Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 25 septembrie 2013

GODDESS OF MARRIAGE

"Goddess of Marriage" (23 episoade, 2013). Song Ji Hye (Nam Sang Mi), un scriitor de radio asertiv, visele de o dragoste ideala, dar se trezeste implicat într-un triunghi amoros între doi oameni buni, arhitectul Kim Hyun Woo (Lee Sang Woo) si procurorul Kang Tae Wook (Kim Ji Hoon). Hong Hye Jung (Lee Tae RAN) este o mama a doi copii care a folosit pentru a lucra ca un crainic de televiziune si este căsătorită cu fratele mai mare Tae Wook lui (Kim Jung Tae) si trebuie să mentină întotdeauna aparitii rafinate asteptat de o fata-in Cheongdam-dong -lege. Song Ji Sun (Jo Min Soo) 
 este sora mai mare Ji Hye lui si este un Super-a trei copii, care domneste peste sotul ei blând (Kwon Hae Hyo). Kwon Eun Hee (Jang Young Nam), de asemenea, este o sotie si mamă care descoperă brusc că sotul ei (Jang Hyun Sung), se inseala pe ei. Cum se va comporta aceste femei în situatii dificile lor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu