Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 8 noiembrie 2015

IMAGINARY CAT

"Imaginary Cat". Bazat pe webcomic-ul cu acelaşi nume, această drama va fi prima care va spune povestea pisicilor pentru prima dată în Coreea. Un om şi o pisică, fiecare având propriile răni mentale, trăiesc împreună şi îşi vindecă rănile prin coabitare.
Hyun Jong Hyun (Yoo Seung Ho) este un scriitor de webtoon care lucrează part-time la o librărie. Visul lui a fost să devină scriitor de webtoon, dar din cauza firii sale încăpăţânate şi egocentrice, a avut parte numai de dificultăţi în viaţă. Într-o zi ploioasă, el găseşte o pisică fără stăpân şi decide să o ia să trăiască cu el. Îi pune numele Bok Gil şi, de atunci, începe să-şi deschidă mintea faţă de pisică.
Drama va spune povestea şi din punctul de vedere al lui Hyun, dar şi din cel al pisicii. Pisica are o abordare diferită asupra a ceea ce e în neregulă cu viaţa lui umană. Deşi nu-i poate da sfaturi omului, prietenul blanos al lui Hyun îi oferă o sursă de confort şi sprijin în timp ce trece prin momente dificile.

Sursa: https://www.facebook.com/sarang.hangug.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu