Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 11 martie 2015

MY HEART TWINKLE TWINKLE

"My Heart Twinkle Twinkle" (Inima-mi bate). Încă de la moartea mamei sale, pe umerii lui Soon Jin (Jang Shin Young) a rămas cu responsabilităţile casei, precum îngrijirea tatălui şi a celor două surori mai mici, Soon Soo (Lee Tae Im) şi Soon Jung (Nam Bo Ra). Ea se chinuie din răsputeri să apere afacerea de familie pornită de tatăl ei, de rivalul nemilos Woon Tak (Bae Soo Bin) şi să ţină familia unită. După un eşec în dragoste, Soon Jung se trezeşte prinsă între dragostea a doi bărbaţi, Soon Chul (Lee Pil Mo) şi Do Hoon (Oh Chang Suk). Oare vor reuşi surorile să se protejeze de crunta realitate a vieţii dure şi a-şi găsească fericirea?
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

DIVORCE LAWYER IN LOVE

"Divorce lawyer in love" (romantic, comedie, 20 episoade, 2015). Ko Cheok-hee (interpretată de Cho Yeo-jeong), era un avocat specializat în divorţuri, o tipă fără scrupule pe care nimic nu o oprea pentru a câştiga un proces. Ea îi trata pe toţi din jurul ei ca pe nişte nulităţi, dar în mod deosebit pe şeful ei, So Jung-woo (interpretat de Yeon Woo-jin), care este mereu dur cu ea şi îi aruncă în faţă toate erorile comise de ea la serviciu. Starea tensionată dintre ei, îi face să-şi separe drumurile, dar se vor reuni câţiva ani mai târziu. Între timp Jung Woo a terminat şi el facultatea de drept şi s-a specializat în procesele de divorţ, pe când ei i-a fost suspendată licenţa de avocat pentru comportare necorespunzătoare. Cei doi se reîntâlnesc într-un birou de avocatură, ea fiind noul şef de birou, iar el fiind avocat. Dacă acum rolurile lor s-au inversat, rămâne să vedem dacă şi raportul dintre ei se va schimba sau nu.

Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

PRODUCER

"Producer". In acest serial, Gong Hyo Jin va interpreta rolul unui producator, IU rolul unei cantarete, iar Soo Hyun va interpreta rolul unui student la drept ce renunta la scoala pentru a deveni un producator.
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania?fref=photo

A GIRL WHO SEES SMELLS

"A Girl Who Sees Smells" (premiera 1 aprilie 2015). Un barbat si-a pierdut sora mai mica intr-un caz de crima numit "Bar Code" si de atunci a devenit rece si insensibil.
O fata a supravietuit acestui atac, dar si-a pierdut memoria si de atunci a primit o abilitate de a vedea mirosuri.
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania?fref=photo

Decrierea personajului:
Choi Mugak / un polititst care si-a pierdut simturile
Inainte de a deveni un politist, a fost un acvarist la un acvariu. Cu trei ani in urma si-a pierdut sora care a fost o victima a “crimei barcode”. Desi Mugak este politist, a aflat ce inseamna “crima barcode” dupa mult timp.
Dupa ce si-a pierdut sora, Mugak a rezistat fara sa manance si fara sa doarma timp de 20 de zile. Cand se purtau discutii despre faptul ca Choi Mugak ar putea muri in aceste conditii, a fost descoperit inconstient intr-un acvariu pentru rechini, pe insula Jeju.
Dupa acest incident, Mugak care  intrase in coma, s-a trezit dupa 6 luni. Dar era ceva in neregula cu corpul sau. Intr-un mod bizar, si-a pierdut sistemul senzorial si abilitatea de a simti mirosul. Ciudat, dar sistemul sau nervos nu putea percepe durerea (agonia).
Seamana cu analgezia. [T/N: Stare patologică caracterizată prin pierderea sensibilității la durere]
Dupa ce si-a pierdut abilitatea de a simti mirosurile, din moment ce nu poate simti absolut niciun miros, atunci cand la locul unei crime este gasit un cadavru in putrefactie, nu este nevoit sa poarte masca. (Acest lucru poate trece drept o dovada de virilitate).
Din moment ce si-a pierdut capacitatea de a simti gustul, nu stie gustul mancarii. Cu toate acestea, este un gurmand. Indiferent de cat de lipsita de gust este mancarea, nu se opreste pana nu termina trei portii de mancare. (Acest lucru poate trece drept o dovada de virilitate).
Din moment ce nu poate simti durerea, oricat de grav ar fi lovit de un rau facator intr-o lupta, se lupta cu acesta fara oprire, pana cand il doboara. Cand loviturile incasate trec de o anumita limita, nu simte durerea ci doar lesina. (Acest lucru poate trece drept o dovada de virilitate).
Nu rade si nu plange. Poate fi numit drept “lipsit de emotii” si este in mare masura apatic. Nu poate simti dragostea pentru femei. Cu aspectul sau fizic placut si farmecul tineresc, femeile sunt atrase de el, insa caracterul extrem de plictisitor al lui Mugak le face sa-si piarda interesul. Este atat de apatic incat nu are o viata amoroasa iar pentru el viata sociala este o provocare.
Scopul lui in viata este arestarea criminalului surorii sale. Pentru acest obiectiv a renuntat la profesia lui preferata, de acvarist, devenind polititst. Au trecut 3 ani de cand a avut loc crima insa niciun indiciu nu a fost gasit iar cazul ramane pe loc.
Sursa: https://jyjromanianfans.wordpress.com/2015/03/11/pics-trans-11-03-15-park-yuchun-in-rolul-lui-choi-mugak-descrierea-personajului-de-pe-pagina-sbs-a-the-girl-who-sees-smellspark-yuchun-as-choi-mugak-character-description-f/