Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 6 noiembrie 2013

BEAUTIFUL MAN

"Beautiful man" (romantic, comedie, 16 episoade, 2013). Dokgo Ma-te (interpretat de Jang Geun-suk) este un barbat foarte frumos, dar si foarte ambitios care vrea sa faca o multime de bani datorita aspectului sau. In incercarea de a-si gasi familia pierduta cu multi ani in urma, el o intalneste pe fosta nora a unei familii bogate care ii recunoaste si ii apreciaza ambitiile si care ii va deveni mentor. Aceasta ii da ca misiune lui Ma Te sa seduca 10 femei diferite dar care au avut succes in afaceri in diferite domenii si de la care el trebuie sa fure; toate metodele si abilitatile prin care ele au reusit in afaceri. In aceasta aventura placuta si totodata periculoasa, apare Kim Bo-tong (interpretata de IU), o fata obisnuita si saraca, dar ciudata si care face o pasiune bolnava; pentru Ma Te. Ramane sa vedem daca aceasta fata simpla va reusi sa-l faca pe fermecatorul playboy Ma Te, s-o iubeasca.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

THE WOMAN WHO MARRIED THREE TIMES

"The woman who married there times" (familie, romantic, comedie, 32 episoade 2013). Drama prezinta povestea unei mame si a celor doua fiice ale ei, precum si a mai multor barbati din viata lor. Actrita Uhm Ji-won o va interpreta pe fiica cea mare. Oh Eun-sun (interpretata de Lee Ji-ah) a doua fiica, este femeia care se tot recasatoreste. Jung Tae-won este fostul ei sot,(interpretat de Song Chang-eui), iar Kim Joo-goo (interpretat de Ha Jin-seok) este barbatul care va incerca sa-i cucereasca inima fiicei Eun Su si sa o ia de nevasta.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

GOLDEN RAINBOW

"Golden rainbow" (familie, romantic, melodrama, 50 episoade 2013). Este povestea a 7 orfani care nu au nicio legatura de sange, dar intre ei isi vor binele unul altuia ca si cum ar fi frati adevarati, sub directa grija a fetei mai mari, Baek (interpretata de UEE). Kim Han-joo (interpretat de Kim Sang-joong), tatal adoptiv al celor 7 orfani, are un prieten bun din copilarie care dupa ce a avut o fetita (pe Baek Won) moare. Mama prietenului lui o rapeste pe fetita de la mama ei, dar Kim Han-joo, o rapeste pe fetita de la bunica ei cu intentia de a o duce mamei, insa din cauza unor situatii neprevazute nu reuseste si o adopta impreuna cu ceilalti 6 orfani. Armonia familiei e pe cale sa se rupa din cauza pasiunilor unora dintre membrii ei si atunci cand Baek isi va afla secretul nasterii si va trebui sa se lupte in afaceri cu bunica si unchiul ei. Seo Do-young (interpretat de Jung Il-woo) este un baiat care nu are un raport bun cu tatal sau care s-a recasatorit si si-a facut o alta familie; asa ca el s-a descurcat singur, a studiat, a ajuns procuror si o va ajuta pa Baek in multe situatii cand se va lovi de bunica si de unchiul sau. Intre ei se va naste o relatie si dragostea va inmuguri in sufletele lor aducandu-le si obstacole carora vor trebui sa le faca fata.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com