Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 25 august 2013

ONE MOM AND THREE DADS

"One Mom and Three Dads" (romance, 16 episoade, 2008). Na Song Young şi soţul ei, Jung Sung Min, isi doresc cu disperare un copil, dar soţul ei este în imposibilitate de a o lasa insarcinata pe Na Song. Prietenii lor decid sa-i ajute in aceasta privinta. Dar Na Young îşi pierde brusc soţul într-un accident şi dupa un timp ea dă naştere unei fetite, insa acum nu ştie care dintre prietenii soţului ei este tatal copilului ei. Tatal copilului Na Young poate fi fie Han Soo Hyun, Choi Kwang Hee, sau Hwang Kyung Tae.
Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

WOMEN OF THE SUN

"Women of The Sun" (drama, romantic, 20 episoade, 2008). Shin Do Young este un crainic care instigă gelozie tuturor femeilor din jurul ei, deoarece aspectul ei le este superior, are mari abilităţi, stie sa manipuleze. Dar Do-Young are un secret adânc şi întunecat. Ea a fost de fapt abandonat la un orfelinat când era tânără, dar din fericire a fost adoptata de un cuplu bun. Cuplul a fost în imposibilitatea de a avea copii, dar au fost surprinşi atunci când fiica lor biologica a fost născuta. Lui Do Young ii este teama că părinţii ei adoptivi nu ar mai dragoste pentru ea. Anii au trecut şi Do Young întâlneşte o fată veselă, Sa Weol. De aici lucrurile iau o intorsatura neasteptata.

Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

STRONGEST CHIL WOO

"Strongest Chil Woo" (drama, istoric, 20 episoade, 2008). Kang Chil Woo este un umil funcţionar în timpul epocii Joseon. Chil Woo nu este foarte inteligent iar unul dintre scopurile vieţii sale este de a deveni un ofiţer de nivel mediu. Cu toate acestea atunci când cade noaptea, el nu mai este un ofiţer de nivel mediu, dar în schimb, este un asasin de top într-o organizaţie secreta de asasini. El pedepseste infractorii indiferent care ar fi ei şi dă dreptate acolo unde este necesar. Pe langa acest lucru, Yoon Woo şi Chil au o poveste de dragoste tragică. Yeon Doo este fiica unui yangban căzut, care detine un magazin de textile. Ea se îndragosteste de Chil Woo după ce o salveaza de un grup de raufacatori, de care a fost hartuita.

Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

EAST OF EDEN

"East of Eden" (actiune, romance, 56 episoade, 2008). Drama ne prezinta viata a doi bărbaţi ale căror destine sunt trasate inca din prima zi de cand s-au născut. Ei s-au născut în acelaşi spital. Lee Dong Chul asistat la moartea tatălui său cand era inca un copil. De atunci el a promis să se răzbune pe omul care a provocat moartea tatălui său, Shin Tae Hwan. Fără sa stie nici el si nici altcineva lumea faptul că fratele mai mic al lui Dong Chul, Dong Wook, a fost schimbat la nastere cu fiul lui Tae Hwan, Myung Hun. Dong Wook creste si devenine procuror şi promite să îsi ajute fratele sa se răzbune. Dar ce se întâmplă atunci când afla că ei nu sunt frati? Ce va face Dong Chul atunci când află că fratele său real a fost furat de către Shin Tae Hwan şi că fratele care a fost alături de el în toţi aceşti ani este fiul dusmanului său?
Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

WHEN IT'S AT NIGHT

"When It's At Night" (comedie, romance, 17 episoade, 2008). Kim Bum Sang este un artist care este nebun dupa fetele tinerele şi este un supraveghetor de active imobiliare. Heo Cho HWI este o femeie de 29 de ani, care întotdeauna considera ca barbatii sunt vicleni si greşesc, iar asta ii influenteaza foarte mult viata. Serialul ne spune povestea dintre cei doi si modul în care două drumuri se incruciseaza tulburand vietile lor schimband cursul lucrurilor.

Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

BEETHOVEN VIRUS

"Beethoven Virus" (romantic, 16 episoade, 2008). Kang Gun Woo este un dirijor de orchestră cu varsta de 40 de ani. El este un conductor de elita insa este alcoolic si are o reputaţie foarte proastă din acest punct de vedere. Este cunoscut ca cineva care nu va face absolut nimic pentru a crea cea mai buna muzica. Cu toate acestea, din cauza personalităţii sale de auto-indreptatire şi încăpăţânat, el crede că doar gândurile lui sunt corecte, ceea ce îl face în imposibilitatea de a forma relaţii bune cu cei din jurul lui. Pana in momentul in care se întâlneşte cu Du Mi Ru, un violonist, şi un trompetist care are acelaşi nume ca şi el, şi împreună reusesc sa formeze un trio extraordinar.

Sursa: asiaticfilm.blogspot.ro

THE PAINTER OF THE WIND

"The Painter of the Wind" (romantic, drama, 20 episoade, 2008). În 1766, Kang Su-hang, un pictor si membru senior al Dohwaseo, Academia de Pictură, a fost gasit ucis după ce a pictat in secret portretul printului mostenitor, care va deveni mai târziu Regele Jeongjo (1752-1800, al 22-lea rege al Dinastiei Joseon). 
Comanda a fost de a picta un portret al printului coroanei. Seo Jing, un alt membru al Dohwaseo, a fost găsit mort în timp ce investiga moartea lui Kang Su-hang. În plus, sotia lui Seo Jing a fost ucisa si fiica sa a dispărut. Zece ani mai târziu, Kim Hong-do, un membru senior al Dohwaseo, il descopera pe Shin Yun-bok, un student nou. Hong-do descoperă un mare talent în Yun-bok si încearcă să protejeze studentul de la conspiratiile ce-l înconjoară. Regele Jeongjo, de asemenea, descoperă talentul enorm al lui Yun-bok . Kim Hong-do si Shin Yun-bok servesc ca ochii regelui, descriind adevărata realitate a oamenilor de rând. Cu toate acestea, oficialii puternici palat conspira pentru a scăpa de cei doi pictori, si, în curând după aceea, ei sunt dati afară din Dohwaseo. Apoi, regele le comanda celor 2 găsirea portretul tatălui său pictat de către Kang Su-hang acum zece ani înainte. Kim Hong-do si Shin Yun-bok merg în recuperarea portretului, depasesc obstacole si capcane periculoase stabilite de către dusmani. Recuperarea picturii, de asemenea, ajută la dezvăluirea secretului din spatele moartii lui Seo Jing, care este de fapt tatăl Shin Yun-bok lui. În acest proces, Kim Hong-do îsi dă seama că el este cu adevărat indragostit de Shin Yun-bok. Cu toate acestea, el încearcă să-l părăsească pentru că el stie că relatia ar fi imposibilă. Dar, spre surprinderea tuturor, adevărul este revelat. Shin Yun-bok este de fapt o femeie. Ea s-a deghizat ca baiat ca să intre Dohwaseo, o institutie doar pentru barbati, în scopul de a descoperi adevărul despre moartea tatălui său.

TEMPTATION OF WIFE

"Temptation of Wife" (familie, melodrama, 129 episoade, 2008). Aceasta drama are tot ce ii trebuie unui serial cu rasturnari de situatie si pentru a ne tine in suspans. Un accident foarte grav il face pe Jung Gyo Bin sa creada ca sotia lui (Eun Jae) a murit. Cu toate acestea, Eun Jae supravietuieste accidentului miraculos si se intoarce la Jung Gyo Bin pe care il gaseste cu o alta femeie. De aici povestea capata si mai mult sare si piper, asa cum ne dorim.
Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

EMPRESS CHUN CHU

Empress Chun Chu (drama, istoric, 60 episoade, 2009), este o drama istorica autentica care ne introduce in era Goryeo, mai exact pe vremea imparatesei Chun Chu, a treia din aceasta era, care a luptat impotriva poporului Tungustic pentru a realiza cel mai maret vis, acela de a recupera teritoriile pierdute.

Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

MY WIFE IS SUPERWOMAN

My wife is superwoman (romantic, 16 episoade, 2009). Serialul prezinta povestea unei femei care nu este in stare sa pastreze langa ea ceea ce isi doreste orice femeie, adica un barbat in adevaratul sens al cuvantului, un cavaler în armură strălucitoare. O alta femeie este mult mai inteleapta, asta doreste sa fie si reuseste sa puna mana pe acest barbat, pentru ea barbatul mult visat. Asadar, avem la o extrema o femeie care are totul dar nu este fericita si la cealalta extrema o femeie care este fericita dar nu are nimic.
 
Sursa: http://asiaticfilm.blogspot.ro

SUNGKYUNKWAN SCANDAL

"Sungkyunkwan Scandal" (comedie romantica, 20 episoade, 2010). În timpul dinastiei Joseon, la Universitatea Sungkyunkwan sunt monitorizate vieţile şi poveştile de dragoste a 4 tineri.
Când fratele ei mai mic se îmbolnăveşte, Kim Yoon Hee intră la universitate în locul lui deghizată în băiat în disperarea de a găsi o modalitate să-l sprijine.Ea se împrieteneşte Sun-joon,talentat,bogat şi deştept şi se îndrăgosteşte de prietenii acestuia, Gu Yong-ha carismaticul băiat căruia îi plac aventurile de o noapte şi fetele, atât cât şi de rebelul Jae-shin.

KING GEUNCHOGO

"King Geunchogo" (istoric, 70 episoade, 2010). Serialul prezinta istoria tulburatoare a regelui Geunchogo, iar sub domnia lui tinutul Baekje infloreste in timpuri grele pentru alte popoare puse la grea incercare.

SCANDAL: A SHOCKING AND WRONGFUL INCIDENT

"Scandal: A Shocking and Wrongful Incident" (familie, melodrama, 36 episoade, 2013) Ha Eun Joong (Kim Jae Won) a fost răpit, ca act de răzbunare, când era foarte mic, de către omul care a crezut că adevăratul tată al lui Eun Joong a fost creierul din spatele incidentului cu clădirea prăbuşită, care i-a ucis fiul. Eun Joong, care a crescut să devină poliţist, a fost şocat să afle adevărul, că tatăl pe care îl iubea atât de mult, era de fapt răpitorul său. Viața lui începe să se împletească cu cea a lui Woo Ah Mi (Jo Yoon Hee), o mamă singură de 26 de ani, în căutarea sensului vieţii, după ce se confruntă cu numeroase deznădejdi şi încearcă să-şi vindece rănile din inimă. Un tată care a ucis un băiat si un tată care a răpit: Ha Eun Joong, creste ca un detectiv, într-o nesfârsită disperare între aceşti doi taţi. El intră într-un vârtej al destinului în care doreşte să afle adevărul despre cei doi părinţi si femeia pe care o iubeste.

ALL IN

ALL IN (crime, drama, romance, 24 episoade, 2003). Kim In-Ha, orfan de la o varsta frageda, ramane in grija unchiului Kim Chi-Soo, un trisor marunt de Go Stop (joc de carti traditional coreean) si invata de mic toate trucurile jocului, dar si psihologia jucatorilor. Pe nesimtite In-Ha creste in umbra unchiului sau trisor, isi vede de scoala (fara prea mare tragere de inima), dar si isi incropeste, conform regulii locului, o mica banda de cartier al carui sef devine. Isi obtine veniturile din furtul si valorificarea bagajelor calatorilor naivi dar si din pacalirea impatimitilor de jocuri de noroc. Aceasta este treapta cea mai de jos a infractiunii organizate. Net superiori sunt cei din banda “Ursilor bruni” care au deja depozit de bunuri, al doilea nivel din piramida infractionala a lumii interlope. Acestia traiesc din camatarie, escrocherii versate, intimidare, taxa de protectie sau din indeplinirea, contra cost, a diferitelor misiuni punitive la comanda superiorilor, mergandu-se de la simple batai la crima. Banda “Ursilor bruni” e condusa de Yim Dae-Chi si de fratele acestuia, Yim Dae-Soo. Pe treapta urmatoare a piramidei se afla Choi Do-hwan, un patron de cluburi, al unui cinematograf si chiar al unui hotel de lux. Acesta controleaza mai multe bande de cartier si are afaceri necurate care ii aduc o multime de bani negri, pe langa putere. Fiul lui, Jung-Won, e coleg de clasa si prieten cu In-Ha. Dar o vorba spune: “pestele cel mare inghite pestele cel mic”, si, desigur, si Choi Do-hwan are la randul lui un superior: pe “presedintele” Suh Seung-Don. Acesta e in varful piramidei, avand legatura si prestand servicii diversilor politicieni corupti, in schimbul unui lucru pe care nimeni din celelate trepte nu il poseda: influenta. In afara lumii interlope, dar mereu legata indirect de aceasta e Min Soo-Yeon. Orfana de mama, aceasta porneste in cautarea tatalui ce i-a abandonat, si care este proiectionist la cinematograful gangsterului Choi Do-hwan. In-Ha o intalneste intamplator in tren, dupa ce ii fura o pretioasa cutiuta muzicala, si se indragosteste la prima vedere de ea. Mai apoi, destinul ii aduce impreuna pe cei trei copii In Ha, Jung-Won si Min Soo-Yeon – cand tatal fetei este atacat de banda Ursilor Bruni, carora le era dator vandut. Amandoi baietii se indragostesc de Soo-Yeon si sar in apararea tatalui acestuia, dar incidentul va avea repercursiuni asupra viitorului lor. Pe de o parte va da nastere la o prietenie care va rezista peste ani, dar pe de alta parte va schimba radical viata celor 3. Anii trec cu greu, aducand cu ei pentru unii bucurii, pentru altii nefericire. Si din nou destinul – cine altcineva ? – ii va aduce din nou impreuna. Lumea s-a schimbat, dar ei au ramas in suflet cu amintirea prieteniei din copilarie. Dar oare iubirea, aspiratiile fiecaruia si banii vor reusi sa pastreze neintinata prietenia lor odata pura ? Drumul lor in viata e presarat de intrigi, gelozie, tradari, inscenari, razbunare, remuscari, nadejde si multa dragoste, iar rezultatul este o poveste extraordinara in care se poate spune fara rezerve ca toti s-au ghidat dupa un singur principiu: “All In”.

“All In” inseamna, in poker, momentul in care jucatorul pune totul in joc.
Sursa: http://www.asiacinefil.com

CINDERELLA MAN

CINDERELLA MAN (romance, 16 episoade, 2009). Oh Dae-san e un tanar extrovertit obisnuit, ce-si castiga existenta copiind modele originale de haine de firma abia aparute pe piata, pe care le vinde ca fiind originale prin divere piete accesibile cumparatorilor de rand. Desi ocupatia lui, practic, este pacalirea oamenilor si se afla undeva la limita legii, isi practica “meseria” cu hotarare si convingator, avand o multime de clienti, atat personae fizice cat si diverse firme de prin piete. Tot intr-o piata o cunoaste pe fiica proprietarului unui magazin de haine, “Easten”, Seo Yoo-jin, pe care incepe sa o placa. Fata insa ii refuza de fiecare data ajutorul, chiar daca intentiile lui Oh Dae-san sunt din cele mai bune, in special cand fata trece prin situatii dificile. Pe un alt plan il cunoastem pe Lee Joon-hee, fiul proprietarului instarit al unei companii din lumea modei, “Sopia Apparel”. Acesta a studiat la Paris si a avut toate conditiile pentru a primi o educatie aleasa, insa domeniul in care s-a specializat – gastronomia – nu avea nimic de-a face cu managementul companiei. Observand interesul scazut al fiului au pentru preluarea conducerii companiei, presedintele Lee Kang-il lasa compania pe mana lui Lee Jae-min, fratele vitreg din a doua casatorie a presedintelui. Talentat si stapanind toate cunostintele necesare conducerii unei companii, acesta era vazut de a doua sotie a presedintelui ca unicul mostenitor al imperiului creat de acesta. In schimb, mama presedintelui, septuagenara Kang Joo-ok, neprivind-o cu ochi buni pe nora sa, isi doreste nespus ca “Sopia” sa ramana o mostenire in familie rudei directe de sange, adica nepotului ei aflat la Paris, Lee Joon-hee. In momentul in care presedintele Lee Kang-il decedeaza, testamentul acestuia aduce furtuna in sanul familiei Lee. “Sopia” e lasata mostenire celor doi frati vitregi, iar lupta pentru controlarea companiei incepe, manevrata fiind din umbra de a doua sotie a presedintelui si de bunica Kang Joo-ok. Intalnirea intamplatoare a lui Lee Joon-hee cu Oh Dae-san, intr-o bataie intr-un club va deschide noi perspective acestei povesti. Fara a realiza ca de fapt sunt frati gemeni, un secret bine tainuit de bunica Kang Joo-ok, Oh Dae-san e rugat, datorita asemanarii, sa joace rolul lui Lee Joon-hee timp de o luna, acesta trebuind sa-si rezolve niste probleme personale de sanatate. In tot acest interval, intreprinzatorul Dae-san va avea de infruntat competitia pentru controlarea companiei cu fratele vitreg Lee Jae-min.

Sursa: http://www.asiacinefil.com

GU AM HEO JOON

GU AM HEO JOON (Historical, medical, romance, 120 episoade), este un remake despre viaţa şi cariera marelui Lee Byung Hoon, care a devenit medicul curant al regelui Seonjo şi a scris manualul medical "Donguibogam”, considerat unul din cele mai mari texte medicale din istoria coreeană.
Povestea este plasată la o perioadă de 50 de ani de la moartea lui Dae Jang Geum - prima femeie medic din Joseon.

Sursa: http://ianadaliana.blogspot.ro