Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 20 mai 2015

MY LOVE EUN DONG

"My love Eun Dong" (romantic, 20 de episoade 2015). Ji Eun-ho (interpretată de Joo Jin-mo) nu îşi poate uita prima dragoste pe care a avut-o cu 20 de ani în urmă şi crede că aceasta va rămâne singura dragoste din viaţa lui.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com

MASK

"Mask" (romantic, melodramă, 20 de episoade 2015). Byun Ji-sook (interpretată de Soo Ae) a avut o viaţă grea din cauza tatălui ei care a făcut constant datorii şi a fost urmărit de cămătari. Ea îşi doreşte cu disperare să afle cum i-ar fi fost viaţa dacă s-ar fi născut într-o familie bună în care să nu îşi facă griji pentru bani. Atunci când anumite circumstanţe o duc spre Eun Ha, o femeie care seamănă izbitor cu ea şi care face parte dintr-o familie bogată, Ji Sook îşi asumă identitatea acesteia şi începe să trăiască o viaţă de elită. În lumea celor bogaţi în care a intrat, Ji Sook îl întâlneşte pe Min Woo (interpretat de Jo Ji-hoon) un moştenitor cheobol, care la vârsta de 7 ani a fost numit succesor al familiei sale extrem de bogate. El este un tip rece care nu are încredere în cei din jurul său, însă când îşi dă seama că Ji Sook, nu este ca celelalte femei pe care le-a cunoscut, el se simte atras şi se apropie de ea, iar între cei doi va începe o relaţie frumoasă dar şi periculoasă pentru Ji Sook, din cauză că nu ştie până când va putea să îşi ascundă adevărata identitate.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

MASKED PROSECUTOR

"Masked prosecutor" (acţiune, comedie, romantic, 20 de episoade 2015). Drama va spune povestea căutării dreptăţii pe diferite căi. Ha Dae-chul (interpretat de Joo Sang-wook) este un procuror inteligent, ambiţios dar şi materialist, care urmează cu stricteţe litera legii atunci când este la birou, dar îşi pune o mască deghizându-se în altcineva pentru a lupta împotriva criminalităţii atunci când legea nu mai are nicio putere în faţa infractorilor. El a ales să trăiască această viaţă dublă, dezamăgit fiind de modul cum reuşesc unii criminali să scape nepedepsiţi. Yoo Min-hee (interpretată de Kim Sun-ah) este un detectiv de elită perseverent, şeful secţiei de anchetă a crimelor violente, care merge până în pânzele albe, pentru a căuta probe şi ai aduce pe infractori în faţa justiţiei. Cei doi vor forma o alianţă ciudată pentru a prinde criminalii, bineînţeles cu ruperea unor reguli prevăzute de lege.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

A DAUGHTER JUST LIKE YOU

"A daughter just like you" (familie, romantic, comedie, 120 de episoade 2015). Drama va prezenta povestea conflictelor şi neînţelegerilor între trei familii. Astfel membrii acestor trei familii vor trece printr-un proces de vindecare şi de cicatrizare a rănilor trecutului şi vor reuşi să ierte şi să lase dragostea să îşi urmeze cursul firesc.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

EVE’S LOVE

"Eve’s love" (romantic, comedie, 120 de episoade 2015). Va fi povestea unei femei care îşi pierde iubitul, după ce acesta a înşelat-o şi care se va lupta pentru a recupera ceea ce a pierdut.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

PRODUCER

"Producer" (romantic, comedie, 12 episoade 2015). Drama prezintă ceea ce se întâmplă în culisele unui spectacol de varietăţi. Ra Joon-mo (interpretat de Cha Tae-hyun) lucrează în industria de divertisment de 10 ani, dar în ciuda multor programe pe care le-a produs, el nu a reuşit să aibă propria capodoperă. Tak Ye-ji (interpretată de Gong Hyo-jin) este în industrie tot de 10 ani în secţia muzicală a divertismentului. Este o tipă inteligenţă, dar arogantă pe care nu o interesează ideile celorlalţi. Baek Seung-chan (interpretat de Kim Soo-hyun) este un procuror care aspiră să devină producător din cauza unei femei. Cindy (interpretată de IU) este o cântăreaţă frumoasă şi celebră care a intrat în industria muzicală ca stagiar încă de la vârsta de 13 ani. Ea îşi spune prinţesa de ghiaţă datorită faptului că reuşeşte să îşi ţină complet sub control, toate emoţiile.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

ORANGE MARMALADE

"Orange marmalade" (şcoală, fantezie, romantic, 16 episoade 2015). Drama va prezenta o poveste fantezie, de dragoste între vampiri şi oameni. Povestea este situată într-o lume fantastică, unde oamenii şi vampirii au făcut pace şi unde coexistă împreună, iar vampirii au evoluat şi nu se mai hrănesc cu sânge uman. Cu toate acestea vampirii temându-se de discriminări, îşi ascund adevărata identitate pentru a nu deveni proscrişi. Baek Ma-ri (interpretată de Seol Hyun) este o adolescentă retrasă, elevă la un liceu, însă ea ascunde tuturor faptul că în realitate este un vampir şi o doare atunci când oamenii din jurul ei vorbesc batjocoritor despre vampiri. Lucrurile se schimba însă, când ea muşcă accidental gâtul lui Jung Jae-min (interpretat de Yeo Jin-goo) care este un elev popular în liceu şi se va îndrăgosti de Baek Ma-ri, chiar dacă el este într-un an mai mic decât ea.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

WARM AND COZY

"Warm and cozy" (romantic, comedie, 16 episoade 2015). Drama va spune povestea unor tineri care în urma unor motive personale pleacă din Seul şi se stabilesc în Insula Jeju, pentru a începe o nouă viaţă. Astfel Baek Geun-woo (interpretat de Yoo Yun-suk) un tip bogat pleacă din Seul pentru a fi mai aproape de fata care-i place. În Insula Jeju el deschide restaurantul, unde pe lângă proprietar, este şi bucătar. Lee Jung-joo (interpretată de Kang So-ra) după ce îşi pierde locul de muncă şi iubitul, pleacă din Seul iar în Insula Jeju se angajează la o companie de îmbrăcăminte. Cei doi, vor învăţa împreună cum să iubească şi cum să fie fericiţi fără prea multe pretenţii.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

SAVE THE FAMILY


"Save the family" (familie, romantic, 120 de episoade 2015). Va fi povestea lui Jung Woo-jin (interpretat de Jee Hee), un medic ambiţios care după ce a eşuat în dragoste, a ajuns să nu mai creadă în dragostea adevărată, iar căsătoria s-o considere doar ca pe o simplă afacere. Cea care îi va zdruncina din temelii această convingere, va fi Lee Hae-soo (interpretată de Kang Byul), care este o fată simplă ce lucrează ca asistent de bucătar şi care visează să se mărite cu un bărbat bun şi să aibă o familie frumoasă. În lupta lui de a-şi păstra intacte convingerile despre iubire, Jung Woo-jin, se îndrăgosteşte de Lee Hae-soo iar până la urmă viaţa le va da o adevărată lecţie.

Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

EX-GIRLFRIEND CLUB


"Ex-girlfriend club" (romantic, comedie, 16 episoade 2015). Soon Jin (interpretată de Song Ji-hyo) este producător la o companie de producţie-film. Compania ei decide să facă un film bazat pe un webcomic popular al scriitorului Myeong Soo (interpretat de Byun Yo-han) care şi-a scris povestea pe baza relaţiilor pe care el le-a avut cu fostele lui prietene. În scurt timp Soon Jin îşi dă seama că scriitorul este fostul ei prieten şi de asemenea că şi povestea relaţiei lor face parte din subiectul viitorului film. Astfel ea, va trebui să facă faţă interacţiunii cu fostul ei iubit şi cu alte 3 foste iubite ale acestuia.
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/

BIRD THAT DOESEN

„Bird that Doesen” (familie, romantic, 100 de episoade 2015). Este povestea lui Oh Ha-nui (interpretată de Hong Ah-reum) care va face totul pentru a se răzbuna pe mama ei, Chun Mi-ja (interpretată de Oh Hyun-kyung) care a abandonat-o în lăcomia ei de a parveni pe scara socială.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com/