Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

marți, 3 septembrie 2013

LOVE RAIN

"Love Rain" („Ploaia iubirii”), o frumoasă poveste de dragoste explorează situatii dramatice, cum este secventa de început, ce înfătisează întâlnirea de 3 secunde dintre un bărbat si o femeie si povestea lor tristă de dragoste. El ilustrează două povesti de iubire care transcend timpul si generatii întregi: o dragoste naivă din anii ’70, înaintea erei noastre digitale si, de asemenea, o iubire modernă si elegantă din 2012. 
Să iubesti în anii ’70 nu este acelasi lucru ca dragostea din timpurile noastre digitale, când oamenii pot lua legătura cu cei dragi de fiecare dată când le este dor si se pot vedea oricând. În acele vremuri, oamenii erau nevoiti să-si astepte fiinta iubită pe stradă si nu era asa usor să-si exprime în public dragostea nedeclarată. Serialul ”Love Rain” arată frumusetea sentimentului de a avea răbdare, de a astepta iubirea în anii ’70, fiind completat de peisaje magnifice. Puteti simti aceeasi vibratie de bucurie în inimă când urmăriţi scenele minunate din serial. In-ha (Jang Keun-Suk) face câtiva pasi înapoi pentru a o privi pe Yoon-Hee (Yoon-a) si se plimbă împreună, stând atât de aproape unul de celălalt, încât corpurile lor se ating sub o umbrelă galbenă, în ploaie. Ei vor să-si mărturisească unul altuia sentimentele, însă întotdeauna se simt prea timizi pentru a face asta. Prospetimea si emotiile primei lor iubiri sunt ilustrate foarte bine prin expresiile lor disperate si replicile afective. Mai mult decât atât, sase personaje de la cafeneaua „C’est la vie” sunt într-o armonie fascinantă cu personajele principale jucate de Jang Keun-Suk si Yonn-a în anii ’70. Eroii secundari, cum sunt Lee Dong-Wook (Kim Si-Hoo), care-l reprezintă pe acel Casanova viclean, Baek Hye-Jung (Son Eun-Seo) si Hwang In-Sook (Hwang Bo-Ra), care au un rol hotărâtor în răsturnarea povestii de dragoste, si Kim Chang-Mo (Seo In-Kook), ce joacă un rol indispensabil, toti aduc ceva în plus dramei. Multi ani mai târziu, în 2012, povestea de iubire se schimbă, ea având loc între copiii celor doi, Seo Joon (jucat tot de Jang Keun-Suk) si Ha-Na (interpretată tot de Yoon-a). Destinul i-a făcut să se întâlnească pe insula Hokkaido, în Japonia. Chiar dacă relatia lor a început cu stângul si se certau din orice, până la urmă se îndrăgostesc.

Sursa: http://koreafilm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu