Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

joi, 29 august 2013

A GOOD DAY FOR THE WIND TO BLOW

"A Good Day For The Wind To Blow" (familie, romantic, 100 episoade, 2010).
Kwon Oh Bok este o femeie de 19 ani, tanara, orfana care refuză să renunţe la visul de a deveni un ilustrator de top. Deoarece ea a crescut săraca (şi inca se chinuie in saracie), ea este extrem de modesta, şi isi menţine o perspectivă optimistă asupra lucrurilor. Kwon Oh Bok nu are nimic pierdut si face orice ii sta in putinta sa reuseasca, cu multe sacrificii. Cu toate acestea, temperamentul ei iese la iveala ori de câte ori ea va fi martora la orice nedreptate.
 
Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

THE MAN WHO CAN’T GET MARRIED

"The Man Who Can’t Get Married" (comedie, romance, 16 episoade, 2009).
Cho Jae Hee este un barbat in varsta de 40 de ani care inca nu a reusit sa-si gaseasca perechea potrivita. Modul lui de viata si comportamentul sau il tin departe de femei. Cu toate acestea, Cho Jae Hee este bun in tot ce face si in curand soarta se schimba si este inconjurat de trei femei frumoase si destepte iar el este nevoit sa aleaga. Jang Moon Jung este doctor, Jung Yoo Jin este o vecina de cartier iar Yang Jung Ah este o colega de munca.

Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

MY DAUGHTER SEO-YOUNG

"My Daughter Seo Young" (familie, drama, 50 episoade, 2013-2013).
Această dramă este una de familie, cea a familiei Lee. Familia Lee este formată din tatăl Sam-Jae şi din cei 2 copii ai lui, născuţi gemeni: fata Seo Young şi băiatul Sang Woo. Relaţiile dintre tată şi fiică nu sunt perfecte, drama arătându-ne paleta de sentimente ce poate exista între cei doi, de la ură la dragoste. Povestea de întregeşte cu prieteni de familie şi rivali, dându-ne posibilitatea de a vedea un colţ pitoresc al Coreei de Sud.
 Din cauza unor probleme financiare, Lee Sam Jae nu a mai reuşit să îşi susţină familia aşa cum şi-a dorit, ajungând să îşi piardă locul de muncă. Fiica lui îl acuză de moartea mamei ei, Eun Sook şi nu mai vrea să mai aibe de-a face cu el. Fire temperamentală, dar mai ales un optimist incurabil, promite să îşi depăşească condiţia, să fie un tată mai bun pentru copiii lui şi să recâştige dragostea fiicei lui.
 Lee Seo Young. Personalitate puternică, încearcă prin muncă şi pasiune să îşi depăşească condiţia umilă şi să dobândească succesul mult dorit. Ea ştie că are nevoie de o educaţie bună, educaţie pe care familia ei nu i-o poate oferi din cauza sărăciei. De aceea îşi ia mai multe job-uri part-time, inclusiv acela de tutor al unui tânăr rebel, Kang Sung Jae pentru a-şi plăti taxele şcolare şi pentru a se întreţine. Ea vrea să devină avocat, absolvind Facultatea de Drept printre primii din promoţie. Seo Young îl urăşte pe tatăl ei, acesta intrând tot timpul în bucluc. Mama ei a murit în timpul unei operaţii de inimă realizată prea târziu din cauza lipsei banilor. De aceea, Seo Young consideră că tatăl ei este singurul vinovat pentru moartea ei şi pentru condiţia în care se află întreaga familie.
Fratele geamăn al lui Seo Young este Lee Sang Woo, interpretat de Park Hae Jin. El studiază medicina, dar este gata oricând să îţi întrerupă studiile de dragul surorii lui, pentru ca aceasta să poată absolvi cu bine propria facultate. Se află pus într-o poziţie incomodă din cauza relaţiei dintre tatăl şi sora lui, dar încearcă din toate puterile să îi facă să se împace.
Vă spuneam că Seo Young a devenit chiar şi tutore pentru a câştiga câţiva bănuţi în plus. În acest fel facem cunoştinţă cu familia Kang, formată din Kang Ki Bum, soţia lui şi cei 3 copii.
Kang Ki Bum este interpretat de către Choi Jung Woo. Ki Bum este capul familiei, fiind un om de afaceri de succes.
Soţia lui este Cha Ji Sun, interpretată de Kim Hye Ok. Personajul Cha Ji Sun este vesel şi colorat, iubind foarte mult muzica. Fire uşor egoistă, îşi invidiază fiul pentru relaţia afectuoasă pe care acesta ajunge să o aibe cu viitoarea lui soţie.
Lee Sang Yoon interpretează rolul Kang Woo Jae, fiul cel mare al familiei Kang.
 Primele întâlniri cu Seo Young de dovedesc nefaste : o stropeşte cu maşina în timp ce ea poartă rochia ei albă favorită. Ea îi cere scuze, dar Woo Jae, provenind dintr-o familie bogată, crede că orice se poate rezolva cu bani. Surpriza cea mare o are atunci când îşi dă seama că ea este meditatoarea fratelui ei mai mic. Se îndrăgosteşte treptat de Seo Young, devenind de-a lungul serialului soţul ei.
Lee Jung Shin (membrul trupei CNBLUE) interpretează rolul fratelui mai mic al lui Woo Jae, Kang Sung Jae. Nu îi place să înveţe, în schimb a moştenit pasiunea mamei sale pentru muzică, fiind în stare să stea cu căştile pe urechi non-stop. Le face zile amare meditatorilor, toţi renunţând la slujbă foarte repede. Până în momentul în care apare Seo Young, tânără, frumoasă şi deşteaptă. Sung Jae se îndrăgosteşte de ea şi se pune pe învăţat pentru a o impresiona, deşi nu are nici o şansă în faţa mai maturului său frate.

Sursa: http://koreafilm.ro/blog/2013/01/fiica-mea-seo-young/