Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 13 mai 2017

CIRCLE

Circle. Povestea se desfasoara in Coreea, atat in prezent (2017) cat si in viitor, in anul 2037. Vom asista la o invazie de extraterestrii in 2017 si consecintele acesteia care duc la crearea unei noi lumi in 2037. Vor fi contemporan doua realitati, una in care emotiile persoanelor sunt controlate, nu exista criminalitate si nici boli, va exista apoi o a doua realitate unde persoanele inca sufera de epidemii si anarhie.

SONG OF PHOENIX

Song of Phoenix. (China, 70 episoade). In perioada Statelor Combatante, demnitarul Qu Yuan se îndrăgostește de o sclavă, lucru ce provoacă neliniște în Regatul Chu. Datorită acestui fapt, iubiții sunt obligați să fugă, dar ajung să fie implicați în rețeaua intrigilor de la curte. În timp ce încearcă să iasă din acest vârtej, Qu Yuan luptă să-și facă țara mai puternică, neștiind că singurul lucru care îl așteaptă la capătul drumului este deznădejdea.