Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 6 august 2013

DAE MUL

"Dae Mul" (24 de episoade, 2010). Seo Hye Rim e o tanara din provincie care ajunge crainica la stiri la un post de televiziune. Aici ea il cunoaste pe viitorul ei sot , un cameraman care va fi trimis in misiune in Afghanistan. Aflandu-se in misiune acesta este rapit si apoi ucis. In urma acestui incident ea este concediata datorita puternicilor proteste adresate conducerii politice care nu a facut nimic pentru eliberarea sotului ei.Mai tarziu ea este aleasa in Adunarea Nationala apoi devenind presedinte se confrunta cu presiuni politice si punerea sub acuzare dar supravietuieste cu ajutorul procurorului Ha Do Ya. Ha Do Ya era elev la un liceu modest si al carui tata a fost umilit de un politician puternic. Studiind din greu el ajunge procuror sef si se ocupa de marile cazuri de coruptie.

Sursa: http://serialecoreene.pusku.com/

SECRET GARDEN

"Secret Garden" (comedie romantica, 20 episoade, 2011). Povestea se invarte in jurul excentricului CEO al unui mare centru comercial, Kim Joo Won (Hyun Bin) si a modestei Gil Ra Im (Ha Ji Won), care este cascadoare si lucreaza ca dublura unor personaje la diverse filme. Cei doi se intalnesc accidental cand Kim Joo Won o incurca pe Ra Im cu actrita Park Chae Rin, intalnire care naste o relatie tensionata intre ei. Excentricul Joo Won se simte tot mai atras si in acelasi timp confuz in directia lui Ra Im si este pe urmele ei in fiecare clipa. Pe de alta parte Gil Ra Im nu stie cum sa scape de el. Totul se complica cand in urma unor evenimente stranii cei doi isi inverseaza corpurile. O poveste mai reala se desfasoara si intre cunoscutul star Oska (Yoon Sang Hyun) si Yoon Seul (Kim Sa Rang) cu neintelegeri din trecut care trebuie rezolvate acum.

Sursa: http://lovelykoreandramas.blogspot.ro/

SHINING INHERITANCE

"Shining Inheritance" (romance, 28 episoade, 2009).
Serialul este o poveste de dragoste autentica ce ne reaminteste si ne introduce in povestea Cenusaresei. Indragostitii nostrii nu au mai mult de 20 de ani. Viata lui Go Eun Sung este similara cu viata Cenusaresei. Dupa ce tatal ei natural moare, mama vitrega, Baek Sung Hee pune stapanire pe viata ei creand un adevarat cosmar. Eun Sung munceste mult si trage din greu pentru a se realiza si pentru a devenii bucatar sef la o companie unde il intalneste pe al ei print Sun Woo Hwan.

Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro/

MY LITTLE BRIDE

My little bride (comedie romantica, 2004). Boeun (Moon Geun Young) este o liceeancă obişnuită de 15 ani care îşi face griji în ceea ce priveşte notele şi are o pasiune pentru asul echipei de baseball a scolii, Jungwoo. Într-o zi, bunicul ei o obligă sa se căsătorească cu Sangmin (Kim Rae Won) din cauza unui pact făcut cu bunicul lui Sangmin în timpul războiului coreean. În ciuda opoziţiei nepoţilor, ei sunt forţaţi să se căsătorească din cauza influenţei puternice a bunicului lui Boeun. Viata lui Boeun incepe cu o casatorie sub acoperire: ea se preface că nu are un soţ şi începe să se întâlnească cu Jungwoo. Boeun consideră că poate gestiona atât bărbaţii, cât şi de a trăi o viaţă dublă. Totul merge ca pe roate până la vizita lui Sangmin în şcoala unde invata Boeun, ca un profesor student.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

MY GIRLFRIEND IS AN AGENT

MY GIRLFRIEND IS AN AGENT (actiune, comedie, romantic, 2009)
Soo-ji este, în aparentă, o agentă de turism extrem de ocupată, îndrăgostită de insula Jeju. Dar insula Jeju e doar un pretext invocat ori de câte ori, ocupată fiind cu slujba ei de zi cu zi, prietenul ei îşi găseşte timp să o caute şi să petreacă puţin timp împreună. Ea, însă, i-a ascuns un lucru esenţial, şi anume că în viaţa de zi cu zi este agentă sub acoperire a guvernului. Aflată mai tot timpul în misiuni periculoase, abia mai are timp de viaţa privată. Prietenul ei, un împiedicat, nu mai suportă această situaţia şi crede că prietena lui o înşeală, motiv pentru care pleacă în Canada pentru 3 ani de zile, despărţindu-se de ea. Dar peste 3 ani, lucrurile iau o turnură neaşteptată când acesta revine din Canada, cu o diplomă de contabil internaţional, şi se angajează tocmai... la Serviciile Secrete. Iar într-o misiune, destinul face să o reîntâlnească pe fosta lui prietenă, "agentă de turism"... devenită între timp femeie de servici (desigur, tot ocazional). Şi de aici, o serie de încurcături hilare care vor conduce spre un deznodământ inimaginabil.

Sursa: http://www.filmecoreene.com