Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 10 mai 2017

IN THE NAME OF PEOPLE

In the Name of People. Povestea se va desfasura in jurul unui investigator guvernamental, Huo Liangping, care este transferat in Bianxi, o provincie fictiva din China. In Bianxi, Huo Liangping, trebuie sa investigheze moartea unei persoane importante si sa afle cine este vinovatul. Cu cat Huo Liangping se aproprie mai mult de a afla adevarul din spatele crimei, sotia sa, care este un agent sub acoperire, scoate la iveala infractiunile comise de segretarul unui partid local. Credeti ca vor reusi cei doi sa elimine infractiunea din spatele institutiilor guvernamentale? Vor face parte din cast Zhang Fengyi (Red Cliff) si Lu Yi.

LOVE & LIFE & LIE

Love & Life & Lie. Liu Xin Tong (Zhou Dong Yue) e o tanara optimista care locuia intr-o gospodarie saraca. Pana cand un accident le-a mutat pe ea si pe mama ei in casa unui bogat om de afaceri, in viata ei nu a existat nimic iesit din comun. Acolo, ea face cunostinta cu Li Yao Nan (Chen Xiao ), iubitul ei predestinat, si cu doi frati care vor juca un rol important in noua ei viata. Ea da peste multe obtacole pe care trebuie sa le depaseasca pentru a-si pastra iubitul si prietenii si a afla adevarul despre nasterea ei.

SPARROW

Sparrow (China, 61 episoade). Acțiunea dramei se desfășoară în Shanghai, în vremurile tulburi ale celui de-al doilea război sino-japonez. Chen Shen este unul din agenții secreți din subordinea lui Bi Zhongliang, directorul executiv al Serviciului de Misiuni Speciale, care se ocupă cu capturarea revoluționarilor anti-japonezi. În același timp, el acționează ca spion dublu sub numele de cod ”Vrabia”, având misiuneasă neutralizeze tocmai misiunile serviciului pentru care lucrează. Drama este ecranizarea unui roman cu același nume al Hai Fei.

LIFE RISKING ROMANCE

Life Risking Romance. Care e cea mai buna modalitate de a-si petrece timpul pentru o scriitoare frustrata, in timp ce asteapta sa-i vina inspiratia pentru urmatorul roman? Han Jae In (Ha Ji Won) este o scriitoare de romane politiste, care nu a mai scris vreun cuvant in ultimii cinci ani. Cand vecinul ei de deasupra este ucis, Jae In decide sa-si scrie urmatorul roman bazandu-se pe ideea unui criminal in serie, care este din cartierul ei si urmareste de una singura ucigasul pentru a concepe finalul perfect care poate fi legatura directa pentru un bestseller. Dar, in ciuda faptului ca lucreaza impreuna cu prietenul ei din copilarie, detectivul Seol Rok Hwan (Chun Jung Myung), Jae In face tot felul de greseli incompetente, de politist amator, precum avertizarea vecinului ei Heo Jong Goo (Oh Jung Se) pe care ea il considera principalul suspect. Cand Jae In il intalneste pe misteriosul Jason (Chen Bolin), ii poate spune acesta metoda prin care il poate prinde pe criminalul in serie si pentru a-si scrie bestseller-ul? “Life Risking Romance” este un film sud-coreean din 2016, regizat de Song Min Gyu.

APRIL STAR

April Star. Este greu sa mergi la intalniri atunci cand te recunoaste toata lumea. Ye Fan Xing (Qi Wei) este o prezentatoare celebra care se intalneste in secret cu Xiao Han (Nicky Wu), un om de afaceri de succes. Serialul este un remake al dramei coreene din 2008, “Women in the Sun”.

FIGHT MY WAY

Fight My Way. Ko Dong Man (Park Seo Joon) a visat dintotdeauna sa devina altet de taekwondo, dar in prezent are un contract de munca si o slujba banala. Prietena lui, Choi Ae Ra (Kim Ji Won), viseaza sa devina reporter dar lucreaza la departamentul de informatii al unui magazin universal. Prietenii lor, Kim Joo Man (Ahn Jae Hong) si Baek Seol Hee (Song Ha Yoon), au o relatie de peste 6 ani, iar acum intampina probleme in viata de cuplu. Vor reusi cei patru sa treaca peste probleme si sa-si indeplineasca visele?

RULER: MASTER OF THE MASK


Ruler: Master of the Mask (20 episoade). Acțiunea acestei drame este plasată în secolul al XVIII–lea în era Joseon. Va arăta povestea Prințului Moștenitor Lee Sun, rol interpretat de Yoo Seung Ho. Pentru a accede la tron el trebuie să se confrunte cu o puternică organizație numită Pyunsoo-hwe care controlează țara din umbră datorită monopolului pe care l-a pus pe aprovizionarea cu apă a națiunii. Lee Sun va deveni simbolul celor aflați în suferință și a luptei pentru dreptate. El se îndrăgostește de Han Ga Eun, personajul interpretat de Kim So Hyun. Cu ajutor ei, Prințul Lee Sun va încerca să depășească adversitățile și să devină un conducător drept.