Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

duminică, 25 august 2013

THE PAINTER OF THE WIND

"The Painter of the Wind" (romantic, drama, 20 episoade, 2008). În 1766, Kang Su-hang, un pictor si membru senior al Dohwaseo, Academia de Pictură, a fost gasit ucis după ce a pictat in secret portretul printului mostenitor, care va deveni mai târziu Regele Jeongjo (1752-1800, al 22-lea rege al Dinastiei Joseon). 
Comanda a fost de a picta un portret al printului coroanei. Seo Jing, un alt membru al Dohwaseo, a fost găsit mort în timp ce investiga moartea lui Kang Su-hang. În plus, sotia lui Seo Jing a fost ucisa si fiica sa a dispărut. Zece ani mai târziu, Kim Hong-do, un membru senior al Dohwaseo, il descopera pe Shin Yun-bok, un student nou. Hong-do descoperă un mare talent în Yun-bok si încearcă să protejeze studentul de la conspiratiile ce-l înconjoară. Regele Jeongjo, de asemenea, descoperă talentul enorm al lui Yun-bok . Kim Hong-do si Shin Yun-bok servesc ca ochii regelui, descriind adevărata realitate a oamenilor de rând. Cu toate acestea, oficialii puternici palat conspira pentru a scăpa de cei doi pictori, si, în curând după aceea, ei sunt dati afară din Dohwaseo. Apoi, regele le comanda celor 2 găsirea portretul tatălui său pictat de către Kang Su-hang acum zece ani înainte. Kim Hong-do si Shin Yun-bok merg în recuperarea portretului, depasesc obstacole si capcane periculoase stabilite de către dusmani. Recuperarea picturii, de asemenea, ajută la dezvăluirea secretului din spatele moartii lui Seo Jing, care este de fapt tatăl Shin Yun-bok lui. În acest proces, Kim Hong-do îsi dă seama că el este cu adevărat indragostit de Shin Yun-bok. Cu toate acestea, el încearcă să-l părăsească pentru că el stie că relatia ar fi imposibilă. Dar, spre surprinderea tuturor, adevărul este revelat. Shin Yun-bok este de fapt o femeie. Ea s-a deghizat ca baiat ca să intre Dohwaseo, o institutie doar pentru barbati, în scopul de a descoperi adevărul despre moartea tatălui său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu