Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 3 august 2013

MARRYING MAFIA 2

MARRYING MAFIA 2 (2005)
Fiul mai mare al bandei Tigrul Alb e presat de Families a se aseze la casa lui si sa se insoare. Cand acesta gaseste fata ideala a sufletului sau, afla cu stupoare ca aceasta lucreaza la Procuratura Republicii Coreea, implicata in cazuri de crima si violenta legate exact de Mafie. Ea seamana cu fosta logodnica a gangsterului, ce a murit intr-un accident de masina. Astfel, sentimentele lor se dezvolta repede, insa de ea se mai indragosteste cineva…

Sursa: http://www.filmecoreene.com


MARRYING MAFIA

MARRYING MAFIA (2002)
Filmul este o comedie cu gangsteri despre un om de afaceri ce devine fara voia lui implicat in afacerile murdare ale lumii interlope prin intermediul fiicei unui sef al sindicatului crimei. Jin-kyung, unica fiica a unui sef mafiot local, isi petrece accidental noaptea cu Dae-suh, un barbat pe care nu l-a mai intalnit vreodata. Afland de aceste zvonuri, cei trei frati ai lui Jin-kyung intentioneaza sa-l puna la respect pe Dae-suh, dar lucrurile iau o alta turnura cand afla ca acesta e de fapt un viitor absolvent al unei universitati de prestigiu si, totodata un prosper om de afaceri. Drept urmare, familia mafiota vede intr-o eventuala casatorie a acestuia cu Jin-kyung ocazia ideala de a avea in sfarsit in sanul ei pe cineva cu creier. Astfel ca misiunea initiala a celor 3 frati de a-i da o sapuneala lui Dae-suh se transforma intr-o misiune hilara prin care incearca sa-i cupleze pe cei doi pentru binele Familiei.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

YOU’RE MY PET

„You are my pet” este un film inspirat din drama japoneză My pet. Este vorba de o femeie frumoasă si de succes care întotdeauna a pus cariera pe primul loc si în viaţa căreia apare un tânar artist - fost balerin - plin de vise care reuseste să-i răstoarne lumea printr-un singur surâs si printr-o privire de Pet. Eun Yi duce o viată agitată pe plan profesional, fiind editor la o revistă pentru femei, revistă căreia îi dedică tot timpul, în detrimentul vietii personale. Acest lucru durează până în clipa în care în fata usii sale găseste o cutie în care se află In-Ho ce lipsit de adăpost reuseste prin mici siretlicuri să o convingă pe Eun Yi să îi permită să locuiască la ea. Si asa ajunge In Ho să îsi asume rolul de animal de casă si mai precis de câine, primind numele de Momo; numele câinelui decedat al tinerei sale gazde si asa se produce apropierea între cei doi, căci dulcele pet Memo îsi ia în serios rolul de animal de companie, tânjeste după atentia si grija stăpânului său, fapt ce nu îi va displăcea lui Eun.
Cum mai toată lumea credea că Momo este cu adevărat un câine, nimeni nu ar fi suspectat contrariul si asta până când în scenă îsi face aparitia prima iubire a lui Eun. Este vorba de un bărbat frumos si de asemenea plin de succes, dar în fata căruia întotdeauna actrita devine nesigură pe sine. Acesta ajunge să îi propună să se căsătorească cu ea, însă întotdeauna este amânat din cauza câinelui Memo pentru care Eun trebuia să fie acasă să îi poarte de grijă. Ajunsă în punctul de cotitură, Eun nu mai este sigură pe sentimentele sale si îsi dă seama că sentimentele manifestate vizavi de Momo nu mai sunt de mult timp cele pentru unui pet ci sunt cele pentru un bărbat. Desi In Ho face de mai multe ori primul pas, Eun este nesigură pe sine. Odată ce se află că micutul Momo este de fapt un bărbat, au loc niste întorsături de situatie pe care vi le las dv. să le descoperiti.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

THE GREATEST LOVE

THE GREATEST LOVE (romance, comedy, 16 episoade, 2011) este o comedie spumoasă care ne introduce în viaţa fascinantă a celebrităţilor, o lume plină de intrigi, falsitate şi minciună. În această lume încearcă să se menţină Ae Jeong, cea mai iubită membră a unui grup de fete, aflat în urmă cu 10 ani pe locul întâi în topurile muzicale şi totodată, cea mai blamată, fiind considerată vinovată de destrămarea acestuia. Deşi are o fire blândă şi sensibilă, Ae Jeong se luptă cu îndârjire pentru orice apariţie la posturile de televiziune deoarece este singura susţinătoare a familiei. Ca participantă la concursul Găseşte-ţi perechea va intra într-un triunghi amoros cu Dok Go Jin, o vedetă de cinema în culmea gloriei, şi cu Yoon Pil Joo, un medic specialist în medicină orientală, care nu este deloc interesat de lumea celebrităţilor dar acceptă să participle la concurs pentru a-şi găsi jumătatea. Atât Dok Go Jin, marea şi înfumurata vedetă cât şi burlacul Yoon Pil Joo se îndrăgostesc de Ae Jeong. Pe cine va alege ea? Va învăţa Dok Go Jin să iubească şi pe altcineva decât pe sine şi, mai ales, să iubească sincer şi din toată inima?

Sursa: http://www.filmecoreene.com

HUNDRED YEAR INHERITANCE

HUNDRED YEAR INHERITANCE (family, romance, 50 episoade, 2013)
Dupa ce a suferit timp de trei ani din cauza unui sot afemeiat si a unei soacre care ii facea viata un cosmar, Min Chae Won (Eugene) se intoarce intr-o suburbie a capitalei, unde familia ei detine o afacere cu taitei. Afacerea a fost transmisa din generatie in generatie in familia mamei ei. Acum, dupa trei generatii, niciunul din cei trei copii nu vrea sa urmeze traditia si sa mentina afacerea. Chae Won divorteaza de Kim Chul Kyu (Choi Won Young) si scapa cu greu de soacra ei, Bang Young Ja (Park Won Suk), hotarandu-se sa preia afacerea cu taitei si sa-si refaca viata. Caile destinului ei se intersecteaza insa de cateva ori cu cele ale lui Lee Se Yoon (Lee Jung Jin), un tanar care provine dintr-o familie bogata. Acesta cauta sa indure cu stoicism suferinta provocata de moartea intr-un accident de masina a femeii pe care o iubea. Kim Joo Ri (Yun Ah Jeong), fosta cumnată a lui Chae Won, a fost colegă de şcoală cu Se Yoon şi nu vrea să-l piardă pentru altă femeie, din nou.

ARANG AND THE MAGISTRATE

ARANG AND THE MAGISTRATE (fantezie, romance, 20 episoade, 2012) este o combinaţie de genuri extrem de interesantă şi menită să împace gusturi destul de diverse. Pe de o parte se încadrează în genul istoric-fantasy iar pe de alta se anunţă a fi şi o comedie romantică. La baza scenariului stă o legendă destul de cunoscută din folclorul coreean. În timpul Dinastiei Joseon, în satul Milyang, Arang era fiica frumoasă şi neîntinată a unui magistrat. Pentru că se dusese vestea despre frumuseţea şi inteligenţa fetei, mulţi tineri şi-ar fi dorit-o de soţie. Printre funcţionarii mărunţi din preajma magistratului se afla un tânăr care şi-a propus să-i câştige dragostea cu orice preţ. Pentru a-şi atinge scopul, tânărul se apropie de servitoarea lui Arang şi o determină să-l ajute. Astfel, într-o noapte cu lună plină, servitoarea o convinge pe Arang să meargă la un turn pentru a admira luna. Desigur, tânărul îndrăgostit era acolo şi se repede la Arang. Pentru că aceasta i se opune, tânărul o ucide. Arang se întoarce însă ca fantomă şi cere ajutorul unui magistrat. Acestea sunt premisele de la care porneşte scenariul serialului însă elementele mitologice şi fantastice sunt mult mai multe. Deşi este o poveste cu fantome, ARANG AND THE MAGISTRATE nu are nicio legătură cu filmele horror în care cinematografia coreeană excelează. Scenariştii nu şi-au propus să ne dea fiori de groază ci să ne facă să zâmbim şi să ne emoţioneze cu o poveste de dragoste neobişnuită dintre un tânăr şi frumos magistrat şi fantoma fecioarei Arang.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

A LOVE – SARANG

A LOVE – SARANG, 2007
Povestea este simplă şi emoţionantă, coerent prezentată. Un om luptă împotriva propriului său destin, pentru o iubire pură şi pentru supravieţuirea prin iubire. La vârsta de 10 ani, In-ho se mută cu familia în Busan. La şcoală ia apărarea unei fete, iar aceasta îl invită la aniversarea zilei sale de naştere. Entuziasmat, acesta se îndrăgosteşte de fată însă destinul face ca drumurile lor în viaţă să se despartă într-un mod tragic, fără a-i putea mărturisi naivul sentiment. Printr-o întâmplare, însă, peste 7 ani, destinul îi aduce din nou faţă în faţă. Dar viaţa nu este niciodată aşa cum ne-o închipuim, şi alte evenimente tragice vor schimba cursul acestei poveşti de iubire. Viaţa îţi oferă şanse, însă preţul ce trebuie plătit este, întotdeauna, unul foarte mare.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

ALWAYS ONLY YOU

ALWAYS ONLY YOU, 2011
Cheol Min (So Ji Sub)e un tip obscur, înfricoşător, care îşi petrece zilele făcând slujbe ciudate şi încercând să nu intre în bucluc. Lucrând în tura de noapte într-o parcare, o întâlneşte pe Jeong Hwa (Han Hyo Joo), o tânără nevăzătoare care obişnuia să vină seara şi să aducă câte o gustare bătrânului care lucrase anterior acolo. Ea nu realizează că vorbeşte cu altcineva, până când Cheol Min îi spune că bătrânul nu mai lucrează aici. Jenată, fata îşi cere scuze şi pleacă, dar îi lasă cutia cu mâncare. Spre surprinderea lui, Jeong Hwa revine în seara următoare cu alte gustări, şi intenţionează să urmărească acolo serialele TV preferate. Urmează alte seri, iar cei doi încep să devină tot mai apropiaţi, influenţa pozitivă a fetei asupra lui Cheol Min începe să se vadă, cu toate că el e reticent în a-şi dezvălui trecutul. În timpul zilei Jeong Hwa lucrează la un birou unde răspunde la telefoane, iar şeful ei începe să o hărţuiască, propunându-i să întreţină relaţii sexuale cu el, asta dacă doreşte să-şi păstreze locul de muncă. Nu durează mult până ce acesta soseşte la ea acasă şi încearcă să o violeze. Din fericire Cheol Min soseşte la ea acasă şi o salvează pe Jung Hwa, după ce-i aplică o bătaie soră cu moartea individului. Jeong Hwa e supărată pentru ce a făcut Cheol Min, conştientă că acum a rămas fără servici, şi îi va fi greu să-şi găsească un alt job, dar el îi spune că va avea grijă de ea, iar cei doi devin un cuplu. Un cuplu extrem de fericit, se mută împreună, iar Cheol Min face absolut orice pentru ca Jeong Hwa să fie fericită. Într-o zi însă, Cheol Min află că e parţial răspunzător pentru accidentul în care Jeong Hwa şi-a pierdut vederea şi ambii părinţi, dar îi ascunde acest lucru simţindu-se vinovat. Curând vine altă veste proastă legată de vederea fetei, care continuă să se înrăutăţească, iar o operaţie e absolut necesară în maxim o lună, altfel nu-şi va mai putea recupera niciodată vederea. Un transplant de cornee ar fi operaţia care i-ar reda vederea, iar Cheol Min îi spune lui Jeong Hwa să accepte operaţia, pentru că el are suficienţi bani puşi deoparte. Nimic mai fals, Cheol Min nu are nici un şfanţ, dar intenţionează să câştige banii necesari prin câştigarea unui turneu ilegal de lupte. Anterior Cheol Min fusese un mare campion la box profesionist, dar o luptă ilegală într-o cuşcă, pe viaţă şi pe moarte, cu un adversar aproape animalic, e altceva, iar bărbatul ştie că s-ar putea să nu scape cu viaţă. Îi promite lui Jeong Hwa că va fi lângă ea când se va trezi din operaţie şi pleacă spre Tailanda unde urmează să lupte. Dar care va fi deznodământul unei lupte în care doar unul va supravieţui? Va putea Cheol Min să se reîntoarcă lângă Jeong Hwa, şi cum îl va recunoaşte ea dacă nu i-a văzut niciodată chipul?

Sursa: http://www.filmecoreene.com

HERO

HERO
Este povestea reporterilor, a ziaristilor care lupta impotriva nedreptatilor provocate societatii. Jin Do Hyuk lucreaza pentru un tabloid care nu prea are sanse de supravietuire, desi tanarul reporter face mai mult decat poate pentru a obtine stiri adevarate si de senzatie. Cand il intalneste pe Jo Yong Deok- capul unei foste bande mafiote iesit din inchisoare dupa 15 ani- acesta ii propune sa puna bazele unui ziar care sa ii ia cititorii unui dusman de-al lui ce lucreaza la o alta publicatie. Do Hyuk ii aduce ca reporter pe colegii lui de la tabloidul unde lucrasera (dar lui Yong Deok ii spune ca sunt niste reporteri de top). Insa in curand de la lansarea ziarului sub numele Yongdeok Daily, proaspat angajatii reporteri isi dau seama ca au fost atrasi intr-o conspiratie care le-ar putea distruge vietile.

Sursa: http://lovelykoreandramas.blogspot.ro/

IRIS


IRIS
Actiune, mister, thriller, romantic, 20 episoade, 2009
Kim Hyun Joon si Jin Sa Woo sunt cei mai buni prieteni si amandoi se indragotesc de Choi Seung Hee, un psihanalist al organizatiei secrete coreene NSS, unde vor fi adusi mai tarziu cei doi. Aici, i se va incredinta lui Hyun Joon o misiune in Ungaria, care ii va schimba viata. In acelasi timp, T.O.P. este un ucigas al unei organizatii secrete americane IRIS. Acesta trebuie sa-l omoare pe Hyun Joon. In acest context, Hyun Jonn incearca sa descopere de ce il vor IRIS mort. Serie de mare success in Coreea, cu o actiune care te tine in suspans minut de minut, incepand cu finalul, primului episod, IRIS va avea o continuare concretizata in IRIS 2.

Sursa: http://lovelykoreandramas.blogspot.ro/

TIME BETWEEN DOG AND WOLF

TIME BETWEEN DOG AND WOLF, actiune, dragoste, 16 episoade, 2007
Drama prezinta in primul episod trecutul care sta la baza actiunii ce se va desfasura pe parcurs. Lee Soo Hyun (orfan de tata), a vazut cu proprii lui ochi cand avea doar 12 ani cum mama lui a fost ucisa. Se aflau atunci in Thailanda unde mama lui, procuror fiind, facea niste investigatii privind o banda de traficanti de droguri, numita Cheongbang. Tot atunci a cunoscut o fetita de varsta lui, tot din Coreea, cu care a devenit foarte bun prieten. Insa ea a parasit Thailanda brusc si nu a mai vazut-o de atunci. Ramanand fara parinti, va fi crescut de un bun prieten al parintilor sai, un agent al institutiei de spionaj, NIS. Acesta are si el un baiat de varsta lui Soo Hyun, Kang Min Ki.
Dupa 13 ani, cei doi baieti care au crescut ca si fratii intra si ei in breasla spionajului, la NIS. Lee Soo Hyun este foarte dedicat si face o munca foarte buna, pe cand pe Kang Min Ki tot ce il intereseaza sunt femeile. Asa o cunoaste pe Soo Ji Woo, care se dovedeste a fi vechea prietena din Thailanda a lui See Hyun. Dintre cei doi tineri, cu cine va ramane Soo Ji Woo?
In urma unei operatiuni esuate privind Cheongbang, cand lui Lee See Hyun ii revin dureroasele memorii din trecut, i se propune sa se infiltreze in acea banda criminala pentru a o distruge. Astfel isi insceneaza moartea si paraseste Coreea, lasand in urma pe Ji Woo. Noul sau nume, este Kay, identitate sub care va lucra cu Cheongbang. Lucrurile iau o intorsatura radicala cand Soo Hyun afla ca Ji Woon este fiica asasinului mamei sale.

Sursa: http://lovelykoreandramas.blogspot.ro/

HELLO! MISS

HELLO! MISS
Lee Soo Ha, nepoata din a 38-a generatie a clanului Jae Ahn Lee este stapana conacului clanului, a mosiei Hwa Ahn Dang mai exact. Acest loc pentru care este responsabila, este foarte vechi si sta sa se darame, Su Ha trebuind sa gaseasca singura solutii pentru a-l mentine inca in picioare, problema fiind banii, care nu prea vin de nicaieri. Este o fata care a crescut la tara, iar temperamentul ei arata acest lucru.
Hwang Dong Gyu este cel mai mare nepot al presedintelui companiei TOP Group care doreste sa cumpere Hwa Ahn Dang de care il leaga niste amintiri frumoase. Pentru asta il da nepotului sau sarcina de a-i indeplini dorinta de a trai ultimele zile pe acea mosie. Mai inati ii spune sa cumpere mosia, dupa care sa se apropie de proprietara. Pe parcurs insa, Dong Gyu se indragosteste de dificila Su Ha.
Pe de alta parte, varul lui Dong Gyu, Chan Min devine rivalul sau atat in ceea ce priveste urmasul la conducerea companiei, cat si in dragostea pentru Soo Ha.
Seo Hwa Ran este un model de success care isi neaga trecutul datorita unui complex de inferioritate ce o macina, dezvoltand in secret un plan in ceea ce priveste conacul Hwa Ahn Dang, pe care va incerca sa-l realizeze impreuna cu mama lui Chan Min pentru inceput.
Povestea acestei drame este o adaptare a romanului “Kimchi Mandu”.

Sursa: http://lovelykoreandramas.blogspot.ro/

THE BIRTH OF THE RICH / BECOMING A BILLIONAIRE

THE BIRTH OF THE RICH / BECOMING A BILLIONAIR, romance, 20 episoade, 2010
Este povestea unui tanar, Choi Suk Bong, care crede ca tatal sau este un instarit om de afaceri, altfel spus un chaebol, si pe care il cauta cu multa determinare. Lucreaza la un hotel de lux unde vin foarte multi astfel de chaebol, in speranta ca printer ei isi va gasi tatal cu ajutorul singurului obiect ce-l leaga de acesta, un lantisor. Astfel, ajunge sa o intalneasca pe Lee Shin Min, care este fiica unui celui care detine hotelul, un chaebol, dar care are o personalitate departe de a arata ca este bogata, folosind mostre drept cosmetice si fiind mereu interesata de a face economie si a beneficia de discounturi. In cautarea tatalui sau, Choi Suk Bong se va lovi de aceasta femeie ce pare rigida, reusind sa-i imprime din personalitatea lui energica si vesela si ei. Misterul lantului lui Choi Suk Bong se va invarti in jurul tatalui lui Shin Min si a altor doi chaebol, dar si a unui oarecare, ce se instaleaza in casa lui Suk Bong impreuna cu fiul lui aspirant muzician.

Sursa: http://lovelykoreandramas.blogspot.ro/

WITCH YOO HEE

WITCH YOO HEE
Unul dintre prietenii lui Moo Ryong avea întâlnire cu Yoo Hee şi cum auzise că toţi bărbaţii cu care se întâlnise aceasta, fugiseră în timpul întâlnirilor din primele secunde, îl roagă pe al său prieten să meargă în locul lui la întâlnire, promiţându-i că-l va plăti dacă va merge în locul lui şi dacă nu o va face îi va spune mamei lui Moo Ryong că acesta a renunţat la şcoala medicală pentru a învăţa despre gastronomia franţuzească. Zis şi făcut.Moo Ryong merge la întâlnire îmbrăcat într-un costum negru, cămaşă albă, cravată dar încălţat în pantofi sport. O bilă neagră din partea lui Yoo Hee va primi pentru încălţări. Întâlnirea se desfăşoară ca o joacă de copii:
● ea se străduie să pară o tânără caldă şi draguţă (dar e îmbrăcată într-un costum negru, cămaşă neagră, părul strâns în coadă şi cu nelipsiţii ochelari) iar atunci când îşi dă seama că devine exact cum este în viaţa de zi cu zi, mai citeşte câteva reguli şi sfaturi din agenda telefonului, despre cum să adopte un comportament plăpând şi drăguţ,
● el observă pas cu pas tot comportamentul ei şi se distrează la maxim din cauza asta, până la un moment dat când aceasta reuşeşte să strice tot, catalogând-o pe Yoo Hee ca fiind un „bombardier”. Tot discutând verzi şi uscate, Moo Ryong plictisit de moarte de ceea ce Yoo Hee povestea, adoarme. Întâlnirea ia sfârşit după ce Yoo Hee îl ajută pe Moo Ryong să se trezească, aruncându-i un pahar cu apă în faţă şi-l face „nepoliticos”. Acesta îi dă o replică la care Yoo Hee nu găseşte cuvinte să-i răspundă: „ Nu cumva te crezi prea curajoasă? Atunci când ieşi la o întâlnire de căsătorie, de ce nu te uiţi în oglindă? Tu eşti îmbrăcată ca un agent secret. De aceea toţi bărbaţii fug de tine. Urăsc femeile ca tine, care sunt ca un orez prea fiert. Am nimerit bine, nu-i aşa?”.
Moo Ryong pleacă de la locul întâlnirii, cu o atitudine satisfăcută în urma replicii pe care i-o dădu „vrăjitoarei” şi cu un zâmbet de învingător…
Părinţii lui Moo Ryong, sunt proprietarii unui mic restaurant (de cartier) cu specific chinezesc şi într-o zi se nimeri ca acesta să livreze o comandă. La un moment dat, scuterul pe care era cocoţat Moo Ryong şi maşina lui Yoo Hee se vor ciocni, iar cel vinovat de acest accident va rămâne Moo Ryong.
Yoo Hee, face o evaluare a daunelor suferite de maşina ei şi ajunge la concluzia că 40 000 de dolari ar fi suficienţi pentru a acoperi cheltuielile pentru avariile maşinii.
Moo Ryong ştie că nu are cum să plătească această sumă în termenul de o săptămână, termen stabilit de Yoo Hee şi hotărăşte să plătească datoria (altfel va fi denunţat la poliţie şi arestat) apelând la banii pe care părinţii îi dăduseră pentru cursurile şcolii medicale. Dar tocmai când iese bucuros din bancă, ghinionul îi surâde şi în acel moment este jefuit…
Yoo Hee îi propune să devină menajera ei, deoarece până acum toate menajerele nu au rezistat prea mult timp, în acest fel îşi va putea plăti o parte din datorie. Moo Ryong va trebui să-şi mintă familia că va pleca în New York pentru a studia medicina, deoarece trebuia să se mute la Yoo Hee…
Într-o seară, Yoo Hee este anunţată prin telefon de către „prietena” sa Sae-Ra, că Joon Ha, prima sa iubire, s-a întors din America, acum este în Seul şi va fi prezent la reuniunea de colegiu cu logodnica lui, petrecere la care şi ea va trebui să fie prezentă cu un „eventual partener-iubit”.
Zis şi făcut. Yoo Hee îşi programează câteva întâlniri cu diverşi bărbaţi pentru a vedea care dintre ei doreşte să o însoţească la petrecere. Culmea ironiei este că nici unul nu doreşte să-i fie partener, unii spunându-i chiar în faţă că nu o plac datorită caracterului său. Când iese furioasă din locul unde avusese întâlnirile, îl vede pe Moo Ryong aşteptând-o să-i dea o mică parte din datorie, dar cum Yoo Hee nu acceptă mica sumă de bani, el îi spune că e timpul să meargă la poliţie pentru a fi denunţat şi arestat pentru că altă soluţie nu mai are…
Yoo Hee vine cu o propunere trăsnet pentru Moo Ryong şi anume să-i fie partener la petrecerea unde trebuia să fie prezentă în seara următoare, cu promisiunea că-i va anula o parte din datorie. Lui Moo Ryong îi surâde idea şi o întreabă pe viitoarea sa parteneră cam cu cât i se reduce datoria dacă acceptă propunerea ei. Yoo Hee îl întreabă cam cât ar dori el ceară pentru a o însoţi la petrecere şi să se dea „iubitul” ei. Atunci în mintea lui încep să curgă ofertele: ba 20 000, ba 5 000 de dolari, în timp ce ea se întreabă dacă o să aibă tupeul să-i ceară să-i fie anulată întreaga datorie. Într-un final ajung la un acord comun asupra sumei de 3 000 de dolari, încheind astfel discuţia rămânând ca a doua zi la ora 17.00 fix Moo Ryong să fie prezent la ea acasă.
Zis şi făcut. A doua zi seara Moo Ryong îşi aşteaptă partenera în faţa clădirii unde locuia ea şi dintr-o dată rămase buimac de ceea ce tocmai văzuse, Yoo Hee era îmbrăcată ca într-o zi normală la birou. Atunci el îi spune: „Tu chiar nu ai alte haine? Dar ai de gând să mergi la o înmormântare aşa îmbrăcată? Nu ai hainele potrivite pentru o petrecere. Nu ai deloc gusturi în privinţa vestimentaţiei!”.
Apoi el o ameninţă că dacă rămâne aşa îmbrăcată el nu o va însoţi. Împreună vor merge la cumpărături în urma cărora Yoo Hee va fi o cu totul altă persoană…
Între timp Moo Ryong devine „antrenorul” lui Yoo Hee, cu alte cuvinte va fi cel care o va ajuta să se schimbe total- să-şi schimbe comportamentul, înfăţişarea, hainele, mentalitatea, modul de viaţă, îi va da şi lecţii de gătit, dar va fi în continuare pentru un timp şi iubitul ei, asta până când Moo Ryong îi va găsi un iubit adevărat. În mod suplimentar pe lângă toate celelalte funcţii pe care le mai are şi anume: de menajeră, bucătar personal ce îi găteşte fel de fel de specialităţi (totodată el este bucuros că poate să gătească în casa ei, în felul acesta poate exersa fel de fel de tipuri de mâncare sau dulciuri), este cel care îi aduce de mâncare la orice oră oriunde ar fi ea atunci când ea îi porunceşte, îi ia fratele de la şcoală, îl însoţeşte în locuri de joacă, va fi chiar şi îngerul ei păzitor şi o aduce acasă atunci când ea este beată cine ştie pe unde şi multe altele.
Eee!!! A venit şi timpul marii schimbări a lui Yoo Hee. Moo Ryong în primul rând îi ia toate hainele, încălţămintea, lenjeria intimă şi ochelarii din casă şi îi spune că va trebui să le doneze unor oameni săraci, după care merg la cumpărături şi se ocupă personal de crearea unei garderobe care să se încadreze în tiparele ultimei mode. Ochelarii vor fi înlocuiti cu lentile de contact, costumele negre vor fi înlocuite de fel de fel de fuste, rochii, cămăşi şi bluze care mai de care mai cochete, clasicii pantofi negri demodaţi, vor fi eliminaţi de modele de diverse culori, cu toc înalt mai la modă, deasemeni şi poşetele ei negre vor avea de suferit o înfrângere dureroasă, precum şi părul strâns în coadă.
Yoo Hee este dusă de Moo Ryong şi la un salon de înfrumuseţare, unde i se va aplica o noua coafură şi cu asta înfăţişarea „vrăjitoarei “ este schimbată radical şi care va atrage atât uimirea celor din jur cât şi multe priviri, lucru care începe să-i cam placă lui Yoo Hee…
Odată ce schimbarea lui Yoo Hee este finalizată, Moo Ryong are de îndeplinit o altă sarcină importantă şi anume aceea de a-i găsi un iubit pe măsură. După o perioadă de gândire şi de nenumarate preselecţii personale, Moo Ryong ajunge la o concluzie: cea mai potrivită persoană care ar putea deveni iubitul lui Yoo Hee este maestrul său în arta culinară Jhonny. După câteva încercări pe care le concepe Moo Ryong, de a-i face să se întâlnească ca viitori doi îndrăgostiţi, pentru Yoo Hee, drăguţul chef-bucătar Jhonny se va dovedi a fi decât un foarte bun prieten pe care se poate baza atunci când inima ei este în suferinţă şi nu numai, lucru care îi pică lui Jhonny ca un bolovan în cap…
Între timp pe scenă apare şi simpaticul doctor Joon Ha, prima dragoste a lui Yoo Hee care încheie relaţia pe care o avea cu logodnica lui, pentru a începe o relaţie cu Yoo Hee, obţinând promisiunea din partea tatălui lui Yoo Hee că-l va ajuta să-şi facă o carieră aşa cum şi-o dorea, dacă va fi împreună cu fiica sa…
Totuşi Moo Ryong nu agrează deloc această relaţie pe care o vede a fi una din interes din partea lui Joon Ha şi îşi dă seama că acesta nu are nici un sentiment pentru Yoo Hee. Moo Ryong începe să descopere înţelegerea dintre Joon Ha şi tatăl lui Yoo Hee şi merge împreună cu Jhonny la spital deghizaţi care mai de care mai caraghios, pentru a verifica dacă ceea ce aflase este adevărat…
Yoo Hee pentru moment pare a fi fericită alături de Joon Ha asta până va descoperi adevărata faţă a persoanei pe care crede că încă o mai iubeşte…
Moo Ryong începe să descopere că este îndrăgostit de Yoo Hee, iar Sung Mi observă şi ea acest lucru foarte dureros pentru ea…
Lucrurile încep să se complice şi cei 5 - Moo Ryong,Yoo Hee,Sung Mi, Joon Ha şi Jhonny sunt prinşi într-un cerc amoros cu o situaţie destul de încurcată…
Chiar dacă Yoo Hee nu-şi poate accepta sentimentele pe care începe să le aibă pentru Moo Ryong, aşa uşor de la început, cu timpul situaţia se schimbă şi cei doi încep să se apropie din ce în ce mai mult, fiecare îşi va accepta sentimentele unul pentru celălalt şi…
Vă urez vizionare plăcută…

SWALLOW THE SUN


"Swallow the Sun" se învârte în jurul a trei tineri din Insula Jeju si modul în care acestia dezvolta Seogwipo, Jeju într-un mare oras.