Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 14 octombrie 2014

GLOWING SHE

"Glowing she" (romantic, comedie, 12 episoade 2012). Această dramă vă arată evenimentele care se petrec într-o companie de producţie tv. Se concentrează pe triunghiul amoros dintre cele trei personaje principale: Kang Min (Kim Hyung Jun), un star din industria de divertisment coreean, care este un pic mai temperamental, No Yong Woo (Park Kwang Hyun), un celebru producător şi Jun Ji Hyun (So Yi Hyun), o scenaristă începătoare.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

SECRET DOOR

"Secret door" (istoric, politic, mister, acţiune, thriller, 24 episoade 2014). O dramă istorică despre conflictul dintre regele Young Jo, care a dorit să întărească puterea regală, şi fiul său, prinţul Sado, care a visat să construiască o ţară în care toţi sunt egali. Această dramă va încerca să descopere adevărului din spatele misterioasei morţii a lui Sado, care a fost condamnat la moarte de către tatăl său, regele Young Jo. Prinţul Sado (Lee Je Hoon) este cel de-al doilea fiu al puternicului rege Young Jo(Han Suk Kyu). Se presupune că prinţul Sado a fost bolnav mintal, că s-ar fi purtat cu cruzime cu servitorii din palat. Rămâne însă întrebarea dacă regele a ordonat uciderea fiului său, în cel mai crud mod posibil, numai pentru binele poporului? „Poarta ascunsă” ar putea să ridice un colţ al perdelei care ascunde adevărata fire a prinţului Sado.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

NAEIL'S CANTABILE

"Naeil's Cantabile" (romantic, comedie, muzical, 16 episoade 2014). Tinereţe, muzică şi dragoste aduse într-o armonie romantică, muzicală. Fenomenul muzical Cha Yoo Jin (Joo Won) visează să conducă o orchestră, dar în ciuda ambiţiilor sale şi a educaţiei internaţionale, el este blocat în Coreea, datorită unui incident traumatizant din copilărie. Excentrica Seol Nae Il (Shim Eun Kyung), o colegă de clasă care eschivează toate regulile şi cântă după ureche, de la muzică la viaţă. Deşi iniţial respinge stilul ei lipsit de rafinament, Yoo Jin descoperă încet că Nae Il este o melodie unică a armoniei sale: combinaţi, cei doi creează un cântec care le înalţă inimile. Această dramă este despre tinerii muzicieni uniţi prin limbajul universal, muzica.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com
http://atanase2012.blogspot.ro/

LINE ROMANCE

"Line Romance" (miniserie, 3 episoade). Ling Ling este o turistă din China ce călătoreşte în Coreea iar destinul face în aşa încât în Coreea să îşi găsească iubirea. Ea se îndrăgosteşte de Min-Ho, un tânăr compozitor de muzică. În ciuda faptului că nu se înţeleg (nu vorbesc aceeaşi limbă) ei decid să comunice folosind aplicaţia de socializare "LINE".
 
Sursa: http://atanase2012.blogspot.ro/

VAMPIRE'S FLOWER

"Vampire's Flower" (miniserie, 6 episoade). O poveste de iubire între Louis şi Seoyoung. Împreună caută "Floarea Vampirilor" în lumea oamenilor.

Sursa: http://atanase2012.blogspot.ro/