Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 5 octombrie 2013

IN LOVE AND THE WAR

"In Love and the War" (comedie-romantică, razboi, 2011) este un film inteligent şi realist, care prezintă personajele sale cât mai natural posibil şi pune în evidenţă trăirile şi emoţiile acestora, prin care trec în diferite situaţii, de la un moment la altul.

Sursa: http://koreafilm.ro

Plasat în timpul războiului coreean, soldatul nord-coreean Kim Jung-Woong (Kim Ju-Hyuk) are misiunea de a elibera oamenii, dar atunci când o întâlneşte pe sud-coreeanca Sul-Hee (Jung Ryeo-Won), într-un sat, începe încet să se schimbe. În 1950, locuitorii unui sat aud zvonurile despre începerea războiului. Deşi Coreea de Sud e în război, Sukjunglee este un sat aflat la mare distanţă de focarul luptelor, şi care nu dă mare importanţă acestor evenimente. Într-o zi, în timp ce sătenii sunt ocupaţi cu pregătirile pentru nunta nepoatei liderului din sat, Sul-Hee, un ofiţer nord-coreean de grad înalt şi trupele sale îşi face apariţia în faţa sătenilor. Soldaţii sunt pregătiţi să preia satul, dar sătenii sunt entuziasmaţi că aceştia au sosit aici. Jae-Chun salută soldaţii cu entuziasm şi dl. Baek ajută soldaţii. Liderul satului şi sătenii dezarmează soldaţii. Însă, toate aceste acţiuni fac parte dintr-o strategie calculată pentru a-şi asigura propria siguranţă. În Sukjunglee, duşmanii şi localnicii încep să se amestece, dar războiul se întoarce în defavoarea Coreei de Nord iar autorităţile la nivel înalt din această ţară ordonă o misiune secretă.
 
Sursa: http://www.asiazonemovie.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu