Sper ca prin conţinutul acestui blog (scurte descrieri), să ajut ca fiecare să-şi aleagă serialul/filmul pe care doreşte să-l vizioneze.

vineri, 2 august 2013

FAITH

"Faith" (fantastic, istoric, romance, 24 episoade, 2012)
Choi Young (Lee Min-ho) este un tanar razboinic ce traieste undeva in regatul Goryeo (cel ce precede Joseonul). Lipsit de afectiune fata de semenii sai, acesta reuseste sa devina Comandantul Garzii Regale, direct raspunzator de siguranta Regelui. In ciuda pozitiei importante ocupate, Choi Young nu e o persoana interesata de averi, bani sau marcat de dorinta de inavutire, iar cea mai mare placere a lui este… sa doarma, nederanjat pe cat posibil. Cat timp acesta este indiferent fata de ceilalti semeni, implicit nici de moarte nu ii pasa, chiar daca functia ocupata e una care presupune pericole si expunerea tot timpul a vietii sale. Iar o persoana care nu se teme de moarte nu isi face planuri sau strategii de viitor, infruntand lucrurile asa cum sunt.
Yoo Eun Soo (Kim Hee-seon) e o femeie obisnuita din zilele noastre, total opusa ca fire lui Choi Young, deschisa fata de toata lumea si care stie sa-si esprime aceasta deschidere prin meseria pe care o practica, chirurg plastician. Initial fusese un chirurg generalist, dar realizand ca munca nu ii este rasplatita pe masura a ales chirurgia plastica fara nici un regret. Aceasta are si un vis: timp de 3 ani de zile sa munceasca din greu pentru ca, impreuna cu cativa prieteni, sa isi poate deschide o clinica private in Gungnam. Dar intr-o zi se trezeste pe cap cu un individ bizar, costumat in haine de epoca, care ii cere sa vina cu el. E vorba de nimeni altul decat Comandantul Choi Young, care o ia cu el inapoi in timp, in urma cu 660 de ani. Calatorind in timp in regatul Goryeo, cei doi vor avea de infruntat o multime de aventuri, de-a lungul carora vor descoperi si… iubirea, o iubire care transcede timpul si spatiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu