Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

vineri, 26 iunie 2015

LATE NIGHT RESTAURANT


"Late night restaurant" (mister, 20 episoade 2015). Există un restaurant ciudat, cu un program la fel de ciudat şi anume; se deschide doar de la miezul nopţii până dimineaţa la ora 07 00 şi pe deasupra, nu are un meniu fix. În schimb bucătarul şef care este şi proprietarul restaurantului (interpretat de Kim Seung-woo), îşi întreabă clienţii ce vor să mănânce şi le prepară imediat. Oare va putea mâncarea, să-i ajute pe clienţii lui să îşi rezolve problemele?!

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/  

THE TIME WE WERE NOT IN LOVE


"The time we were not in love" (romantic, comedie, 16 episoade 2015). După cum se ştie, uneori este mai greu să vezi evidenţa din faţa ta; astfel se întâmplă şi cu eroii acestei comedii; romantice. Jang Ha-na (interpretată de Ha Ji-won) şi Choi Won (interpretat de Lee Jin- wook), sunt prieteni vechi, care după multe întâmplări bune şi rele, au împreună aproape 20 de ani de prietenie, cuprinse fiind în această şi relaţiile de iubire pe care, fiecare le-a avut cu alte persoane. La apropierea aniversării vârstei de 30 de ani, Hana primeşte un mail de la vechiul ei prieten Choi Won, în care el glumeşte înţepător asupra îmbătrânirii precoce a femeii. De fapt, el se referă la ideea preconcepută cum că bărbaţii cu cât îmbătrânesc, sunt mai valoroşi, aşa precum este vinul vechi, iar femeile sunt precum strugurii (stafidite). Enervată de asta Hana, face un pariu cu el, cum că până la împlinirea vârstei de 35 de ani, ea se va căsători înaintea lui. Oare vor fi capabili cei doi să îşi găsească iubirile adevărate, continuând să nege evidenţa din faţa lor?!

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/  

I REMEMBER YOU


"I remember you" (romantic, thriller, mister, 16 episoade 2015). Este povestea unei femei căreia îi plac urmăririle şi a unui bărbat cu care va ajunge să lucreze ca detectivi pentru a rezolva cazurile. Ei îşi ascund sentimentele în timp ce lucrează împreună, cu toate acestea certurile lor, se vor transforma treptat în iubire. Cha Ji-ah (interpretată de Jang Na-ra) este o poliţistă obsedată de urmăriri. Lee Hyun (interpretat de Seo In-guk), este un profiler de elită, consultant al poliţiei din New York şi care se întoarce în Coreea pentru a-şi pune la dispoziţie capacităţile sale extraordinare lucrând în echipa de investigaţii. El este un bărbat charismatic dar un tip căruia nu-i pasă de ceea ce gândesc ceilalţi şi în acelaşi timp el este un singuratic, totuşi, înţepător cu cei din jurul său. Cu toate acestea, datorită intuiţiei sale de excepţie, el este în măsură să analizeze scena crimei şi suspectul acesteia, doar dintr-o singură privire.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/  

MY BEAUTIFUL BRIDE

"My beautiful bride" (acţiune, crimă, mister, thriller, 12 episoade 2015). Va fi povestea unui bărbat care îşi caută cu disperare soţia dispărută; asta o va face împreună cu echipa de detectivi.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/  

HIDDEN IDENTITY


"Hidden identity" (investigaţii, crimă, thriller, 16 episoade 2015). Povestea ne prezintă activitatea unui departament al unei secţii de poliţie, specializat în investigarea cazurilor de crimă, iar pentru rezolvarea acestor cazuri complicate, membrii echipei de investigaţii îşi desfăşoară activitatea, sub acoperire.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/ 

THE GREAT WIVES


"The great wives" (familie, romantic, comedie, 120 de episoade 2015). Va fi povestea unei crime care îi implică pe nişte prieteni care au fost colegi la aceeaşi şcoală şi a unei căsătorii secrete şi riscante, urmată de divorţ, în contextul relaţiilor cu cei din jur.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/ 

PRINCE OF PRINCE


"Prince of Prince" (comedie, romantic, fantezie, 10 episoade 2015). Este povestea unui băiat care decide să lucreze pentru o companie de jocuri video, cu scopul de a o salva pe sora sa mai mică, de obsesia jocurilor video. Pentru a fi angajat la companie, el se declară a fi gay. Povestea mai descrie o multitudine de evenimente pline de vivacitate care au loc între băiat şi angajaţii companiei.
 Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

HIGH SOCIETY

"High society" (familie, romantic, 20 episoade 2015). Jang Yoon-na (interpretată de Uee) este fiica cea mică a unei familii de cheobol, însă doreşte să îşi găsească un bărbat care s-o iubească pentru ceea ce este ea şi nu pentru banii ei. De aceea, ea merge să lucreze într-un magazin alimentar unde se dă o persoană dintr-o familie săracă. Choi Joon-ki (interpretat de Sung Joon) este directorul magazinului alimentar, un bărbat ambiţios să aibă succes şi să lase astfel în urmă faptul că a crescut în sărăcie. Astfel el începe să se gândească la posibilitatea de a se castori cu o femeie dintr-o familie bogată, şi astfel va putea avea parte, în sfârşit, de stilul de viaţă pe care îl doreşte cu disperare. Yoon-na, se împrieteneşte cu o colegă din magazin şi astfel îl cunoaşte pe Yoo Chang-soo (interpretat de Park Hyung-sik), moştenitorul unui conglomerat de centre comerciale, unde este situat şi magazinul în care lucrează ea. Chang-soo trăieşte din plin viaţa de risipitor, obişnuit să aibă multe femei care îi roiesc în jur, atrase fiind de viaţa de lux şi de banii lui. Oare Yoon-na va găsi dragostea adevărată sau va învăţa să accepte faptul că banii nu pot fi daţi deoparte aşa de uşor cum credea ea?
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

THE RETURN OF HWANG GEUM GOK

"The return of Hwang Geum Gok" (melodramă, romantic, familie, 120 de episoade 2015). Drama prezintă evenimentele familiei de cheobol şi secretele naşterii copiilor din afara familiilor înstărite. Park Ye-ryung (interpretată de Lee Elliya) este fiica unei mame sărace şi singure. Hwang Geum-bok (interpretată de Shin Da-eun) este cea mai bună prietenă a lui Ye Ryung. Mama lui Ye Ryung şi-a trăit toată viaţa dedicându-se fiicei ei, însă fiicei îi este jenă în lume, de mama ei, pe care viaţa grea a făcut-o să fie necioplită în comportament; dar într-o zi, mama ei dispare, iar fiica începe să-i simtă acut lipsa, atunci când îşi dă seama că nu mai are cine să o îmbrăţişeze şi să-i aline sufletul. Astfel ea începe să îşi caute mama, dar în demersurile sale, se loveşte de autorităţile care încearcă să-i ascundă adevărul despre dispariţia mamei şi implicit a naşterii ei.

Sursa: www.asiazonemovie.com