Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 28 iulie 2013

OHLALA COUPLE

OHLALA COUPLE. Dragostea lor era ca un basm, dar mariajul lor s-a racit intre timp! Este posibil sa-l continue, fara sa aiba vreodata probleme? Iata un cuplu casatorit care a divortat din cauza sotului adulter. Dupa ce-au semnat actele de divort, amandoi sufera un accidentsi descopera ca sufletele lor au fost schimbate intre ele. “Ohlala couple” este o comedie de familie care prezinta intamplarile supranaturale ale acestui cuplu.

HAEUNDAE LOVERS

HAEUNDAE LOVERS. Comedie romantica. Procurorul Lee, fiind sub acoperire urmarind niste gangsteri, isi pierde memoria. Intalnind-o pe Ko So-Ra, fiica unui gangster, ajunge sa se indragosteasca de ea.

POSEIDON

POSEIDON.Serialul prezinta povestea vietii de zi cu zi a mai multor politisti din cadrul Pazei Nationale de Coasta sud-coreene, acestia trebuind mai tot timpul sa anihileze actiunile diverselor organizatii criminale sau de contrabanda. “Heugsahoe”, consortiul crimei organizate din Coreea, cu stranse legaturi cu lumea interlopa din zona (Japonia, Hong Kong), e condusa cu mana forte de Choi Hee Gon, un personaj care mereu reuseste sa scape cand este incoltit. Cu 4 ani in urma, acesta a ucis-o pe sotia lui Kwon Jung Ryool, seful echipei de investigatii si spionaj din cadrul Politiei Maritime. La scurt timp de la incident, mai multi membri implicati in operatiunea sub acoperire de capturare a periculosului interlop isi pierd personae dragi din familie. Sun Woo, un tanar politest, primeste misiunea de a se infiltra in cadrul organizatiei lui Hee Gon, dar aceasta esueaza cand o politista ce-l investiga pe Sun Woo e ucisa cu sange rece de necrutatorul interlop. Peste aproape 4 ani, Kwon si Sun-woo se reintalnesc, amandoi periferizati datorita esuarii unor misiuni, urmariti de amintirea trecutului. Destinul – seful lor – le ofera din nou sansa de a lucra impreuna in cadrul unei echipe de investigatie care trebuie sa rezolve toate cazurile nerezolvate de ani de zile ale Pazei de Coasta. In fapt, principala lor misiune va fi capturarea lui Choi Hee Gun.

INCARNATION OF MONEY

INCARNATION OF MONEY. O drama bazata pe legea cu privire la bani, dragoste si pasiune.


http://asianwiki.com/Incarnation_of_Money