Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 3 septembrie 2013

LAWYERS OF KOREA

"Lawyers of Korea" (comedie, romance, 16 episoade, 2008).Woo Yi Kyung (Lee Soo Kyung), fosta secretara la o firma de avocatura, se indragosteste de Byun Hyuk (Ryu Soo Young), un viitor avocat de succes din aceeasi firma. Acestia traiesc impreuna timp de un an, inainte ca acesta sa plece in America fara nicio explicatie. Dupa sase ani de zile, Yi Kyung devine ea insasi avocat si isi deschide propria firma.
Primii ei bani ca avocat ii castiga aparandu-l pe Han Min Gook (Lee Sung Jae) intr-un proces privind pensia alimentara care l-ar costa 100 de miliarde de woni. Fosta sotie a lui Han Min Gook, Lee Ae Ri (Han Eun Jung) este cea mai buna prietena a lui Yi Kyung, iar avocatul care o reprezinta pe Ae Ri, este nimeni altul decat Byun Hyuk, care s-a reintors din America, fiind hotarat s-o recastige pe Yi Kyung. Yi Kyung are de confrutat atat vechea ei prietena, Ar Ri, cat si prima ei iubire, Byun Hyuk, in timp ce se indragosteste de clientul sau, Min Gook.

Sursa: http://asiacamp.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu