Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 14 ianuarie 2014

EMERGENCY MAN AND WOMAN

"Emergency man and woman" (medical, comedie romantica, 20 de episoade, 2014). Este povestea a doi tineri Jin Hee (interpretata de Song Ji-hyo si Chang Min (interpretat de Choi Jin-hyuk) care s-au cunoscut in facultatea de medicina, s-au indragostit si s-au casatorit (prea devreme) in ciuda opozitiei familiei lui bogate, cu traditie in mediul medical. Casatoria lor, sub permanenta presiune a familiei lui, a dus la schimbarea comportamentului lui Chang Min si in final cei doi au hotarat sa divorteze. Dupa divort ambii au terminat facultatea de medicina si au fost repartizati sa-si faca rezidentiatul, in sectia de urgenta a aceluiasi spital, fapt care a dus la reintalnirea lor. In confruntarile profesionale si personale zilnice, cei doi vor invata sa inteleaga unde au gresit in trecut si poate sa se regaseasca.
 
Sursa:http://www.asiazonemovie.com

INSPIRING GENERATION

"Inspiring generation" (actiune, istoric, melodrama, familie, 24 de episoade, 2014). Este o poveste cu actiunea plasata in Shanghai-ul anilor ’30 pe timpul ocupatiei japoneze, poveste care include ambitie, patriotism, loialitate, prietenie, dragoste, dar si multa violenta. Jung Tan (interpretat de Kim Hyun-joong) isi pierde tatal la varsta de 15 ani, cand un japonez il impusca pe strazile Shanghai-ului. Revoltat ca justitia nu i-a facut dreptate, Jung Tan va invata sa-si caute singur dreptatea, numai prin utilizarea pumnilor, devenind astfel cel mai bun si mai feroce luptator de strada. Desi este considerat un om bizar si ciudat, Jung Tan manifesta o iubire neconditionata pentru tara si familia care l-a crescut. Va nutri o dragoste profunda pentru Ok Ryun, fiica familiei care l-a crescut si va face totul pentru ea. Aceasta iubire a lui (interpretata de Ji Se-yeon) este o fata puternica si curajoasa, indragostita si ea de Jung Tan si care dupa moartea primului ei iubit, va deveni o cantareata faimoasa, cu scopul de a ajuta miscarea de rezistenta coreeana din Shanghai. Totusi, fara voia ei, ea va intra intr-un triunghi amoros, cu Jung Tan si cu un barbat bogat care se indragosteste de ea. Gaya (interpretata de Lim Soo-yang), este fiica vitrega a unei familii bogate, dar in acelasi timp este o gisaeng, ambitioasa, irezistibila si periculoasa care se va afla intr-o relatie de iubire-ura cu Jung Tan (din cauza ca tatal lui a fost vinovat de moartea parintilor ei biologici) si care va incerca sa-l indeparteze de fata pe care el o iubeste atat demult. Toate personajele vor fi implicate intr-un fel sau altul in lupta de rezistenta a coreenilor emigranti din China ocupata de japonezi. Scenariul a fost scris dupa seria de benzi desenate intitulata „Age of Feeling”;, scrisa de Bang Hak-ki si publicata in ziarul Sport-Seul in perioada iunie 1985 - iunie 1988.
 
Sursa:http://www.asiazonemovie.com

I NEED ROMANCE 3

"I need romance 3" (comedie romantica, 16 episoade, 2014). Povestea se va desfasura intr-un canal comercial de televiziune (cumparaturi online), unde eroina in varsta de 33 de ani (interpretata de Kim So-yeon), lucreaza ca director de marketing in moda. Dupa o relatie romantica ce nu i-a reusit, ea nu mai crede in dragoste, insa nu a renuntat la cautarea iubirii adevarate, asa ca va fi prinsa intr-un triunghi amoros cu doi colegi: unul putin trecut de 20 de ani, care o iubeste platonic si isi doreste o dragoste pura cu ea; celalalt coleg, in varsta de 30 de ani, se ingragosteste pierdut de ea. Cine va reusi sa-i castige inima eroinei si cine va ramane dezamagit, vom afla doar vizionand.

Sursa:http://www.asiazonemovie.com

NOBLE WOMAN

"Noble woman" (romantic, comedie, 120 de episoade, 2014). Va fi povestea jocului puterii si bogatiei, concentradu-se pe prietenia a doua fete din medii sociale diferite; una bogata (interpretata de Park Jung-ah) o tipa rece, egocentrica dar care totusi va fi capabila de devotament. Fiind o fata care intotdeauna a avut tot ce si-a dorit, va intelege pana la urma, ca banii nu pot cumpara orice si anume, prietenia si dragostea. Cealalta fata (interpretata de Seo Ji-hye), este fiica menajerei familiei fetei bogate, iar cele doua, vor reusi sa depaseasca diferentele sociale si vor deveni prietene inca din liceu, prietenie care va continua si cand ele vor fi adulte. Cu toate acestea, existenta sau lipsa banilor, vor continua sa modeleze relatia lor, uneori cu consecinte surprinzatoare. Astfel (asa cum ne-au obisnuit multe drame coreene), fata menajerei se va casatori cu un barbat bogat si va deveni mult mai bogata decat prietena ei, iar odata cu schimbarile financiare, se va schimba si dinamica prieteniei lor, iar viitorul le va rezerva si mai multe surprize si nu intotdeauna placute.
 
Sursa:http://www.asiazonemovie.com

COULD WE LOVE

"Could we love" (comedie, romantic, 20 de episoade, 2014). Drama prezinta povestea a trei femei (prietene din liceu) care se apropie de varsta critica de 40 de ani: o femeie divortata, o alta femeie fata batrana si o alta, gospodina cu norma intreaga. Yoon Jung-wan (interpretata de Eugene), este o mama care a divortat dupa 10 ani de casnicie si care acum locuieste cu fiul si cu mama sa. Ea o duce foarte greu cu banii, facand diverse munci pentru a-si intretine familia. Dintotdeauna a visat sa devina scenarista de film si dupa ani de incercari, va fi angajata la Compania de film unde este si Oh Kyung-soo (interpretat de Uhm Tae-woong), un regizor de geniu premiat la multe festivaluri de film (inclusiv la Cannes), dar care are un temperament rau, egocentric si extrem de ingamfat. Cu toate acestea el el va intra (fara voia lui) intr-o relatie de iubire cu mama divortata. Kwon Ji-hyun (interpretata de Choi Jung-yoon), este o gospodina casatorita cu un barbat bogat, iar Kim Sun-mi (interpretata de Kim Yoo-mi) este o femeie singura, considerata fata batrana din cauza ca pana la aceasta varsta (39 de ani), nu a reusit sa aiba o relatie pe care sa o finalizeze cu o casatorie. Situatiile in care se vor gasi personajele, uneori serioase, alteori comice, uneori enervante, alteori placute, vor insoti telespectatorii pe parcursul celor 20 de episoade. Scenariul dramei este scris dupa romanul „Mother Needs a Man”, al scriitorului Han Kyung-hye, publicat in anul 2007.
 
Sursa:http://www.asiazonemovie.com

ANGEL’S REVENGE

"Angel’s revenge" (familie, romantic, melodrama, 100+ episoade, 2014). Este povestea unei fete (interpretata de Yoon So-yi), care se pregateste sa devina calugarita, dar inainte de aceasta afla cine a omorat-o pe sora ei si astfel, ea renunta la visul sau de o viata si hotaraste sa se razbune pe criminal. In demersul ei, il intalneste pe fiul unei familii bogate (interpretat de Kwon Se-in), un barbat imatur, superficial, dar care indragostindu-se de ea, isi va schimba radical personalitatea, comportamentul si conceptia despre iubire si viata.
 
Sursa:http://www.asiazonemovie.com

JUNG DO JUN

"Jung Do Jun" (istoric, politic, thriller, 50 de episoade, 2014). Drama prezinta povestea lui Jung Do-jun (interpretat de Jo Jae-hyun) care a fost cel mai puternic aristocrat coreean si om politic din perioada medievala de la inceputul dinastiei Joseon. El a fost cel mai apropiat sustinator si consilier al Regelui Taejo (interpretat de Yoo Dong-deun), care a fondat dinastia Joseon.
 
Sursa:http://www.asiazonemovie.com