Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 24 noiembrie 2015

OH, MY VENUS

„Oh, My Venus” (comedie romantică, 16 episoade 2015). Într-un efort de a-şi sprijini familia, Kang Joo Eun (Shin Min-A) a devenit un avocat dependent de muncă, fără să mai ţină seama de propria persoană. Acum, la 33 de ani Kang Joo-Eun e supraponderală şi nu mai este atât de atractivă ca altă dată. Kim Young-Ho (So Ji-Sub) este un antrenor personal pentru vedetele de la Hollywood. Provine dintr-o familie bogată, dar în copilărie a suferit o accidentare care l-a marcat profund. Acum, el îşi depăşeşte problemele cu răbdare şi încăpăţânare.În floarea vieţii, cu exces de greutate şi deprimată după o relaţie eşuată, Joo Eun dă peste Kim Young Ho, un antrenor de renume care consideră sănătatea o chestiune profund personală. Pentru un motiv oarecare, se angajează într-o provocare legată de slăbit, despre regăsirea iubirii şi a sănătaţii. O comedie romantică, cu multe ciorovăieli, ironii pline de chimie, şi cine ştie poate vom avea noroc de ceva mai mult. Oare, Young Ho şi perfecţionismul lui încăpăţânat va reuşi să schimbe viaţa avocatei Joo Eun?

Source:http://www.asiazonemovie.com

Kang Joo Eun (Shin Min Ah) a fost invidiata de toate fetele si dorita de toti baieti din liceu datorita fetei frumoase si corpului ei perfect. Cu toate ca provenea dintr-o familie saraca, Joo Eun era determinata sa mearga la facultatea de drept si sa devina avocat. La varsta de 33 de ani, ea si-a atins obiectivele profesionale si a fost intr-o relatie stabila cu iubitul ei din liceu, Im Woo Sik (Jung Gyu Woon), timp de 15 ani. Dar ea s-a neglijat de-a lungul anilor si este acum supraponderala si de multe ori desconsiderata si trecuta cu vederea de catre societate si colegii ei. Cand se intorcea dintr-o calatorie rapida de afaceri cu avionul din Statele Unite, Joo Eun are o intalnire jenanta cu Kim Young Ho (So Ji Sub) si cei doi asistenti ai sai, Jang Joon Sung (Sung Hoon) si Kim Ji Woong (Henry). Young Ho este un antrenor personal al celebritatilor care este implicat intr-un scandal in Statele Unite si este fortat sa fuga in Coreea pana cand lucrurile se linistesc. Dar familia sa bogata are alte planuri pentru el. De indata ce descopera ca el este in Coreea, bunica lui il numeste pe Young Ho ca noul presedinte al companiei de servicii medicale de familie si il impiedica sa se reintoarca in Statele Unite. O geanta pierduta cauzeaza ca Young Ho sa se reconecteze cu Joo Eun si este martor la o alta situatie jenanta pentru Joo Eun cand este parasita de Woo Sik si afla ca are o noua relatie cu noua ei sefa, Oh Soo Jin (Yoo In Young). Dupa cum se pare a fi un obicei pentru Young Ho sa o salveze pe Joo Eun din situatiile dificile, o va putea ajuta sa recupereze fostul ei aspect?

https://www.facebook.com/groups/celemaibuneserialecoreene/