Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 3 august 2013

TIME BETWEEN DOG AND WOLF

TIME BETWEEN DOG AND WOLF, actiune, dragoste, 16 episoade, 2007
Drama prezinta in primul episod trecutul care sta la baza actiunii ce se va desfasura pe parcurs. Lee Soo Hyun (orfan de tata), a vazut cu proprii lui ochi cand avea doar 12 ani cum mama lui a fost ucisa. Se aflau atunci in Thailanda unde mama lui, procuror fiind, facea niste investigatii privind o banda de traficanti de droguri, numita Cheongbang. Tot atunci a cunoscut o fetita de varsta lui, tot din Coreea, cu care a devenit foarte bun prieten. Insa ea a parasit Thailanda brusc si nu a mai vazut-o de atunci. Ramanand fara parinti, va fi crescut de un bun prieten al parintilor sai, un agent al institutiei de spionaj, NIS. Acesta are si el un baiat de varsta lui Soo Hyun, Kang Min Ki.
Dupa 13 ani, cei doi baieti care au crescut ca si fratii intra si ei in breasla spionajului, la NIS. Lee Soo Hyun este foarte dedicat si face o munca foarte buna, pe cand pe Kang Min Ki tot ce il intereseaza sunt femeile. Asa o cunoaste pe Soo Ji Woo, care se dovedeste a fi vechea prietena din Thailanda a lui See Hyun. Dintre cei doi tineri, cu cine va ramane Soo Ji Woo?
In urma unei operatiuni esuate privind Cheongbang, cand lui Lee See Hyun ii revin dureroasele memorii din trecut, i se propune sa se infiltreze in acea banda criminala pentru a o distruge. Astfel isi insceneaza moartea si paraseste Coreea, lasand in urma pe Ji Woo. Noul sau nume, este Kay, identitate sub care va lucra cu Cheongbang. Lucrurile iau o intorsatura radicala cand Soo Hyun afla ca Ji Woon este fiica asasinului mamei sale.

Sursa: http://lovelykoreandramas.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu