Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

luni, 29 mai 2017

VOICE



Voice. Moo Jin-Hyuk (Jang Hyuk) era un detectiv popular care se ocupa de rezolvarea cazurilor grave, dar după ce soția îi este omorâtă de un criminal în serie viața îi este distrusă. Simțindu-se vinovat pentru că nu o reușit să-și protejeze soția, caută criminalul în secret. Kang Kwon-Joo (Lee Ha-Na) a absolvit academia de poliție cu cea mai mare nota, iar acum lucrează la call center-ul de la urgențe. În timp ce lucrează la call center-ul de la 112, are loc o crimă gravă unde tatăl ei este ucis iar ea aude totul la telefon. După această întâmplare, Kwon Joo pleacă în USA pentru a studia și se întoarce în Coreea drept profesionist în recunoașterea vocii. Detectivul Moo Jin Hyuk împreună cu Kang Kwon Joo rezolva cazuri împreună și urmăresc criminalul resposabil de moartea celor dragi.
Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania/?fref=ts

THE ROSE OF SHARON HAS BLOOMED

The rose of Sharon has bloomed. Un alt serial care se învârte în lumea justițiarilor și a secțiilor de poliție. Moo Goong Hwa (Lim Soo Hyang) a făcut box de performanță (cine ar vedea-o pe firava Soo Hyang în rol de boxeur, dar mă rog), iar după moartea soțului și-a crescut fiica singură și a devenit ofițer de poliție. Pe de altă parte îl avem pe Cha Tae Jin ( Do Ji Han) care e absolvent al Academiei de Poliție și un tip foarte justițiar.

BAD THIEF, GOOD THIEF

Bad thief, good thief. Un serial produs de MBC, ce va avea 50 de episoade. Povestea unei grupări de escroci care ajunge să pună bețe în roate și să distrugă o echipă care ar conduce țara din umbră. Distribuția se compune din Seohyun, Ji Hyun Woo, Kim Ji Hoon...

SWEET ENEMY

Sweet enemy. O tânără este acuzată de crimă, pe nedrept, și face orice e posibil pentru a dovedi că nu este vinovată.

WOMAN OF DIGNITY

Woman of dignity. Două femei; una fusese obișnuită cu viața luxoasă datorată fostului soț și a fostului socru bogat, dar care au rămas faliți și toată armonia s-a destrămat; alta plină de mister, dar cu o poveste grea în spate care ii face viata grea celei dintâi.

SECRET FOREST

Secret forest. Un procuror cu sânge rece și lipsit de sensibilitate, din cauza unei operații pe creier suferită în copilărie care i-a afectat exprimarea emoțiilor, în fața căruia i se aruncă un cadavru din întâmplare. Mergând la secție o va cunoaște pe o tânără investigatoare cu care va face echipă pentru a rezolva acest caz de crimă plin de mister.

ALL KINDS OF DAUGHTERS-IN LAW

All kinds of daughters-in law. Serialul spune povestea a două surori gemene care nu seamănă fizic deloc. Una lucrează la o publicație li e scriitoare, alta a reprezentanta pentru relații cu publicul a unei companii de modă. Încă de când erau copile mama lor a favorizat-o mai mult pe una dintre ele, iar cealaltă a trebuit mereu să suporte consecințe pentru faptele surorii ei. Ambele se căsătoresc și, culmea, soții lor sunt dușmani declarați în afaceri. Se parea că toate conflictele dintre ei se vor rezolva deoarece cele două surori vor afla o cale de mijloc.

DUEL

Duel. Un serial produs de OCN, tipic acestui post. Povestea șefului echipei de investigații criminale care descoperă o clonă umană, deschizând astfel un caz incredibil și făcând parte într-un duel al clonelor.

THE BEST HIT

The best hit. Yoo Hyun-Jae are o mulţime de admiratori, dar şi cauzează o mulţime de scandaluri în lumea muzicală, dispărând în anii 90, în condiţii neelucidate, după un astfel de scandal legat de Hong Bo-Hee, ‘Zâna’, după numele de scenă. Pe de altă parte, Lee Ji-Hoon, interpretat de Kim Min-Jae aspiră să devină cântăreţ, prefăcându-se în acelaşi timp că studiază pentru a da examenul pentru funcţionari publici, aşa cum îşi doreşte tatăl lui. Oare adulatul Yoo Hyun-Jae va reveni pe scena muzicală, după 20 de ani de absenţă ? Oare tânărul aspirant la celebritate Lee Ji-Hoon îşi va realiza visul de a da ‘marea lovitură’ sau va eşua în monotona lume a funcţionarilor publici?
 
Sursa: http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-in-curs-de-difuzare/marea-lovitura-2017/