Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 27 iulie 2013

SOULMATE / Sufletul pereche


SOULMATE / Sufletul pereche
 Este o frumoasa comedie romantica ce ne prezinta o poveste despre cautarea sufletului pereche, a partenerului romantic pe care-l intalnesti o data in viata. Dar pentru aceasta ai nevoie de experienta in jocul dragostei cu atatea necunoscute dar si cu atatea momente sublime! Patru cupluri formate pe parcursul povestii principale, ne vor ajuta sa gasim raspunsuri la multe necunoscute aparute in jocul placut al dragostei.
Soo Gyeong, o tanara draguta si independenta, atacata mereu la serviciu dar si in viata privata este intr-o relatie de peste 5 ani cu iubitul ei Phillip, care o cere in casatorie intr-un loc ciudat si anume in metrou sub privirile uimite ale calatorilor dar si ale fetei. Desi cei doi indragostiti asteptau demult acest moment, niciunul dintre ei nu se simte in al noualea cer. De ce? Poate nu sunt suflete predestinate sau e altceva la mijloc? Ea se imprieteneste cu sefa ei si cu o colega mai tanara, Yu-jin, iar impreuna se vor ajuta reciproc dandu-si sfaturi in relatiile cu iubitii lor, dar mai ales folosind un jurnal scris de o fata experimentata in ale amorului. Dong Wook, este un playboy, frumos si cuceritor care se distreaza mergand des la intalniri aranjate si apoi povestindu-le prietenilor despre cuceririle sale. La o astfel de intalnire o cunoaste pe Yu Jin (una dintre cele trei prietene), o fata extrem de fragila si nesigura pe ea, care treptat ajunge sa se indragosteasca de el. Desi neexperimentata, dar cu ajutorul misteriosului jurnal, va incerca sa dezvolte relatia pana spre un final fericit. Insa cum nu toate ies asa cum le dorim, lucrurile vor evolua in directii neasteptate. Cine-si va intalni sufletul pereche o veti afla doar urmarind aceasta frumoasa poveste insotita de o coloana sonora deosebita.

http://asianwiki.com/Soul_Mate
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu