Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

miercuri, 7 august 2013

SWALLOW THE SUN



SWALLOW THE SUN (romance, actiune, 25 episoade, 2009)
"Swallow the Sun" se învârte în jurul a trei tineri din Insula Jeju si modul în care acestia dezvolta Seogwipo, Jeju într-un mare oras.
Jeong-Woo Kim ( Ji Seong ) este copilul nelegitim al unui tată gangster si un (o freediver traditională) mama haenyeo. El a fost crescut într-un orfelinat si a dezvoltat în curând un temperament rebel. Jeong-woo, un copil orfan, creste pe partea aspră de pe străzi, si devine un huligan mic-timp. Când el salvează viata presedintelui bogat si puternic de o mare corporatie, devine biletul pentru o viată mai bună. Presedintele îl trimite la Seul să se uite după ce fiul său, Tae-hyeok.
Su-Hyeon Lee ( Seong Yu-Ri ) are o vointă puternică si este axat pe atingerea obiectivelor ei. Ea a depăsit multe situatii nefericite din viata ei la primul studiu de peste mări si apoi să devină organizator pentru o celebra echipa de performantă lume.
Tae-hyeok ( Lee Wan ) a fost crescut fără să stie vreodată tatăl său. După ce a intrat în maturitate, Tae-hyeok întâlneste Min-ho Jeong, un om de afaceri bogat, care pretinde a fi tatăl său. Acest lucru se schimba viata Tae-hyeok lui în întregime în timp ce lucrează acum pentru a excela in managementul afacerilor.
Tae-hyeok (Lee Wan) vrea un singur lucru de la el - să-l ajute câstiga inima de femeie pe nume Su-Hyeon. Jeong-woo va face nimic pentru a câstiga favoarea cu familia presedintelui, din păcate, femeia Tae Kyuk iubeste dovedeste a fi prima iubire Jeong-Woo. Soo Hyuk, care nu-si aminteste Jeong-woo, se trezeste treptat atras de el, ca el o urmăreste sub numele stăpânului său.
După ce a aflat adevarul devastator de adevărata identitate a tatălui său, Jeong-Woo este setat pe un vârtej de o căutare care implică crima, dragoste si răzbunare, luându-l de la luminile strălucitoare ale Las Vegas la minele de diamante din Africa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu