Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 19 aprilie 2017

WHISPER

Whisper (16 episosde). Shin Young Ju (Lee Bo Young) este o femeie ofiţer de poliţie, o şefă de divizie cu carismă, deşi în cea mai mare parte a timpului se ocupă de infractori mărunţi. Ea este nevoită să plătească o datorie a familiei sale și adesea vorbește dur, dar în interior are o inimă de aur. Între timp, Lee Dong Jun (Lee Sang Yoon) este un judecător de elită corect, strălucitor la minte, dar cu o inimă caldă și care întotdeauna îşi pleacă prietenos urechea la cei slabi. Amândoi lucrează împreună pentru a rezolva un caz de corupție care implică cea mai mare firmă de avocatură a națiunii, Taebaek, ceea ce se dovedește a fi unul dintre cele mai mari scandaluri dintotdeauna.

ETERNAL LOVE

Eternal love (aka Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossoms, 58 episoade). Yang Mi și Mark Chao într-o poveste de dragoste fantezie care dovedește că nici chiar moartea nu poate opri dragostea. Atunci când Marea Zeiţă și monarh al Tărâmului Divin se întâlnește cu prințul moștenitor, ea abia știe că într-o altă viață, ei au fost iubiţi. Totuşi, el își amintește perfect, și astfel începe o poveste de dragoste într-o altă lume și o altă eră. Bai Qian (Yang Mi) este o mare zeiţă și monarh al actualului Qing Qiu, unul dintre cele mai vechi regate respectate ale Tărâmului Divin. Cu ani în urmă, ea a fost trimisă de către regatul ei pe tărâmul muritor. Misiunea ei era să-l prindă pe Li Jing , un lord demon care odată a iubit-o pe Bai Qian și care a rupt sigiliul ce-l ţinuse captiv timp de 70.000 de ani. Pe Tărâmul muritor, Bai Qian ajunge să facă un lucru pe care niciun războinici divin nu-l poateface: se îndrăgosteşte. Soarta, din păcate, a avut alte planuri. Cineva a început să sădească semințe de neîncredere în fericitul cuplu. Atunci când Bai Qian îşi pierde credința în dragostea ei, îşi ia propria viață muritoare și amintirile îi sunt șterse. Fără să-şi amintească cine fusese, Bai Qian slujeşte doar ca un conducător al tribului ei. Ye Hua (Mark Chao) este prințul moștenitor al celor Nouă Ceruri. Și, deşi ea nu îl recunoaște, el știe cine este Bai Qian, Marea Zeiţă întâlnită în Tărâmul Divin. El își amintește că, cu mulți ani în urmă, se îndrăgostise de ea pe Tărâmul Muritor. El a fost cel care nu a putut face nimic când cineva a creat o ruptură între ei. El a fost cel care a privit cum dragostea lui își pierde vederea. Și el a fost cel care a privit cum Bai Qian a sărit de pe terasa Zhu Xian, luându-şi viaţa. Acum, ani mai târziu, el este cel care o va recâştiga. Pentru că dragostea nu se oprește într-o altă lume sau într-un alt timp de viaţă.