Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 3 septembrie 2013

LOVE RAIN

"Love Rain" („Ploaia iubirii”), o frumoasă poveste de dragoste explorează situatii dramatice, cum este secventa de început, ce înfătisează întâlnirea de 3 secunde dintre un bărbat si o femeie si povestea lor tristă de dragoste. El ilustrează două povesti de iubire care transcend timpul si generatii întregi: o dragoste naivă din anii ’70, înaintea erei noastre digitale si, de asemenea, o iubire modernă si elegantă din 2012. 
Să iubesti în anii ’70 nu este acelasi lucru ca dragostea din timpurile noastre digitale, când oamenii pot lua legătura cu cei dragi de fiecare dată când le este dor si se pot vedea oricând. În acele vremuri, oamenii erau nevoiti să-si astepte fiinta iubită pe stradă si nu era asa usor să-si exprime în public dragostea nedeclarată. Serialul ”Love Rain” arată frumusetea sentimentului de a avea răbdare, de a astepta iubirea în anii ’70, fiind completat de peisaje magnifice. Puteti simti aceeasi vibratie de bucurie în inimă când urmăriţi scenele minunate din serial. In-ha (Jang Keun-Suk) face câtiva pasi înapoi pentru a o privi pe Yoon-Hee (Yoon-a) si se plimbă împreună, stând atât de aproape unul de celălalt, încât corpurile lor se ating sub o umbrelă galbenă, în ploaie. Ei vor să-si mărturisească unul altuia sentimentele, însă întotdeauna se simt prea timizi pentru a face asta. Prospetimea si emotiile primei lor iubiri sunt ilustrate foarte bine prin expresiile lor disperate si replicile afective. Mai mult decât atât, sase personaje de la cafeneaua „C’est la vie” sunt într-o armonie fascinantă cu personajele principale jucate de Jang Keun-Suk si Yonn-a în anii ’70. Eroii secundari, cum sunt Lee Dong-Wook (Kim Si-Hoo), care-l reprezintă pe acel Casanova viclean, Baek Hye-Jung (Son Eun-Seo) si Hwang In-Sook (Hwang Bo-Ra), care au un rol hotărâtor în răsturnarea povestii de dragoste, si Kim Chang-Mo (Seo In-Kook), ce joacă un rol indispensabil, toti aduc ceva în plus dramei. Multi ani mai târziu, în 2012, povestea de iubire se schimbă, ea având loc între copiii celor doi, Seo Joon (jucat tot de Jang Keun-Suk) si Ha-Na (interpretată tot de Yoon-a). Destinul i-a făcut să se întâlnească pe insula Hokkaido, în Japonia. Chiar dacă relatia lor a început cu stângul si se certau din orice, până la urmă se îndrăgostesc.

Sursa: http://koreafilm.ro

THE DUO

"The Duo" (period, romance, 32 episoade, 2011), este o dramă despre doi oameni, un aristocrat şi un cerşetor, a căror vieţi se schimbă încă din momentul naşterii. Cheon Jeong-myeong îl interpretează în această dramă pe Cheon-doong, care s-a născut aristocrat, dar creşte într-o colibă de ​​cerşetori. Lee Sang-yoon este Gwi-dong, care creşte în casa unor aristocraţi, dar s-a născut cerşetor.
Cheon-doong şi Gwi-dong sunt „duo” implicat într-un triunghi amoros ciudat, dar care se ajută între ei în diverse situaţii. Acest serial pune accent pe loialitatea şi prietenia profundă dintre cei doi bărbaţi.

Sursa: http://koreafilm.ro

THE PRINCESS'S MAN

"The Princess’s Man" (drama, 24 episoade, 2011). Prinţesa Se-ryung se îndrăgosteşte de Seung Yoo, fiul duşmanului cel mai mare al tatălui ei, şi astfel are loc o poveste de dragoste tragică. Ea este îndrăzneaţă, curioasă şi hotărâtă – un set de caracteristici atipice şi nevisate de doamnele din aristocraţia Joseonului, dar trece prin multe greutăţi din cauza tatălui ei, prinţul Su-yang, care îşi doreşte cu ardoare să devină rege. În istorie, Su-yang devine al 7-lea rege al epocii, cunoscut sub numele de Sejo, dar în serial nu reuşeşte să-şi asigure tronul, şi încearcă să-i fure coroana nepotului său, regele Danjong. Evident se confruntă cu opoziţia susţinătorilor lui Danjong, de aceea Su-yang plănuieşte să scape de toţi cei care-i stau în cale, printre ei aflându-se şi generalul Kim Jeong Soo, tatăl iubitului prinţesei Se-ryung. Din cauza acestor rivalităţi, iubirea dintre cei doi tineri este pusă în pericol.
The Princess’s Man este numit Romeo şi Julieta al epocii Joseon.

Sursa: http://koreafilm.ro

LOVERS IN PARIS

"Lovers in Paris" (romance, 20 episoade, 2004). Tae-young locuieste in Paris si lucreaza la un scenariu .Il intalneste pe Gi-ju in timp ce lucra la standul unei prietene iar pe Soo-hyuk, cand i s-a stricat bicicleta .
Soo-hyuk si Tae-young devin prieteni. Gi Ju ii cere lui Tae-young sa joace rolul de logodnica in interes de serviciu. Lucrurile merg foarte prost si toata lumea se intoarce in Coreea. In Coreea, Gi Ju si Soo-hyuk incep sa dezvolte prietenii cu Tae-young si sfarsesc amandoi prin a simti ceva mai mult decat credeau. Oricum, Gi-ju este unchiul lui Soo-hyuk si au crescut impreuna ca prieteni de cand aveau 7 ani. Sentimentele lor fata de Tae-young sunt descoperite cauzand durere persoanelor din jurul lor.

 Sursa: http://asiacamp.wordpress.com

WORLDS WITHIN

"Worlds Within" (romance, 16 episoade, 2008). Aceast serial arata procesul prin care se produc dramele coreene. Jung Ji Oh (Hyun Bin) este un regizor carismatic, in timp ce Joo Joon Young (Song Hye Kyo) este o regizoare plina de incredere si directa dar care este rece si calculata cand vine vorba sa-si manifeste sentimentele. Ei au avut o relatie in timpul universitatii care a dus la o despartire complicata din cauza legaturilor pe care le aveau cu alte persoane. Dupa ce in sfarsit au incheiat relatiile anterioare, decid sa fie din nou impreuna. Competitia incepe cand Song Gyu Ho (Uhm Ki Joon) un regizor lipsit de maniere dar cu ratinguri foarte mari, preia unele din dramele lor. El distribuie o actrita incepatoare, Jang Hae Jin (Seo Hyo Rim), de care ajunge sa se indragosteasca.
 
Sursa: http://asiacamp.wordpress.com

ASSORTED GEMS

"Assorted Gems" (romance, family, 50 episoade, 2009).Celor patru copii ai familiei Gung li s-au pus nume dupa cele mai pretioase nestemate: fiicei celei mari, Bi Chwi, Jad, fiului celui mare, San Ho, Coral, fiicei celei mici, Ryu Bi, Rubin, si fiului celui mic, Ho Bak, Chihlimbar. Ca un fel de asortiment de pietre pretioase frumoase, culorile lor s-ar putea ciocni, iar colturile lor ascutite s-ar putea farama unele de celelalte. “Nestemate asortate” prezinta povestea vietilor diverse ale membrilor familiei si cum invata acestia din ciocnirile lor, in cautarea echilibrului perfect.
 
Sursa: http://asiacamp.wordpress.com

BABY FACED BEAUTY

"Baby faced beauty" (romance, comedy, 20 episode, 2011). Comedia romantica este construita in jurul unei femei de 34 de ani, Lee So-Young, care in ciuda conditiei sale umile, incearca sa-si urmeze visul, prin sansele care ii apar in cale. Lee So-Young nu este o femeie obisnuita, frumusetea ei de copil o face sa treaca drept o tanara de 25 de ani, aflata inca la inceputul vietii.
Fiind concediata de la fosta slujba, Lee So-Young incearca sa-si gaseasca un alt loc de munca, fiind constienta ca trebuie sa-si ajute mama si sora cheltuitoare Lee So-Jin (Oh Yeon Seo). Printr-o ironie a sortii, manata de actele de rasfat ale surorii sale, Lee So-Young il intalneste pe Choi Ji Wook intr-un club, caruia ii provoaca numai necazuri, devastand intreg clubul!
Printr-o incurcatura, stiind ca varsta si faptul ca nu a absolvit decat un liceu, Lee So Young ajunge sa se dea drept sora ei cea mica in varsta de 25 de ani pentru un part-time job la o companie de design. Aici, isi aminteste de visul sau de a deveni designer si datorita abilitatilor sale reuseste sa se faca remarcata, insa sub o identitate falsa. Bineinteles ca viata nu este intotdeauna usoara iar job-ul ii aduce dusmani si surprize. Spre uimirea ei aici il regaseste pe Choi Jin Wook, ca director de marketing si impreuna reusesc sa intre numai in necazuri, apoi aparitia in scena a leader-ului de echipa Kang Yun Seo, o femeie cu standarde inalte avand o istorie cu Choi Jin Wook, dar si cu presedintele companiei, Ji Seong Il, ii provoaca numai incurcaturi. Aceasta vede cum presedintele incepe sa nutreasca sentimente pentru angajata sa si incearca sa faca astfel incat sa fie denigrata in ochii lui. Lee So Young indura rautatile colegilor si frica de a fi data afara daca isi dezvaluie adevarata identitate, fapt ce o determina sa minta in continuare.
Supusa acestor situatii, acesta incepe sa viseze ca poate deveni un designer adevarat iar cu ajutorul lui Choi Jin Wook, care se indragosteste iremediabil de ea, reuseste sa-si propulseze prima linie de haine.
Comedia este plina de suspans si incurcaturi, iar Lee So Young duce o lupta crancena cu asumarea unei identitati false iar mai apoi cu asumarea responsabilitatii pentru miciunile spuse.
In jurul evenimetelor se observa povestea de dragoste care se creeaza intre So Young si Jin Wook si greutatile care le apar in cale.
 
Sursa: http://koreafilm.ro

FIVE FINGERS

"Five Fingers" (melodrama, romance, musical, 30 episoade, 2012). Drama spune povestea unor tineri, fiecare dintre ei avand propriile tragedii de intampinat, dar si vise de implinit. Un pianist Yoo Ji Ho (Joo Ji Hoon), extraordinar de talentat. In in timp ce trecutul lui tragic si ranile copilariei incearca sa-i distruga visul, este prins intr-o rivalitate inversunata cu mostenitorul unei corporatii.
 
Sursa: http://asiacamp.wordpress.com

WHAT'S UP FOX?

"What’s Up Fox?" (drama, 16 episoade, 2006). Go Byeong Hee (33 ani) lucreaza ca reporter pentru o revista despre sex. Ea vrea mai mult romantism si o viata mai respectabila. Park Chul Su,un mecanic de 24 de ani, este fratele mai mic al celei mai bune prietene a lui Byeong Hee. Intr-o noapte, doi prieteni vechi de familie se imbata si se trezesc in pat impreuna. Go Byeong Hee vrea sa uite ce s-a intamplat, insa Chul Su are alte idei…
 
Sursa: http://asiacamp.wordpress.com
 
 

THE CHASER

"The Chaser" (crime, political, action, thriller, melodrama, family, mystery, 16 episoade + 2 speciale, 2012). Detectivul Baek Hong Suk (Son Hyun Joo) isi pierde fiica de 15 ani intr-un accident de masina, iar sotia sa moare la scurt timp, in urma socului suferit. Acesta incepe sa caute adevarul privind moartea fiicei sale si afla ca a fost legata de o conspiratie. Reporterul Seo Ji Won (Go Joon Hee) este fiica presedintelui unei mari companii. Aceasta il ajuta pe detectiv sa dezvaluie adevarul privind moartea fiicei sale. In timpul investigatiei, afla ca Kang Dong Yoon (Kim Sang Jung), cumnatul ei, un canditat la functia de presedinte, este implicat intr-un caz de coruptie. Reporterul Seo Ji So intra in conflict cu familia ei in descoperirea adevarului.
 
Sursa: http://asiacamp.wordpress.com

LAWYERS OF KOREA

"Lawyers of Korea" (comedie, romance, 16 episoade, 2008).Woo Yi Kyung (Lee Soo Kyung), fosta secretara la o firma de avocatura, se indragosteste de Byun Hyuk (Ryu Soo Young), un viitor avocat de succes din aceeasi firma. Acestia traiesc impreuna timp de un an, inainte ca acesta sa plece in America fara nicio explicatie. Dupa sase ani de zile, Yi Kyung devine ea insasi avocat si isi deschide propria firma.
Primii ei bani ca avocat ii castiga aparandu-l pe Han Min Gook (Lee Sung Jae) intr-un proces privind pensia alimentara care l-ar costa 100 de miliarde de woni. Fosta sotie a lui Han Min Gook, Lee Ae Ri (Han Eun Jung) este cea mai buna prietena a lui Yi Kyung, iar avocatul care o reprezinta pe Ae Ri, este nimeni altul decat Byun Hyuk, care s-a reintors din America, fiind hotarat s-o recastige pe Yi Kyung. Yi Kyung are de confrutat atat vechea ei prietena, Ar Ri, cat si prima ei iubire, Byun Hyuk, in timp ce se indragosteste de clientul sau, Min Gook.

Sursa: http://asiacamp.wordpress.com