Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 12 octombrie 2014

THE FATAL ENCOUNTER

„The fatal encounter” (acţiune, dramă, istoric, 2014). Regele Jeongjo (Hyun-Bin) a urcat pe tron de numai un an. A trecut deja prin mai multe tentative de asasinat, iar puterea de care se bucură e extrem de fragilă. Are încredere numai în eunucul său, Sang-Chaek (Jung Jae-Young) şi în generalul Hong Kook-Young (Park Sung-Woong), comandantul gărzilor regale. În acest timp, regina Jungsoon (Han Ji-Min) şi facţiunea Noron pun la cale asasinarea regelui Jeongjo. În afara palatului, Eul-Soo (Cho Jung-Seok), a fost crescut ca asasin de elită de către Gwang-Bae (Cho Jae-Hyun). Gwang-Bae îl pune pe Eul-Soo să-l omoare pe rege, ameninţându-l cu uciderea iubitei lui, Wol-Hye (Jung Eun-Chae).

Sursa: http://www.asiazonemovie.com

THE GREAT WEDDING

"The great wedding" (romantic, familie, comedie, 16 episoade 2014). Va fi povestea de viaţă a 4 cupluri, care va fi centrată în jurul unei femei care decide să fie o mamă singură. Cha Gi-young (interpretată de Park Si-yeon) este o prezentatoare tv de succes, a cărei viaţă ia o întorsătură neaşteptată, în momentul în care află că este însărcinată. Astfel ea, decide să fie mamă singură, respingând căsătoria ca posibilă opţiune. Eun cha (interpretat de Bae Soo-bin) este un prezentator tv talentat şi extrem de ambiţios, coleg de serviciu cu Gi Young. Tae Yeon (interpretat de No Min-woo) este un moştenitor de cheobol, dar care se comportă total diferit de familia lui. Astfel el deşi a fost trimis să înveţe în străinătate, nu şi-a terminat studiile în domeniul afacerilor (aşa cum voia tatăl său), ci a mers la o şcoală culinară, iar în final a ajuns reporter la un renumit ziar. El este un tip curtat de multe femei, dar consideră căsătoria, ca fiind împovărătoare pentru el.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com
http://atanase2012.blogspot.ro/2014/10/o-casatorie-minunata-greatest-wedding.html