Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 12 martie 2016

PAGE TURNER

"Page Turner" (3 episoade). Tema principala al acestui mini serial este pianul. Un pianist genial si un atlet curajos dar artagos ajung sa traiasca o viata complet opusa in urma unui accident. Yoon Yoo Seul (Kim So Hyun) este studenta la o scoala de arta si este o pianista talentata care a castigat numeroase competitii, dar este tot timpul impinsa de la spate de mama sa. Mama lui Yoo Seul cand era tanara voia sa devina pianista. Intr-o zi Yoo Seul sufera un accident in urma caruia risca sa nu mai poata canta la pian niciodata, dar datorita lui Cha Sik (Ji Soo) si rivalului ei, Jin Mok (Shin Jae Ha), Yoo Seul incepe o noua viata. 

Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania/?fref=nf

MOORIM SCHOOL

"Moorim School". (16 episoade). Sinceritate, credinta, sacrificiu, comunicare. Aceste lucruri se invata la scoala Moorim, o scoala cu profesori si elevi din intreaga lume. Yoon Shi Woo (Lee Hyun Woo) este liderul unui grup de idoli si este considerat un geniu muzical. El este fortat sa se incrie la scoala Moorim, dupa un accident ce i-a adus o decadere in cariera. Wang Chi Ang (Lee Hong Bin) este mostenitorul unei mari corporatii si un rasfatat, devine noul coleg de camera a lui Shi Woo. Printre colegii de clasa se afla si Shim Soon Duk (Seo Ye Jin), o fata muncitoare ce are grija de tatal ei orb si merge la scola Moorim fara ca el sa stie. Acolo se afla si Hwang Sun Ah (Jung Joo Jin), fiica directorului ce este o eleva de top cu un puternic simt al dreptatii si corectitudinii, dar si mare fana a lui Yoon Shi Woo. Va reusii Shi Woo sa supravietuiasca in aceasta noua si ciudata scoala?

Sursa:  https://www.facebook.com/vikiRomania/?fref=nf