Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

vineri, 4 martie 2016

GOODBYE MR. BLACK

"Goodbye Mr. Black". Un barbat care merge pana-n panzele albe pentru a se razbuna pe cel mai bun prieten. Cha Ji Won (Lee Jin Wook) e un ofiter foarte bine antrenat din cadrul Fortelor Navale si un membru al echipei de demolari subacvatice. In momentul in care cel mai bun prieten al sau din echipa de operatiuni speciale din cadrul Fortelor Navale il tradeaza, Ji Won devine un tradator si este exilat intr-o alta tara. Dupa ce scapa de incercarile de a fi asasinat, Ji Won incepe sa planuiasca razbunarea. Situatia il va conduce intr-o casnicie falsa cu Swan (Moon Chae Won) pentru a-si asigura o identitate noua si posibilitatea de a se intoarce in Coreea. Vom vedea daca Swan il va ajuta cu planurile lui de razbunare sau ii va arata o noua cale de a-si trai viata.

FIVE CHILDREN

"Five children". Cand vine vorba de familie, cu cat este mai mare cu atat mai bine. Lee Sang Tae (Ahn Jae Wook) traieste impreuna cu socrii sai si isi creste cei doi copii, Lee Soo (Kim Hyun Soo) si Lee Bin (Kwon Soo Jung), de cand sotia sa a decedat. Sang Tae lucreaza ca director de marketing la o companie de moda.
Ahn Mi Jung (So Yoo Jin) lucreaza de asemenea la aceeasi companie ca Sang Tae, dar ca director adjunct. In ultimii trei ani si-a crescut cei trei copiii — Woo Young (Jung Yoon Suk), Woo Ri (Kwak Ji Hye) si Woo Joo (Choi Yoo Ri) — de una singura, dupa ce sotul a avut o aventura si a parasit-o. Mi Jung le-a spus in tot acest timp copiilor sai ca tatal lor lucreaza in Statele Unite.
Cum vor evolua lucrurile, cand cei doi se vor indragostii unul de celalalt?