Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

luni, 4 mai 2015

MAKE A WOMAN CRY

"Make a woman a cry" (familie, romantic, comedie, 50 episoade, 2015). Drama prezintă povestea lui Deok In (interpretată de Kim Jung-eun), o femeie fostă detectiv la departamentul criminalistic, care renunţă la poliţie şi îşi deschide un mic restaurant în faţa şcolii în care a învăţat şi fiul ei, înainte de a muri. În timp ce îşi desfăşoară activitatea la restaurant ea vrea să păstreze vie amintirea fiului ei şi de asemenea încearcă să-i protejeze pe ceilalţi copii din cartier, de pericolele care pândesc la tot colţul. În timp ce ea trece printr-un proces uluitor de vindecare şi iertare, pleacă într-o călătorie pentru a descoperi adevărul din spatele morţii fiului ei. Deok In, va suferi o transformare de-a lungul poveştii trecând de la poliţistul dur care ancheta crime violente, la o mamă îndurerată şi apoi la o ahjumma supererou trăsnită, care se va găsi în multe situaţii comice, în acţiunile ei investigative în postura de ahjumma. În liceul fiului ei, Deok In îl cunoaşte pe profesorul Jin Woo (interpretat de Song Chang-ui), pe care fiul său îl consideră vinovat de moartea mamei lui, din cauză că ea a fost forţată să se căsătorească; fiu, care la rândul lui se sinucide din cauza violenţelor la care a fost supus la şcoală.
 
Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

HWAJUNG

"Hwajung" (istoric, politic, romantic, 50 episoade, 2015). Povestea este plasată în timpul dinastiei Joseon şi prezintă dorinţa de putere absolută a trei persoane. Prinţul Gwanghae (interpretat de Cha Seung-won), fiul celui de-al doilea moştenitor şi al unei concubine, în setea lui de putere, uzurpă tronul, surorii sale vitrege prinţesa Jungmyung (interpretată de Lee Yeon-hee). Prinţul Gwanghae organizează o lovitură de palat şi îl detronează pe regele Injo (interpretat de Kim Jae-won). După ce prinţul Gwanghae ajunge pe tron, le alungă din palat pe regina legitimă şi pe fiica acesteia prinţesa Jungmyung, care vor fi nevoite să îşi ducă viaţa că nişte sclave. Drama prezintă viaţa reală a prinţului Gwanghae care a trăit într-o era în care regii nu aveau practic nicio putere din cauza fracţiunilor politice, o eră afectată de multe invazii, iar paranoia pentru putere naşte cele mai cumplite cruzimi, culminând cu uciderea chiar a membrilor propriei familii.
 
Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

MY UNFORTUNATE BOYFRIEND

"My unfortunate boyfriend" (romantic, comedie, 16 episoade, 2015). Va fi povestea a doi tineri, el Yoon Tae-woon (interpretat de No Min-woo) şi ea, Yoo Ji-na (interpretată de Yang Jin-sung), ea o tipă fără scrupule, care minte cu neruşinare doar pentru a obţine ceea ce vrea, iar el, un tip onest. Povestea va arăta că dragostea lor atât de puţin probabilă se dovedeşte a fi dragoste adevărată, în ciuda enormei diferenţe dintre personalităţile lor.

Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

THE SUPERMAN AGE

"The superman age" (fantezie, romantic, comedie, 8 episoade, 2015). Va fi povestea fantezie a trei băieţi care au ajuns virgini până la vârsta de 25 de ani şi ca răsplată pentru asta, după împlinirea acestei vârste, ei capătă superputeri pe care vor învăţa să le folosească în diferite situaţii, iar când nu vor reuşi cu siguranţă se vor găsi în multe situaţii comice.

Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

LET'S EAT - Season 2

"Let’s Eat" (Season 2) (romantic, comedie, 16 episoade, 2015). Sezonul 1 al acestei drame a prezentat viaţa zilnică şi povestea de dragoste a unei femei de 33 de ani, care îşi pierdea controlul de fiecare dată când se afla în faţa unor mâncăruri rafinate. Sezonul 2 îl prezintă pe Goo Dae-young (interpretat de Yoon Doo-joon) care se mută într-o altă locuinţa şi îşi cunoaşte noii vecini de apartament; una este Baek Soo-ji (interpretată de Seo Hyun-jin) un scriitor independent care obişnuieşte să mănânce o singură dată pe zi, iar celălalt este Lee Sang-woo (interpretat de Kwon Yool un tip vegetarian care este mereu curtat de femei.

Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

I LOVE YOU FROM TODAY


 "I love you from today" (romantic, familie, 100 de episoade, 2015). Va fi povestea unei fete care în cele din urmă ajunge să facă parte dintr-o familie, în urma mai multor tentative de a fi adoptată şi a unui bărbat care alege dragostea pentru familie.

Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/

THE LOVER



"The lover" (romantic, comedie, 12 episoade, 2015). Va fi povestea a patru cupluri diferite care trăiesc împreună într-un complex de apartamente şi va descrie viaţa lor ca şi cupluri, precum şi interacţiunea celor patru cupluri în activitatea zilnică, acasă şi la serviciu.

Sursa:  http://www.asiazonemovie.com/