Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 25 septembrie 2013

GODDESS OF MARRIAGE

"Goddess of Marriage" (23 episoade, 2013). Song Ji Hye (Nam Sang Mi), un scriitor de radio asertiv, visele de o dragoste ideala, dar se trezeste implicat într-un triunghi amoros între doi oameni buni, arhitectul Kim Hyun Woo (Lee Sang Woo) si procurorul Kang Tae Wook (Kim Ji Hoon). Hong Hye Jung (Lee Tae RAN) este o mama a doi copii care a folosit pentru a lucra ca un crainic de televiziune si este căsătorită cu fratele mai mare Tae Wook lui (Kim Jung Tae) si trebuie să mentină întotdeauna aparitii rafinate asteptat de o fata-in Cheongdam-dong -lege. Song Ji Sun (Jo Min Soo) 
 este sora mai mare Ji Hye lui si este un Super-a trei copii, care domneste peste sotul ei blând (Kwon Hae Hyo). Kwon Eun Hee (Jang Young Nam), de asemenea, este o sotie si mamă care descoperă brusc că sotul ei (Jang Hyun Sung), se inseala pe ei. Cum se va comporta aceste femei în situatii dificile lor?

THE LEGEND OF 7 CUTTER

"Sapte Cutite" (comedie, actiune, 2006) e un luptător legendar în mai multe licee din Coreea. Numele lui real e Han Jung Soo si e un luptător neînvins. Când un liceean cu acelasi nume ajunge la liceul Seong Ji, el este confundat cu legendarul Sapte Cutite. Jung Soo este un băiat deschis si prietenos si nu întelege de ce îl întâmpină toti cu răceală. Cel mai dur băiat din scoală îl provoacă, dar eroul nostru preferă să se apere si refuză să atace. Curând, el intră în conflict si cu băietoasa Min Joo, de care se apără prefăcându-se îndrăgostit. Dar adevăratii băieti răi intra în actiune, răpindu-i pe noi prieteni al lui Han Jung Soo. Oare răzbunarea unui adevărat luptător e ceva gresit ?

Sursa:http://www.asiazonemovie.com

NEW HEART

"New Heart" (23 episoade, 2007-2008). Protagonistul Gang Choe-Guk (jucat de actorul Cho Jae-hyun), este numit seful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Universitar Gwanghui, si consideră că medicii trebuie doar sa salveze vieţile oamenilor. El este un geniu, dar un chirurg incapatanat caruia nu-i pasă de vechea politica a spitalului.
Mandria lui Gang-Guk este rănita cand doi stagiari, se aplică pentru a lucra în departamentul său. Acestia nu reusesc sa satisfaca cerintele si standardele lui. Eun Seong-Lee (jucat de Ji Sung) este un stagiar sub medie la o universitate mai puţin cunoscut în ţară, în timp ce Nam Hye-seok (Kim Jeong-Min) este un student de top, dar de sex feminin, devenind in scurt timp o problema pentru Gang-Guk. După multe evenimente, acestia sunt în cele din urmă acceptati in de departament
 
Sursa:  http://asiaticfilm.blogspot.ro

WAITING FOR LOVE

"Waiting for love" (2 episoade, 2013) este povestea a patru tineri care, deşi au concepţii foarte diferite despre iubire şi relaţii, ajung să iasă împreună. Yeon-ae este studentă în ultimul an şi, cu toate că arată bine şi în jurul ei roiesc băieţii, ajunge mereu să aibă experienţe neplăcute în dragoste. Pentru a o ajuta, cea mai bună prietenă a ei o convinge să o însoţească la un curs special de consiliere în dragoste ţinut de un oarecare Philip. Acesta se consideră un expert în materie de relaţii romantice şi acordă consiliere în timp real prin intermediul SMS-urilor. Deşi nu e deloc convinsă că are nevoie de consiliere, Yeon-ae ajunge să ceară ajutorul „profesorului de iubire” doar că, în loc să-i răspundă la mesaje Philip, îi răspunde un prieten al acestuia, Cha Ki-dae. Deşi Ki-dae nu e cel mai indicat să dea sfaturi în materie de iubire, cu ajutorul lui Yeon-ae începe o relaţie promiţătoare cu un coleg de la universitate, Jin-kuk. 
 
Sursa: https://www.a-queens.ro