Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

luni, 7 martie 2016

COME BACK MISTER

"Come Back Mister". Serialul prezinta povestea unui barbat care munceste pana moare, dar caruia i se ofera sansa de a reveni printre cei vii pentru un timp limitat. Lee Hae Joon (jucat de Rain) eun barbat cu o infatisare perfecta. Lucreaza ca sef de sectie in departamentul pentru femei dintr-un complex comercial. Corpul lui este de fapt insufletit de spiritul lui Kim Young Soo (Kim In Kwon), cel care muncise pana la pierire. Hong Nan (Oh Yeon Seo) e o femeie frumoasa, dar sufletul ei se afla in trupul unui tip brutal (Kim Su Ro). Shin Da Hye (Lee Min Jung) este o casnica atractiva al carei sot moare brusc. Ea se trezeste intr-un triunghi amoros cu Lee Hae Joon si un angajat promitator de la magazin (Yoon Park).

Mrs. COP 2

"Mrs. Cop 2". Dupa ce Choi Young Jin (Kim Hee Ae) ia o pauza de la servici si pleaca in Statele Unite, Ko Yoon Jung (Kim Sung Ryoung) devine noul sef al echipei departamentului unitatii de crime violente de politie. Young Jin se intoarce apoi in Coreea dupa ce s-a antrenat in Statele Unite cu cei de la F.B.I.

MARIAGE CONTRACT

"Marriage Contract". O femeie isi pierde sotul inca din tinerete, ramanandu-i doar fiica. Intr-o zi femeia e diagnosticata cu o tumoare pe creier si decide sa isi faca un sot ca sa nu isi lase fiica singura dupa moarte ei.

Ms. TEMPER & NAM JUNG GI

"Ms. Temper & Nam Jung Gi". Toata lumea stie, focul si gheata nu se pot amesteca. Dar cand se ciocnesc, care din cele doua elemente poate sa invinga? Nam Jung Gi (Yoon Sang Hyun) e managerul departamentului de marketing la o companie de produse cosmetice. Toata lumea il stie un barbat dragut si simpatic. E atat de bland si calm, incat colegii l-au poreclit "taica Tereza" si "UNICEF-ul pe doua picioare". Jung Gi pare o un coleg pe cinste, dar e ca un ghimpe in coasta lui Ok Da Jung (Lee Yo Won), cea mai tanara sefa de echipa din companie. Da Jung e foarte temperamentala, prost manierata si obraznica cu coechipierii ei, care o poreclesc "Focul". Amabilitatea lui Jung Gi pare sa o provoace pe Da Jung, care isi pierde mintile in preajma lui. Oare care din cei doi il va schimba pe celalalt?

Sursa: https://www.facebook.com/vikiRomania