Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 8 noiembrie 2015

HIGH-END CRUSH



"High-End Crush” cunoscut şi ca "The Greatest One-Sided Love No One Has Ever Seen Before", o comedie romantică. Această dramă este o dramă web cu producţie coreeano-chineza şi prezintă povestea de dragoste sinceră şi pură a unui barbat, Choi Se Hoon (Jung Il Woo), care are tot ce-şi doreste şi se îndrăgosteşte pentru prima oară în viaţa sa de o femeie ce trăieşte în condiţii total opuse.

Sursa: https://www.facebook.com/sarang.hangug.ro/

IMAGINARY CAT

"Imaginary Cat". Bazat pe webcomic-ul cu acelaşi nume, această drama va fi prima care va spune povestea pisicilor pentru prima dată în Coreea. Un om şi o pisică, fiecare având propriile răni mentale, trăiesc împreună şi îşi vindecă rănile prin coabitare.
Hyun Jong Hyun (Yoo Seung Ho) este un scriitor de webtoon care lucrează part-time la o librărie. Visul lui a fost să devină scriitor de webtoon, dar din cauza firii sale încăpăţânate şi egocentrice, a avut parte numai de dificultăţi în viaţă. Într-o zi ploioasă, el găseşte o pisică fără stăpân şi decide să o ia să trăiască cu el. Îi pune numele Bok Gil şi, de atunci, începe să-şi deschidă mintea faţă de pisică.
Drama va spune povestea şi din punctul de vedere al lui Hyun, dar şi din cel al pisicii. Pisica are o abordare diferită asupra a ceea ce e în neregulă cu viaţa lui umană. Deşi nu-i poate da sfaturi omului, prietenul blanos al lui Hyun îi oferă o sursă de confort şi sprijin în timp ce trece prin momente dificile.

Sursa: https://www.facebook.com/sarang.hangug.ro/

SNOW LOTUS

"Snow lotus", cunoscută, de asemenea, ca “Seol Ryun’s Story” – un serial de doar 2 episoade în care fantezia şi romantismul se împletesc armonios, dar care ne va pune un pic pe gânduri. Este un serial despre vise care traversează realitate şi aparenţa şi, de asemenea, spaţiul şi timpul continuu din moment ce povestea de dragoste cuprinde o perioadă de 1000 de ani în trecut. În rolul principal actorul Ji Jin Hee, care joacă rolul unui CEO de la o companie de jocuri care foloseste propriile vise ca bază pentru pentru un joc online numit “Vis lucid (Lucid Dream)”. Lee Ji Ah joaca rolul unei angajate part-time care a terminat şcoala de arte. Ji Ah devine confuză când citeşte scenariul lui Ji Jin Hee şi observă că acesta începe să coincidă cu visele ei.
La inceput uşor ambiguă, povestea care stă la baza acestui serial vă va capta cu siguranţă atenţia. Va trebui astfel să vă daţi seama dacă visele ce îşi au izvorul în trecut şi povestea de dragoste dintre cele două personaje se desfăşoară doar în mintea lor, doar pe tărâmul fanteziei, sau ele au un corespondent şi pe tărâmul realităţii. 
Sursa text si foto: https://www.facebook.com/sarang.hangug.ro/