Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

sâmbătă, 3 august 2013

YOU’RE MY PET

„You are my pet” este un film inspirat din drama japoneză My pet. Este vorba de o femeie frumoasă si de succes care întotdeauna a pus cariera pe primul loc si în viaţa căreia apare un tânar artist - fost balerin - plin de vise care reuseste să-i răstoarne lumea printr-un singur surâs si printr-o privire de Pet. Eun Yi duce o viată agitată pe plan profesional, fiind editor la o revistă pentru femei, revistă căreia îi dedică tot timpul, în detrimentul vietii personale. Acest lucru durează până în clipa în care în fata usii sale găseste o cutie în care se află In-Ho ce lipsit de adăpost reuseste prin mici siretlicuri să o convingă pe Eun Yi să îi permită să locuiască la ea. Si asa ajunge In Ho să îsi asume rolul de animal de casă si mai precis de câine, primind numele de Momo; numele câinelui decedat al tinerei sale gazde si asa se produce apropierea între cei doi, căci dulcele pet Memo îsi ia în serios rolul de animal de companie, tânjeste după atentia si grija stăpânului său, fapt ce nu îi va displăcea lui Eun.
Cum mai toată lumea credea că Momo este cu adevărat un câine, nimeni nu ar fi suspectat contrariul si asta până când în scenă îsi face aparitia prima iubire a lui Eun. Este vorba de un bărbat frumos si de asemenea plin de succes, dar în fata căruia întotdeauna actrita devine nesigură pe sine. Acesta ajunge să îi propună să se căsătorească cu ea, însă întotdeauna este amânat din cauza câinelui Memo pentru care Eun trebuia să fie acasă să îi poarte de grijă. Ajunsă în punctul de cotitură, Eun nu mai este sigură pe sentimentele sale si îsi dă seama că sentimentele manifestate vizavi de Momo nu mai sunt de mult timp cele pentru unui pet ci sunt cele pentru un bărbat. Desi In Ho face de mai multe ori primul pas, Eun este nesigură pe sine. Odată ce se află că micutul Momo este de fapt un bărbat, au loc niste întorsături de situatie pe care vi le las dv. să le descoperiti.

Sursa: http://www.filmecoreene.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu