ţepeş” ce este repede asimilat în familia trioului feminim ajungând chiar şi el la un moment dat în film să se simtă „De trei ori femeie”. Sigur că apare şi personajul negativ care doreşte înlăturarea lui prin orice cale din acea familie pe motiv că-i fura “prietena”.
 
Sursa:http://www.asiazonemovie.com  

26 YEARS

"26 Years" (drama, actiune, razbunare, 2012) Aflat la limita dintre fictiune si fapte reale, filmul se bazeaza pe evenimentele din 18 Mai 1980 din Gwangju cand Fortele Armate ale Coreei de Sud au reprimat cu violenta manifestatiile populare care cereau democratizarea tarii. Acest action thriller prezinta proiectul top secret al unui grup format din sportivi, gangsteri, ofiteri de politie, sefi de companii si garzi de corp pentru a condamna acea persoana care este principalul vinovat de masacrul care a avut loc acum 26 de ani la Gwangju.

Sursa:http://www.asiazonemovie.com 

THE BERLIN FILE

"The Berlin file" (2013) Agentul sud-coreean Jung Jin Soo (Han Suk Kyu) si echipa sa supraveghează hotelul Grand Westin din Berlin. Acolo va avea loc o tranzactie cu arme între un spion "fantomă" nord-coreean, un cumpărător din Orientul Mijlociu si un traficant de arme rus. În momentul în care echipă sud-coreeană se pregăteste să intre în actiune, se întâmplă ceva neasteptat si spionul nord-coreean reuseste să scape. Spionul nord-coreean e Pyo Jong Sung (Ha Jung Woo) un "Erou al Republicii" si lucrează împreună cu ambasadorul Republicii Coreea de Nord. Între timp, la Berlin e trimis Dong Myung Soo (Ryoo Seung Bum), fiul unui puternic politician, care trebuie să înlocuiască actuala celulă nord-coreeană din Berlin. El plănuieste să o transforme pe sotia lui Pyo Jong Sung într-o trădătoare si să-i pedepsească si pe ceilalti, cu ocazia aceasta. Între ei se declansează o luptă pe viată si pe moarte.

Sursa:http://www.asiazonemovie.com