Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

luni, 9 martie 2015

KILL ME, HEAL ME

"Kill Me, Heal Me" (20 episoade 2015). Cha Do Hyun (Ji Sung) este un chaebol de a treia generatie care sufera de tulburare disociativa de identitate dupa ce a trecut prin numeroase traume. Va incerca sa-si recapete controlul asupra vietii sale, cu ajutorul lui Oh Ri Jin (Hwang Jung Eum), o psihiatra in primul an rezidentiat, care il va ajuta in secret. Insa fratele ei geaman, Oh Ri On (Park Seo Joon), este un scriitor geniu, hotarat sa afle secretele si povestile ascunse ale acestui chaebol, asa ca incepe sa-l urmareasca. Va putea Do Hyun sa preia controlul asupra vietii sale inainte sa o faca una dintre cele sapte personalitati ale sale? "Omoara-ma, vindeca-ma" este un serial din Coreea de Sud regizat de Kim Jin Man.
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania 

LOVE & SECRET

"Love & Secret" (drama, romance, 120 episoade 2014).
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania

FALLING FOR INNOCENCE

"Falling For Innocence" (romantic, comedie, 16 episoade, 2015). După moartea neaşteptată a tatălui său şi pierderea companiei de familie, în favoarea unchiului său, Kang Min-ho (interpretat de Jung Kyung-ho) creşte ca un băiat rece şi fără milă. După ce este alungat din companie de către unchiul său, el suferă un accident de maşină, iar pentru a-i fi salvată viaţa el este supus unui transplant de inimă. În urma transplantului, personalitatea lui se schimbă radical şi dintr-un tip rece, dur şi nemilos, se transformă într-un bărbat calm şi îndrăgostit de viaţă. Astfel el, îşi va deschide inima secretarei Soon Jung (interpretată de Kim So-yeon) şi va începe să aibă sentimente pentru ea, după ce lui i-a fost transplantată inima lui Ma Dong-wook (interpretat de Jin Goo) care fusese anterior prietenul secretarei şi se pare că datorită memoriei celulare va începe să retrăiască momentele din trecutul donatorului. Apoi, cei doi vor intra într-un triunghi amoros cu Joon Hee (interpretat de Yoon Hyun-min) şi vor fi puşi în diferite situaţii uneori tensionate, alteori comice, în încercarea lor de a o convinge pe femeie că dragostea fiecăruia în parte este cea de care are ea nevoie. Această transformare radicală a personalităţii este pusă pe seama teoriei sindromului memoriei celulare, teorie ce încă nu a fost demonstrată ştiinţific, ci doar a fost argumentată cu mărturiile oamenilor care au suferit un transplant, potrivit căreia, memoria, obiceiurile, preferinţele personale şi gustul privind unele mâncăruri ale donatorului de organe, se transmit primitorului.

Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

UNKIND WOMAN / FEMEI DURE

"Unkind woman / Femei dure" (24 episoade 2015, familie, comedie). Cum rezisti provocarilor dure pe care ti le ofera viata? Kang Soon Ok (Kim Hye Ja) e o femeie mandra, care uneori se intreaba ce a gresit crescandu-si singura cele doua fiice, dupa ce, cu ani in urma, si-a pierdut sotul. Una dintre cele doua fiice, Kim Hyun Sook (Chae Shi Ra), nu are prea multe relatii cu mama ei, dupa ce propriul ei sot a parasit-o, pentru o alta femeie. Ea pierde toate economiile mamei sale, facand o investitie proasta si incearca sa le recupereze jucand jocuri de noroc. Cealalta fiica, Kim Hyun Jung (Do Ji Won), este o femeie cu o cariera de succes, dar care nu s-a asezat la casa ei, din cauza preocuparii sale prea mari pentru cariera. Fiica lui Hyun Sook, Jung Ma Ri (Lee Ha Na), este o profesoara apreciata, care insa isi pierde serviciul in urma unei campanii publicitare care decurge foarte prost si duce la o prezentare negativa a sa in mass-media. Cum vor depasi femeile din cele trei generatii loviturile pe care le incaseaza pe drumul vietii lor?
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania

ANGRY MOM

"Angry mom" (premieră 18 martie, 16 episoade 2015). Cand Jo Gang-Ja era eleva, era cunoscuta pentru ca ii batea pe toti ceilalti elevi. Ea a dat nastere unui copil la varsta frageda, A-Ran (Kim You-Jung) si a devenit mai responsabila. Fiica ei, A-Ran, este acum studenta la liceu, dar foarte des este victima de agresiuni din partea celorlalti elevi. Pentru a o proteja, mama ei decide sa mearga din nou la scoala, asa ca devine si ea studenta la liceu. 
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania

THE QUEEN'S FLOWER

"The queen's flower" (premieră 14 martie 2015). Rena Jung este o femeie frumoasa si ambitioasa ce are propriul program culinar la televizor. Sotul ei, Park Min Joon, este primul fiu al unei familii importante ce detine o companie de prestigiu. Relatia lor nu este tocmai buna, dar incearca din rasputeri sa le arate celor din jur ca se inteleg foarte bine si sunt la fel de indragostiti ca in prima zi cand s-au cunoscut.
Rena Jung si-a abandonat fiica (Kang Yi Sol) in trecut, dar acum soarta le face sa se intalneasca. In serial va mai fi si un alt personaj, Park Jae Joon, fratele cel mic al lui Park Min Joon, foarte popular printre femei; el este atras de fiica lui Rena Jung. 
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania