Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 3 septembrie 2013

BABY FACED BEAUTY

"Baby faced beauty" (romance, comedy, 20 episode, 2011). Comedia romantica este construita in jurul unei femei de 34 de ani, Lee So-Young, care in ciuda conditiei sale umile, incearca sa-si urmeze visul, prin sansele care ii apar in cale. Lee So-Young nu este o femeie obisnuita, frumusetea ei de copil o face sa treaca drept o tanara de 25 de ani, aflata inca la inceputul vietii.
Fiind concediata de la fosta slujba, Lee So-Young incearca sa-si gaseasca un alt loc de munca, fiind constienta ca trebuie sa-si ajute mama si sora cheltuitoare Lee So-Jin (Oh Yeon Seo). Printr-o ironie a sortii, manata de actele de rasfat ale surorii sale, Lee So-Young il intalneste pe Choi Ji Wook intr-un club, caruia ii provoaca numai necazuri, devastand intreg clubul!
Printr-o incurcatura, stiind ca varsta si faptul ca nu a absolvit decat un liceu, Lee So Young ajunge sa se dea drept sora ei cea mica in varsta de 25 de ani pentru un part-time job la o companie de design. Aici, isi aminteste de visul sau de a deveni designer si datorita abilitatilor sale reuseste sa se faca remarcata, insa sub o identitate falsa. Bineinteles ca viata nu este intotdeauna usoara iar job-ul ii aduce dusmani si surprize. Spre uimirea ei aici il regaseste pe Choi Jin Wook, ca director de marketing si impreuna reusesc sa intre numai in necazuri, apoi aparitia in scena a leader-ului de echipa Kang Yun Seo, o femeie cu standarde inalte avand o istorie cu Choi Jin Wook, dar si cu presedintele companiei, Ji Seong Il, ii provoaca numai incurcaturi. Aceasta vede cum presedintele incepe sa nutreasca sentimente pentru angajata sa si incearca sa faca astfel incat sa fie denigrata in ochii lui. Lee So Young indura rautatile colegilor si frica de a fi data afara daca isi dezvaluie adevarata identitate, fapt ce o determina sa minta in continuare.
Supusa acestor situatii, acesta incepe sa viseze ca poate deveni un designer adevarat iar cu ajutorul lui Choi Jin Wook, care se indragosteste iremediabil de ea, reuseste sa-si propulseze prima linie de haine.
Comedia este plina de suspans si incurcaturi, iar Lee So Young duce o lupta crancena cu asumarea unei identitati false iar mai apoi cu asumarea responsabilitatii pentru miciunile spuse.
In jurul evenimetelor se observa povestea de dragoste care se creeaza intre So Young si Jin Wook si greutatile care le apar in cale.
 
Sursa: http://koreafilm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu